Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה רבה על העצות לפסיכולוג/פסיכיאטר אבל נראה לי שזה קצת מוקדם מדיי.

את האמת אני די מפחד ללכת אל אנשים כאלה, אחרי זה אני יהיה יותר מדיי פרנואיד.

לכל מי שיש לו אובססיה לרכבים (ולא אובססיה מינית) גם אתם חושבים שהאוטו מרגיש אתכם ויודע לדוגמא שאם אתם נוסעים בדרך מסוימת אז הוא יודע שזה לעבודה או למקום אחר..? כואב לכם להעלות הרבה אנשים באוטו?

האם הצבא ישכיח לי את המחשבות האלה? (עוד 3 ימים..)

אני מקווה שאני לא לבד :-(

תודה רבה.

נ.ב

יש לי חברה, זה לא העניין.

פורסם

אני דווקא מזדהה עם הבעיה (בשיא הכנות!), עם האלפא בפרט, ובכלל בחיים.

אין לי פתרון, אבל אצלי הנחתי שהבעיה קשורה לסגנון החיים שלי. אם זה באמת מציק לך, דבר איתי בה"פ.

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם
גם אתם חושבים שהאוטו מרגיש אתכם ויודע לדוגמא שאם אתם נוסעים בדרך מסוימת אז הוא יודע שזה לעבודה או למקום אחר..?
עכשיו זה כבר מפחיד.:shock:

christine.jpg

פורסם
תודה רבה על העצות לפסיכולוג/פסיכיאטר אבל נראה לי שזה קצת מוקדם מדיי.

את האמת אני די מפחד ללכת אל אנשים כאלה, אחרי זה אני יהיה יותר מדיי פרנואיד.

לכל מי שיש לו אובססיה לרכבים (ולא אובססיה מינית) גם אתם חושבים שהאוטו מרגיש אתכם ויודע לדוגמא שאם אתם נוסעים בדרך מסוימת אז הוא יודע שזה לעבודה או למקום אחר..? כואב לכם להעלות הרבה אנשים באוטו?

האם הצבא ישכיח לי את המחשבות האלה? (עוד 3 ימים..)

אני מקווה שאני לא לבד :-(

תודה רבה.

נ.ב

יש לי חברה, זה לא העניין.

לפי התגובה אתה עדיין צעיר,

החשיבה שלך מוטעית לחלוטין

חבל שתיסבול בגלל סטיגמות ישנות על אנשי בריאת הנפש

אתה לא מאמין כמה אנשים סובלים שלא לצורך בגלל התפיסות המוטעות האלו

פורסם

לך לקב"ן בכל מקרה. סביר מאוד להניח שהוא יוכל לעזור לך בפתרון הבעיה.

מה גם שבניגוד למה שנוטים לחשוב, ביקור אצל הקב"ן לא משפיע בדבר על עתידך הצבאי או האזרחי. תאמין לי, אני יודע זה מכמה אנשים קרובים אלי שהיו פוקדים את הקב"ן באופן תדיר, ואף אחד מהם בהחלט לא עונה על ההגדרה של "דפוק".

כמו שלפעמים הגוף לא מרגיש טוב, כך לפעמים הנפש לא מרגישה טוב. בשביל זה יש קב"ן.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

"בעבודה הייתי מרחם על המעלית שעולים בה הרבה אנשים והיא צריכה להתאמץ, או למשל הפלאפון שלי, מעצבן אותי לראות את חברה שלי פותחת אותו וסוגרת אותי משעמום, אני חושב שהוא מתעצבן מזה. "

רגע, חברה שלך פותחת אותו וסוגרת אותך? או סוגרת עלייך?

בקיצור, אם זה רציני אז זה בעייתי, כל עוד זה לא פוגעני פרנואידי וכו' הכל בסדר, אבל שיהיה במעקב, ספר לאח אחות גדולים

אגב בצבא אל תרחם על התחתונים,ההאמרים, מובילי מים, ויתדות אוהל שאתה דופק עליהם.

כנמו כן אל תפתח חיבה בילתי מוסברת לבזנטים כי דופקים עליהם עם אלמנייה, רק שתדע שזה יעודה ולכך היא נוצרה

אחד ההזויים

עריכה: במחשבה שניה אתה פשוט קמצן, מאלה שחושבים שאם הם נותנים משהו למישהו הוא יבזבז להם אותו (:

וGSI16V הנה עצרתי את הזמן וכרגע אני מרחם על השדונים הלא מקפצים שלך ועל העכבר שהייתי צריך להכביד וללחוץ עליו

שדונים.JPG

פורסם

כדי לומר אם משהו הוא נורמלי או לא יש מס' קריטוריונים:

1. נדירות סטטיסטית - כלומר שהדבר אינו נפוץ באוכלוסיה - לפי הרמה שאתה מתאר נשמע שאתה עונה לזה.

2. הפרת הנורמה - האם לצופים בך זה מפריע? - לא אמור להפריע.

3. סבל אישי - התנהגות היא אבנורמלית אם היא יוצרת אצלך תחושת סבל ומצוקה משמעותית - רק אתה תחליט.

4. חוסר תפקוד, ירידה משמעותית בתפקוד - האם אתה עובד , לומד ומקיים קשרים בינאישיים טובים?

לא כל התנהגות יוצאת דופן היא לא נורמלית. לכל אחד מאיתנו יש את המוזרויות הקטנות שהופכות אותנו למה שאנחנו.

אם זה מפריע לך - גש לבדיקה אצל קב"ן או פסיכולוג. אין צורך בפסיכיאטר , מכיוון שאת התרופות האלו יכול לרשום גם רופא משפחה. בהנחה שאתה בכלל זקוק לתרופות.

להבהרות פנה בה"פ.בהצלחה.

צביקי שהוא גם עובד סוציאלי.

(חלק א' מתוך הספר "פסיכופתולוגיה והחיים המודרניים" של האוניברסיטה הפתוחה.

פורסם

מושיקו. עם פתיחות ואומץ לכתוב כמו שלך, אני בטוח שאתה יכול להיתגבר על הבעיה בעצמך.

עצם זה שאתה מודע לבעיה ,זה כבר חצי הדרך להחלמה.

אל תלך לקב"ן כדי לא לעשות כתם בתחילת השירות.תן לזמן לעשות את שלו,בצבא תכיר אנשים חדשים ועולם חדש שיתנו לך את הדחיפה לצאת מהמצב.

עלה והצלח.

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

חבר'ה נראה לי שעשיתם מנמלה פיל. אני לא צריך קב"ן ולא פסיכיאטר, יש לי חברים חברה ואפילו עבודה היית לי עד לפניי כמה ימים. אנשים לא יודעים על הבעיה זאת בעיה תוך אישית שלא יוצאת ממני איכשהו.

עכשיו אחרי התגובות שלכם נראה לי שלא כ"כ אפשר לקרוא לזה בעיה כי זה אולי כמו שכתב צביקי: מוזרויות קטנות שבטבע האדם,

וזה בעצם מה שנראה לי שזה.

חברה שלי יודעת מעט מן הבעיה (בגלל הפלאפון) והיא טוענת שאני "חטייר" אולי זה לא בעיה זה יותר עניין של הרס ונזק למכשיר או לחפציי האישיים.

נתתם לי כיוון מחשבה, עכשיו אני יותר חושב שזאת אובססיה או התנהגות שאדם מפתח בינו לבין עצמו.

אני מניח שאולי לחלקכם גם יש הפרעות/בעיות/מוזרויות כלשהם בחיי היום יום.

נ.ב

לגבי המעליות בעבודה זה אולי בגלל שהייתי עולה ויורד הרבה פעמים ביום ותהיתי לעצמי איך לא נמאס למעלית לעלות ולרדת כל היום. אולי זה מתוך שעמום או חוסר הבנה איך המכשיר פועל.

בכל מקרה אשמח לשמוע דעות נוספות.

פורסם

מאוד לא מומלץ לפנות לקבלת תרופות לטיפול נפשי כלשהו מרופא המשפחה

הידע שלהם בבריאות הנפש הוא בסיסי בלבד(לא סתם הם נקראים רופאים כללים)

במקרה הרע הם גם יכולים לתת תרופות שלא תואמות את הצרכים ולגרום להחרפת הבעיה ו/או תופעות לוואי

בכל הנוגע לאיבחון וקבלת מרשם לתרופות נפשיות חובה לפנות לפסיכיאטר עם חו"ד מפסיכולוג

*קבלת תרופות מהסוגים האלה מחייבת מעקב צמוד בתחילת הדרך על מנת לוודא את התאמתן ללקוח

פורסם

רועי כתב:

מאוד לא מומלץ לפנות לקבלת תרופות לטיפול נפשי כלשהו מרופא המשפחה

הידע שלהם בבריאות הנפש הוא בסיסי בלבד(לא סתם הם נקראים רופאים כללים)

במקרה הרע הם גם יכולים לתת תרופות שלא תואמות את הצרכים ולגרום להחרפת הבעיה ו/או תופעות לוואי

בכל הנוגע לאיבחון וקבלת מרשם לתרופות נפשיות חובה לפנות לפסיכיאטר עם חו"ד מפסיכולוג

לרופאי המשפחה ידע שנצבר מנסיון רב בנושא, בפרט בתרופות נוגדות דיכאון וחרדות. בכל מקרה, כפי שתראה המלצתי ללכת

לפסיכולוג או קב"ן שגם להם ידע רב, אם כי הם אינם יכולים לתת את המרשם.

פורסם
ושתפסיק לעצור לטרמפיסטים.

.

:evil: :evil: :evil:

אביעד (אגב האמת היא שאני עוצר רק בבסיס צבאי כי אני מפחד לעצור לסתם אזרחים או אפילו חיילים במדים מחוץ לבסיס. אם אני לוקח חייל מחוץ לבסיס אז רק מטרמפיאדה שליד הבסיס ומתחקר אותו טיפה לראות שהוא באמת חייל).

פורסם

לרופאי המשפחה ידע שנצבר מנסיון רב בנושא, בפרט בתרופות נוגדות דיכאון וחרדות. בכל מקרה, כפי שתראה המלצתי ללכת

לפסיכולוג או קב"ן שגם להם ידע רב, אם כי הם אינם יכולים לתת את המרשם.

ניסיון-לצערי בהחלט נכון

ידע-לא מספיק

• תוכן חדש...