Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

caravell gl לפני שנה והיום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה 87 נראית יותר ישנה מה 85.

הפנסים המרובעים ממש מחמיאים לרכב הזה.

מלבד השינוי החיצוני, היה גם שינוי בתוך תא הנוסעים ?

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

תודה. שינוי בתא הנוסעים היה קוסמטי ,באופן כללי היה במצב טוב למעט השטיחים שיוחלפו בקרוב .השינוי העיקרי הוא החלפת מנוע ל2100 ,שהיה במקור אבל הוחלף בטיפשות רבה ע"יי הבעלים הקודמים שלא ידע להיתמודד עים הרכב , וטיפל במוסך שלא מבין ברכבים הללו , ל1900 אני החלפתי את המנוע כאמור ל2100 הזרקה שמספק 112כ"ס והוספתי מערכת לקרור שמן גיר (הגיר אוטומטי) ע"י אוויר ולא ע"י מי הקרור של המנוע כמו שזה במקור.( הנה תמונה יותר ברורה איך היא ניראתה קודם):type:

תמונה 175.jpg

129.jpg

פורסם

כל הכבוד! כפי שאתה יודע, הדגם הזה (כלומר, "המרובע" משנות ה-80-90) היא אחת מ"החולשות" שלי...:oops:

הגלגלים, וכל השינויים ה"קוסמטיים"- ממש "לעניין", זה באמת מוסיף המון לאוטו! עד לא מזמן עמד אחד כזה בבת-ים, כבר הדביקו לו מלא פתקים "קונה רכבים לפרוק"- ועכשיו נעלם, מקווה, שלא קנו אותו באמת לפרוק- כל הזמן רציתי לברר, של מי- ולא יצא לי...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

תודה! בינתיים אני "עמוס" בפרוייקטים- כלומר, לא במצב ליקנות עוד משהו, ההיא מבת-ים עניינה אותי רק כדי להציל אותה, לא יודע מה עלה בגורלה לצערי... זה יקרה, אבל לא כ"כ בקרוב.

מה זה- יש לך עוד אחת עכשיו, הכחולה שבאמצע?:shock:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אכן יש לי לא עוד אחת אלא עוד ארבעה. לא כולל את GL . אחת לפרוק , התכלת שסימתי להשמיש לאחרונה , הCARAT שמחכה לשיפוץ יסודי .ועוד GL אחת בתהליך שיפוץ . הצהוב לבן נימכרה והיד עוד נטויה והכיוון עכשיו הוא סינכרו.

164258.jpg

164272.jpg

פורסם

בקטע של הטרנספורטר/קאראוול- אני נשאר "בכביש"- מבחינתי להשאיר את השטח ל"בהמות אמיתיות"!:twisted::wink:

פורסם
והכיוון עכשיו הוא סינכרו.

יש לי מעט מידע, אם אתה מעוניין - בפרטי

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם
בקטע של הטרנספורטר/קאראוול- אני נשאר "בכביש"- מבחינתי להשאיר את השטח ל"בהמות אמיתיות"!:twisted::wink:

נכונות לך הפתעות גדולות בנושא הבהמתיות של הסינכרו ולראיה כנס לאתר --- BUSMAN ולך לוידאו תיראה מה סינכרו מסוגל לעשות בשטח , וממקור ראשון אני יכול לספר שראיתי ולא פעם אחת איך סינכרו מודל 85 ששוה 40000 אלף ש"ח משפיל גיפים של 400000 ש"ח .:onfire::screwy: אבל למה לדבר הרבה צפה בסרטים ואחרי זה נדבר יום טוב כפיר.

פורסם

הטרנספורטר סינכרו הוא למעשה סובארו הפוכה..

היא והפורשה 911 הן שני המכוניות היחידות שבהן יש הנעה קדמית ממנוע אחורי.

היתרון הגדול של הסינכרו נובע מארבעת המיתלים הניפרדים לחלוטין ומנעילת הדיפרנציאל המרכזי,שמקנה לו עבירות מעולה.

החסרון העיקרי שלו נובע מהילוך הכוח הבודד,ומחסרונה של תיבת העברה "אמיתית".

מבחינת היתנהגות הכביש ונוחות הנסיעה,הטרנספורטר בליגה אחרת לגמרי מרוב ריכבי ה 4X4 בני דורו,ומבחינות רבות הוא לא נופל מריכבי השטח של ימינו.

ואם כבר טרנספורטר,אשמח מאד לשים יד על הבאס שיוצרה עם מכללי הפורשה 911,אפילו שתא המטען הוגבה עוד יותר..

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אים אני זוכר נכון אז יש באחד מגיליונות המגזין המיתולוגי טורבו כתבה על הקרוולים שעברו הסבה למיכלולי ה911 ושימשו להסעת מנהלים בכירים בקונצרן VAG , אני זוכר שבתור נער צעיר שכבר אז היה מכור לטרנספורטרים היו לי הרבה חלומות רטובים על הרכב הזה . אני מבטיח לך (חן) שבביקור הבא בהנובר אני אשאל מה עלה בגורלן של המכוניות הללו . דרך אגב יש אחת בארץ שמוסבת למנוע של אימפרזה טורבו , לשימחתי הרבה יצא לי לינהוג בה מה אומר ?הנאה אחורית צרופה.:scatter:

פורסם

הטרנספורטר עם המנוע אימפרזה טורבו מחיפה?אם היא מחיפה גם אני מכיר אותה. יש לה צליל שחבל על הזמן. ומי שרואה אותה לא יתן עליה 1000 שח איך שהיא נראת חיצונית. אבל שפותחים את מכסה המנוע מתגלה מנוע עם הרבה כוחות סוס

• תוכן חדש...