Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר קצת פרטים על הערב המוטורי?

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם

hi everyone

just a few more details

the course is in association with Alternativi and will take place in Kibutz Ramat-hakovesh

This is a one day course starting 9:30am finishing 1700

Lunch is included; also those registering for the course will get 20 shekels discount for the motor-sport evening on the 31st of may.

The course will only take place if a minimum number of people will have registered by 17/5/07

Those who registered and paid before this date will get a full refund in case of cancellation.

The motor-sport evening fee includes entrance and a free first drink.

In this evening Nicky will tell all about his rally experience with Colin MaCrae and juha kankkunen.

He will also display in-car footage from his rallies.

There will be time for questions and answers in the end of the evening that will be followed by a

signing session on Nicky's postcards and posters

Please contact Duby for registration details

if you have more questions please contact me via email or leave me a message here or contact duby.

inbal

פורסם

אני מבין שהקורס הוא באנגלית.

מתוכננים קורסים בעברית ?(ענבל?)

למרות שאני בכלל חולם על נהיגה......

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

hi

at the moment this is the only course plan

it will be in English but I'm going to be there to help with the language if needed.

if i was you i would not miss it because of that.

hoping to c u there,

inbal :-P

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

יש עדכונים? פרטים נוספים? שינויים?

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני לא מאמין...

לדעתי זה סוג של ביזיון :twisted:

כנראה שכולם בעיקר אוהבים לדבר ולכתוב... וזהו!

בעצב רב

לסלי

פורסם

לא ברור לי מה הבריטי הזה חשב שיכול ללמד נווטים מנוסים במדינה עם ספורט מוטורי כ"כ מפותח, שרובם (אם לא כולם), יוצאי סיירת אגוזי או לפחות נווטים בטייסת מזל"טים, שניווטו כבר עד למאצ'ו פיצ'ו ופוקט בלי מפות, מצפן ובלי לבקש הכוונה אפילו פעם אחת והשתמשו רק באיזה GPS קטן ומסכן...

סליחה על עודף הציניות (אין לי כל כוונה להעליב מישהו) אבל גם לדעתי זה סוג של בזיון שעד שמקצוען בקליבר הזה מגיע, לא קופצים על המציאה כל הנווטים (ונהגי המשנה), או לפחות מספיק כדי לקיים את הקורס.

נכון שנדרש תשלום אבל לא זכור לי שספורט מוטורי הוא תחביב (או עיסוק) מהזולים שבנמצא.

אני אמנם לא נווט ולא נרשמתי לקורס אבל בהחלט חיכיתי לשמוע חוויות באירוע שתוכנן.

מקוה שזה לא מעיד על הכיוון הכללי של הספורט המוטורי (???) בארץ!

שי

פורסם

שלום לכולם.

inbal צר לי לקרוא שהקורס לא יצא לדרך, אבל יש לי כמה דברים להגיד, ולא רציתי להגיד אותם לפני חודשיים. שוחחתי עם כמה אנשים ולפי מה ששמעתי היה לי ברור שזה לא ילך. והסיבה היחידה היא העלות. ואין פה שום בזיון לסלי או שי!!!!, מה שיש פה זה חשבון בבנק, תעשו חשבון שנניח שקובי והנווט שלו שי שהוא חיל, היו בקורס בעלות של 4000 שקלים, זה בשבילם 4 אימונים רטובים בשביל ללמוד ולשפר,ולא רק בשבילם,לעוד הרבה. ואלה שאומרים שבשביל אדם שכמותו שמגיע לארץ צריך לשלם, אין לי בעיה עם זה, רק לא 2000 שקלים+ הפסד יום עבודה,(לדעתי כמובן), פה מתחילה הבעיה שלי.אני חושב שבמידה ועלות הקורס היתה 1000 שקלים שזה גם הרבה, אז היו יותר קופצים. ושוב חבל שהקורס בוטל, אבל קצת חומר למחשבה לעתיד. ולא אני ממש לא רואה פה בזיון.ודבר אחרון מה שכתבתי ישב להרבה חברה בראש,רק שאף אחד לא היה מעוניין לכתוב אותו.

המשיכו לנהוג בזהירות זלמן

פורסם

קודם כל ברכות על היוזמה ועל הנסיון הכנה להביא לארץ נווט בעל שם כמו קריסט.

בזמנו עמדנו להביא לארץ את רוברט רייד (נווט לא פחות מנוסה מניקי) הדבר לא התאפשר מכיוון שהשאלה הראשונה של רוברט היתה:ישנן תחרויות בארץ?,לכשענינו לא עדיין לא, אמר רוברט שאין שום טעם להגיע סתם חבל על כספינו, מכיוון שסדנה חייבת להיות מיושמת מבחינה מעשית בשטח.

שמענו בעצתו וכמה שהוא צדק, ראינו זאת בקורס הנווטים שאורגן בזמנו ע"י "מרשלס",היתה התלהבות כנה והמון צמאון ללמוד, אבל התוצאה היתה שאנחנו כבר שנה מאז,ולמעט 2 או 3 נווטים שמיישמים תחרויות (מיקי יוחאי,חזי בצלאל,) כל השאר עדיין מייחלים ליום שנתחיל לתחר.(אני כמובן מדבר על נהגי משנה בראלי)

אני בהחלט מאמין שביום ויונף דגל הזינוק ,נוכל שוב להתארגן, רוברט רייד יגיע ,גם כמה אנשי מקצוע בענף יגיעו (הבטחה אישית)

אני רק מקווה שהם לא יגיעו מבית גיל הזהב:lol:

ולכם ענבל ודובי חן חן על המאמץ

דני

מירוצי מכוניות

פורסם

hi

can i ask people please not to start arguing about it.

i do believe that some thing like that co-driving course will happen in the future in Israel.

the main think to remember is that we have the right contacts with the right people,

so when the right time will come we will try again.

and do our best to lower the prices for the benefit of every person that wish to attend

Good day

inbal:-)

פורסם

תראו , היה מאד מצער להגיע להחלטה הזו של דחיית הקורס אבל אני טיפה חולק על זלמן , למרות שאני לומד ממנו הרבה, לגבי הקורס והגישה.

נכון אלפיים שקלים הם הרבה כסף אבל מי שמרוצה להיות מקצועי ולעשות את הלימוד ברמה הכי טובה צריך ללמוד מהכי טובים שיש.

מה יעזרו לצוות ראלי - נהג ונהג משנה - עוד מיליון אימונים באם הבסיס לוקה בחסר , הרי כל האימונים יהיו טעות אחת גדולה שתמשיך ותגדל.

הסיבה היחידה לאי הצלחה של קורס כזה היא שארץ הקודש כנראה עדיין לא בשלה לרצינות כזו מה גם שכנראה נושא הניווט נתפס אצל רבים מחובבי הספורט כפתרון זמני "עד שאוכל להכין רכב ולנהוג בעצמי" או משהו בסגנון.

בהנחה ויש כיום מרוצי ראלי מסודרים בארץ, עם יד על הלב, כמה אנשים באמת שואפים להיות נווטים ולא נהגים ?

מיקי עושה את זה בגלל שהוא אוהב ומתמסר לזה וכך גם אני ומי עוד ?

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

ענבל ודובי

קודם כל קבלו ח"ח על היוזמה .

לפני שנה כאשר היה נראה שאוטוטו החוק נכנס לתוקפו ועוד רגע יהיה פה תחרויות ,

עשינו את קורס הנווטים הראשון עם זלמן דגן שאני לא חושב שיש מישהו שחולק על הידע והנסיון שיש לו

ושאפשר ללמוד ממנו , במטרה להמשיך ולעשות אחריו קורסים מתקדמים יותר .

הקורס היה חוויה טובה לכל מי שהשתתף בו .

שמחתי להכיר את ענבל וראיתי בה מישהי שתהיה בצוות המוביל את הקורסים העתידיים יחד עם זלמן דגן .

חברה רבים שהשתתפו בקורס הראשון ונוספים פנו אלי והפצירו בי לקיים את קורס ההמשך .

בנתיים לא נענתי לפנייתם בחיוב והסיבה היחידה לדבר הזה הינה שלדעתי שכל זמן שאין פה תחרויות סדירות כל חודש חודשיים

שאנשים באים ומתרגלים באופן מעשי בתחרות את שהם לומדים בקורס ,חבל על הזמן והכסף של האנשים .

עם כל הצער שבדבר , כל זמן שהספורט הזה לא חוקי אי אפשר לקדם אותו ולמקצע אותו

זה שמדי פעם מתקיים איזה " אימון נהגים " כדי לספק את חרמנותם של הנהגים שרוצים לתת בגז זה נחמד

אבל כדי למקצע את כל הנושא , קודם כל הספורט הזה צריך להעשות חוקי .

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

שלום,

לדעתי ישנה התבלבלות מסויימת שמאפיינת (לדעתי) את המצב בספורט המוטורי כיום, בנושא זה, וגם באחרים.

מצד אחד כולנו מדברים על מקצוענות ולהגיע לרמה של מרוצי WRX בארץ הקודש

מצד שני, אפילו מרוצי "נשיונל" עדיין לא חוקיים בארץ, וגם אם היו, לא הינו מצליחים להעמיד 20 כלי רכב יעודיים !

והדגש הוא על המשתתפים.

מרוצי הראלי, מצומצמים במשתתפים, בגלל השאיפה לרמה הגבוהה ביותר הקיימת !

הגישה של - "מי שלא עומד ב-100% - לא יהיה" - פסולה ומונעת פריחת התחום.

הקורס נדרש ולדעתי צריך להיות חלק מהמעבר של צוותים לרמה מקצועית.

בינתיים צריך משהו בסיסי יותר,

כן , בעלות נמוכה יותר,

ע"י מרצים "זולים" יותר אך מקצועיים בכל תחום היסודות,

בואו נראה מה היה - ?

דובי התחיל בעבר בכינוסים לטובת העשרה בתחום.

לכינוס הראשון הגיעו כחמש עשרה אנשים, הכינוס כלל רשמים כלליים ותכנון "מה עושים הלאה".

הכינוס השני (והאחרון בינתיים) הרצה ברוך שליט, ולדעתי היה מצויין !!!! - חבל שהשתתפו רק כשבעה אנשים.

להרצאות המקצועיות הבנתי שנרשמו שניים או אחד ......

נו,

מה המסקנות (...ולא הציניות של "אנשים שרוצים להיות נהגים", כי גם כל נהג חייב להכיר ולדעת את עבודת הנווט בכדי להיות מקצועי ולהביא את היכולות למקסימום), גילוי נאות - גם אני רוצה להיות נהג כשאגדל (בגיל 52 לפחות....:lol:)

לדעתי צריך להמשיך עם הרמות הנמוכות או ביניים, וכשנגיע לשלב של הרבה משתתפים נוכל בקלות לגייס כמות אנשים לקורס מקצועי.

לדעתי אנו בכל פעם ופעם מנסים לקפוץ מדרגות ולהגיע לטופ מבלי להתפתח.

אי אפשר !:idea:

צריך להתפתח ! אפשר מהר יותר מהמדינות שכבר הגיעו למקצוענות אבל חייבים להתפתח.

ושהמייל לא יובן כאילו צריך לעצור או דיכוי של התהליך,

נהפוך הוא,

צריך להאיץ את התהליך אך העליות קטנות הרבה יותר ממה שמוצע היום.

המון בהצלחה בעתיד לכל המנסים כי אני לא אוכל ....

שבת שלום,

עפר שורץ

נ.ב.

בנושא הבטיחות רק 100% ולא גרם פחות

• תוכן חדש...