Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי השבוע להתקין קיט h.i.d , הבעיה שאני לא יודע איפה כדאי להתקין . התקציב שלי לא גדול וראיתי כמה פירסומים לקיטים זולים במחירים של 900-1000 ש"ח , השאלה אם הקיטים האלה שווים משהו או שכדאי להשקיע עוד קצת כסף ואם כן אז כמה צריך להשקיע ?

ואם אפשר גם המלצות למקום שמוכר ומתקין קיטים בין חדרה לתל אביב .

תודה מראש למי שיעזור .

פורסם

אין חנות שמסוגלת לקנות את מע' תאורת קסנון אמיתית ,(כחוק ודרך יבואן ) במחיר הזה, אז איך אתה רוצה אותו מותקן באוטו במחיר הזה?

אם תמצא במחיר הזה, אשמח להשתתף.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

הקיט הזה שאת המדבר (סיני),

יכול להתקין כל מתקין בחנות לאביזרי רכב.

הקיטים האלו מתחברים למחברים מקוריים של הרכב.

רק להחליף מנורות, למקם בלסטים.

עלות ההתקנה בסביבות 100-150 ש"ח.

אפשר גם לחבר לבד.

Omnia mea mecum porto

פורסם
אין חנות שמסוגלת לקנות את מע' תאורת קסנון אמיתית ,(כחוק ודרך יבואן ) במחיר הזה, אז איך אתה רוצה אותו מותקן באוטו במחיר הזה?

אם תמצא במחיר הזה, אשמח להשתתף.

דני

לא אמרתי שאני מחפש קיטים במחיר של 900-1000 ש"ח , אמרתי שמצאתי . כנס לYAD2 לאביזרים ותירא מלא מודעות על קיטים כאלה .

אני יכול להשקיע יותר כסף אם זה שווה את זה (?) , אני רק מחפש המלצות לקיט טוב עם התקנה במחיר טוב , רצוי עד 1500 ש"ח

פורסם

אני לא מבין למה יש עדיין אנשים שמתקינים את הקיטים האלו? הרי כולם בפורום אומרים שהם לא עוברים טסט

אז למה לעשות סיפור?

או שאני לא מעודכן?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אכן כן, למעט פנסים שיש בהן עדשות, זאת מבלי לגרוע בחובת (מה שאין) שפריצרים ומנגנון אוט' לכיוון פנסים שקיימים ברכבים שמגיעים עם הקיט באופן מקורי.

שוב, אם יש עדשות בפנסים, מבחינת החוק עדיין לא תקין ואסור, אני אישית מוצא אותם כלא מסנוורים כל עוד אין משקל עודף מאחור (להלן מצב כיוון הפנסים ראוי ולא גבוה) וכל עוד הפנס בצד החיצוני נקי (לא בעיה ככ לשמור על זה)

בברכה

דני

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אתה תכשל בטסט בעיקר אם יש לך רפלקטורים ישנים ו"תיפול" על פיזור אור.

רוב המכוניות החדשות מגיעות כיום עם עדשות ומותאמות לשימוש בקסנון. ברוב המכוניות יש כיום כיוון גובה האור מתוך הרכב, דבר שתיקני לשימוש בקסנון.

לגבי סינוור, בהתקנה נכונה ושימוש בנורות מתאימות אין סינוור. ומי שאומר שזה מסנוור סובל מפינוק יתר, כי נכון שעוצמת האור יותר גבוהה, אבל שעין של האדם מסתכלת לעבר כביש ורואה מולו אור צהוב (הלוגן) ופתאום רכב עם אור חריג לבן בוהק חזק...הוא "חושב" שזה מסנוור, אבל זה עודף פינוק.

צאו מזה. זה אור בטיחותי שיכול להציל חיי הולכי רגל (כי יש רוחב שוליים מאד גדול), יכול לנמוע תאונות, משפר באופן ניכר את איכות ובטיחות נהיגת הלילה וכן אור עביר באופן משמעותי בערפל.

מה שטוב לבמוו טוב לכל רכב בעולם . נקודה.

תהנו וסעו בבטיחה

ברוך -

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום חברים.

אני בדיוק לפני רכישת רכב חדש, ככל הנראה מונדיאו Titanium.

מה שמפריע לי מאוד, ועשוי לשנות את החלטתי לרכוש את הרכב הזה הוא אי-מתן האופציה לפסני קסנון תקניים, כדי שמגיעים רכבים אחרים ברמות האבזור הגבוהות (הונדה אקורד, ניסן קשקאי, מזדה 6, ועוד) - והכוונה לקבוצת/נישת הרכבים הללו (משפחתיות גדולות/מנהלים, ולא לנישת היוקרתיות).

אגב, באתר היבואן הבריטי (www.ford.co.uk) יש אופציה לתוספת כזו, אבל בסוכנות אמרו לי שהיבואן בראץ לא מעוניין להתעסק עם כל מה שקשור בייבוא אופציות כאלו, ולכן גם לא מאפשר (אפילו לא תמורת תשלום גבוה מהמקובל) להביא אופציה כגון זו כשהיא כבר מותקנת מהמפעל (למרות שטכנית, אין לו בעיה להזמין מהמפעל מה שהוא רוצה).

האם יש אפשרות לאדם מן השורה להתערב בהזמנה שבוצעה דרך היבואן, ואיך שהוא לשלם ישירות ליצרן עבור אספקת אופציה כזו בהזמנתו?

בקיצור - האם אוכל לרכוש את המונדיאו בידיעה שיהיה בה גם קסנון תקני (עם מנגנון אוט' לכיוון גובה האלומה, שפריצרים, וכל החיווט/בלאסטים מסודרים ומתוקתקים)?

תודה.

נ.ב. לכל מי שעומד לרכוש רכב חדש, תמתינו עד תחילת שנת 2008 הקלנדרית, או שתשריינו הזמנות כך שאת התשלום בפועל תבצעו בתחילת השנה הקלנדרית, ולפי הקביעות שיהיו אז: כל הרכבים החדשים צפויים לרדת במחיר בכ-5 אחוזים (המונדיאו Titanium בנזין, לדוגמא תעלה 174000 במקום 179000).

TIFF.

מונדיאו טיטניום שחור-פנתר, 2.3ל' בנזין, 6היל' טיפט', חלונות כהים, עור, סאן-רוף חש', ב. שיוט, ב. אקלים מפוצלת, צ'יינג'ר MP3 Sony ל-6 דיסקים, AUX מובנה, שליטה מלאה מההגה, גודייר 235/45 עם מגנזיום R17 וחיישני חניה היקפיים.

פורסם

שלום לחבר החדש.

נא קרא את כללי הפורום בצדו הימני התחתון (בצהוב) של המלבן העליון, וגם את "איך רושמים כותרת" המתואר והקיים בהודעת הדביקות.

כך למשל, היית יודע שאין להקפיץ שרשורים ישנים.

לאחר שתקרא את שני המתוארים לעי"ל, תוכל לפתוח שרשור ענייני חדש.

שרשור זה ננעל.

תודה על ההבנה. (מקווה לפחות).

בברכה

דני- ממנהלי הפורום.

עוסק בנדל"ן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...