Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לדוגמא ואני מוכר אותם ב350, מה אני כבר יוכל לקנות בטווח מחירים האלה?

הרי מה שאני יקנה יהיה בערך באותה הרמה של הפניוניר.....האם שווה להתאמץ בישביל לקבל משהו דומה?

ניב

תקח את ה350 שקל תחסוך עוד קצת ותקנה דברים הרבה הרבה יותר איכותיים! לי אישית יש אינפיניטי 6X9 מאחורה ואני נהנה מכל רגע (לא הורסים לי את הבמה הקדמית של ההרץ אלא להיפך רק יוצרים סאונד יפה ו"נקי" אם אפשר להגיד ככה).

בכל מקרה, תחסוך עוד טיפה ותקנה JBL MOREL. רק לא פיוניר (חוץ מהסידרה הצהובה היקרה יותר שלהם כמובן).

בברכה, יוני.

מה זה הגלון *קבל* הזה בין המגברים ?
:shock:

המגברים האלה מממנים אירגוני טרור:onfire:

אחד החזקים! :rofl:

פורסם

תאמת שאין לי מושג מה לעשות.

בואו נגיד שעם אני מוכר אותם, אני קונה את הJBL המפורמים במחיר די זול שהשגתי - 350 ש"ח.

אבל אני לא יודע עם באמת שווה לי למכור כי אמרו לי שהם יותר טובים מהJBL.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

בחיי, מגיע לך תואר "בולדוזר".

אין הרבה רמקולים גרועים יותר מהפיוניר האלה. לא רק שהם לא טובים ואיכותיים, הם מתקרבים לתואר "המיץ של הזבל".

אם אהבת אותם - תשאיר ותהיה מבסוט. לא אהבת? תמכור ותביא JBL, מורל, קליפורניה בום או איגל-רואד.

חלאס.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...