Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אבא שלי בשבוע הבא טס לחו"ל אני ביקשתי מימנו שיביא לי רדיו דיסק ורמקולים ואפילו מגבר לרכב מהדיוטי פרי אבל הבעיה היא שאני לא יודע איזה מוצרים הם מוכרים שם ואבא שלי לא מבין בדברים האלה בכלל ואפשר למכור לו מוצר זבל בקלות ולשכנע אותו שזה מוצר איכותי. בקשתי היא כזאת: האם יש כאן מישהו בפורום שיודע איזה דגמים מוכרים שם של רדיו דיסקים? ושל רמקולים ושל מגברים? והאם משתלם בכלל לקנות בדיוטי פרי או עדיף לקנות כאן בארץ?

תודה מראש לעונים ושבת שלום

פורסם

אם היית עושה חיפוש היית יודע.

בכל מקרה עדיף לרכוש משם רק את המגבר של הJBL או הINFINITY במחיר של 200$ אם נשאר להם במלאי. זאת ה"מציאה" היחידה שם.

ניב

לא חותם

פורסם

כמו שניב אמר אני טסתי לחול לפני כ3 שבועות ורכשתי שם את המגבר של jbl 75.4 בהחלט מגבר מומלץ במחיר מציאה של 200 דולר... כמו כן יש גם 2 סאבים רק שהם לא נותנים עליהם שם יותר מדי פירוט אבל לפי מה שהבנתי אחד מהם הוא הסאב החדש והאיכותי של ג'י בי אל..

בקשר לפאנלים לרכב אין לי מושג לא ממש התעמקתי בזה...

פורסם

פאנלים יש שם כמה בודדים מאוד של קלריון, כמה לא בודדים של פיוניר ( עד 5850 אם אני לא טועה ) ואממ לא זוכר מה עוד

כנסו

www.sakaldutyfree.co.il כל התורה באתר אחד.

וכמו שאמרו כבר לפניי או מעליי, רק האינפיניטי או הJBL בקשר למגברים (מהדיוטי כמובן חח).

פורסם

למה אמרת "רק האינפיניטי והגייביאל מציאות בדיוטי פרי"??? כאילו שיש להם שם עוד מגברים חוץ משתי אלה והאח הגדול של הגייביאל ה-6 ערוצים. מי שישמע איזה מבחר "עצום". גם רמקולים יש בלחץ, רדיו דיסק אה עוד צולע. חבל, הם כאלה טיפשים שם, יכלו לעשות ים כסף אם רק היו מפעילים את השכל ומביאים מה שהלקוח מבקש, ולא מה שהם חושבים שצריך להביא, והם לא חושבים.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

גאגיטו היקר.

נמאס לי להסכים איתך כבר, אז אני אסכים איתך פעם נוספת, אתה צודק. הם נותנים מחירים שפשוט אי אפשר להתחרות בהם, חבל שהם לא מבינים כלום ואפילו לא יודעים מה הם מוכרים. ממש בורות מצידם, לא מבין איך המנכ"ל של סקאל לא או הבעלים או מישהו סמכותי לא פועל בעניין.

פורסם

אני בטוח שזו התשובה הנכונה, אבל אני רק חושב פי כמה הוא יכל לקבל אם הוא היה עושה סקר צרכנים פשוט, ולא רק בנושא האודיו לרכב. כולה לשלם לכמה חבר'ה צעירים שישבו ויעשו טלפונים במשך שבוע ולהגדיל מכירות פי כמה ? 3 ? 4 ?

טיפש

פורסם

לדעתי העניין הוא עלות.

סקאל קונים כמו זבל מגברים, וספציפית JBL ואינפיניטי ידועים באמינות שלהם אז הם מוצר "בטוח".

המגברים האלה יכולים להמכר ב-200 דולר ועוד שהדיוטי פרי יכניס כסף טוב לכיסו.

אז יש לנו איכות ועלות יחד, דבר שהופך את המגברים האלה למוצר מנצח.

הבעיה היום שיש מיליארד סוגי מגברים מיליארד סוגי רדיו דיסק ומיליארד סוגי רמקולים. סקאל לא יכולים להביא הכל, אז הם הולכים על המוצר הבטוח.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

פשוט רוב האנשים שהם הצרכנים לא מכירים חברות חוץ מפיוניר לדוגמה, או סתם חברות מוכרות גם כמו קנווד או פנסוניק או סוני.

בגלל זה הם מוכרים רק מה שמוכר לצרכנים.

אני בטוח שאם יבואו לשם והיה מבחר גדול ונניח אחד מהחברות היה פניקס אז אף אחד לא היה יודע מה זה בכלל והיו חוטפים ישר את הפיוניר.

רוב האנשים בארץ לא מתעניינים ממש בתחום לצערי ולצערנו בכלל.

• תוכן חדש...