Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שוקל לרכוש אופנוע.

אם בעבר הייתי יכול לרכב עד לנפח 500. מה החוק מאפשר כיום.

הבנתי שזה שונה ועכשיו זה עניין של כ"ס.

השמח להבהרה בנושא.

אני לא בטוח אם זה הפורם הנכון.

ניסיתי לעלות את השאלה בפורם פולגז, אך מישום מה אני לא מצליח.

בברכה

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם

הנושא מורכב יותר ממה שאתה חושב.

בגדול, אנחנו נמצאים כרגע בתקופת מעבר, שהחלה ב 1.1.2007 ותימשך שנה וחצי.

במהלך תקופת מעבר מותר לרכב עם הרישיונות החדשים והישנים.

בסיום התקופה, אם לא תעשה שום צעד מצידך, יומר הרישיון שלך לרישיון עד 33 כ"ס וללא הגבלת נפח.

אם יש לך את הרישיון מעל שנה, אתה יכול לשדרגו לבליתי מוגבל בתנאים מקלים במהלך תקופת המעבר.

יש לקחת בחשבון גם נקודה מאוד חשובה - כל הכלים עד 400 סמ"ק שעלו על הכביש לפני 2006 ( השנה, בה התחילו לציין הספק מנוע ברישיון הרכב ) נרשמו כמותרים לנהיגה לבעלי רישיון עד 33 כ"ס, גם אם בפועל יש להם יותר הספק. כלים עם מנוע 500 נרשמו כמותרים לנהיגה לבעלי רישיון בילתי מוגבל בלבד.

השאלה מתאימה לפורום כללי, חפש שם הודעות שלי ושל אלעד ס. בנושא זה, מלפני כמה חודשים.

פורסם

OK

אז אני רוצה לשדרג את הרישיון שלי .

מה אני צריך לעשות?

בברכה

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם

אם בינתיים לא השתנה החוק, אז נכון לתאריך תחילת הרפורמה (כאמור 1.1.2007), צריך בדיקת עיניים ומבחן שליטה במגרש בלבד, לא צריך שעורים, לא צריך תאוריה, לא צריך מבחן בכביש מחץ למגרש. מחיר - חצי ממחיר טסט רגיל, כלומר 55 ש"ח. לא יודע, אם בפועל כבר התחילו לבצע את השידרוגים האלו. צריך לברר עם מורה נהיגה.

אני רואה שהתעצלת לבצע חיפוש.

פורסם

קראתי בעבר על הנושא.

דיי התבלבלתי , לא פשוט כלכך כמו שאמרת.

עזרת לי בישור קו מהיר.

קצת התעצלתי לחפש ולקרוא שוב עלמנת להבין.

תודה על העזרה

mush

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם

לא מדויק,

כל מי שהחזיק רישיון 500 לפני 2007 יקבל היתר מיוחד עד 54 כ"ס קבוע, שזה למעשה מאפשר

לו לרכב על כל ה500.

STI 2004

פורסם

היי,

זה דבר חדש, שלא ידעתי. כנראה נכנעו בסוף ללחץ של הרוכבים.

אולי ידוע לך, איך מקבלים את ההיתר המדובר ?

האם יש צורך בבעלות על אופנוע לקבלת ההיתר ?

או שירדו מהרעיון הדבילי, שהתנה קבלת שידרוג/היתר בבעלות על אופנוע.

תוכל בבקשה לתת לינק, שמבהיר את הנושה, המון תודה מראוש .

ומאיפו המספר 54 כ"ס ?

כלומר GS500 מותר וGPZ500 לא ?

ומה קורה עם הכלים הישנים בנפח 500, שברישיון הרכב שלהם לא מופיע הספק, ורשום : "רישיון נהיגה מתאים A ", כלומר בילתי מוגבל ?

• תוכן חדש...