Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום קוראים לי נועם ואני חדש פה

לפני מספר חודשים נגמר לי המלווה והתחלתי להשקיע במערכת אך נתקלתי במספר קשיים ואני חושב שעשיתי כמה טעויות

ככה:

דבר ראשון קניתי מערכת של BOSS שמוציאה 60*4 עם יציאת USB ב700 שקל (מה שעכשיו נראה לי כמו הרבה מאוד כסף עבור פחות או יותר מינימום איכות- חבל שלא ידעתי עליכם לפני כן! חחח)

לאחר מכן קניתי מגבר של REDBOX 1000W ורמקולים 240W של פיוניר 6*9 מאחורה שנראים לי דיי הגיוניים

ואת כל ההתקנה עשה שכן שלי שהוא מתקין מורשה אבל הוא קצת חיפף, עם הכבלים וכו'

אז עכשיו גירדתי קצת כסף מהמשכורת החודשית ויש לי 4000 שקל תקציב

אני מעדיף להישאר עם המגבר והרמקולים כי הם דיי טובים אני חושב

רמקוליים קדמיים, מונו, סאב ומערכת זה מה שאני רוצה לקנות

עוד דבר שאני רוצה זה את ההמלצה שלכם על מתקין מערכות בסביבות רחובות שאולי מטפל גם באזעקות

עוד משהו קטן

באוטו שלי-- טויוטה קורולה 93 אין בבאגז' דיקט במאחורה של המושבים אז המגבר יושב על 2 ברגים לברזל, מה שלא נראה לי כל כך חזק ( כבר נפל פעם אחת וחיזקתי)

אם מישהו מכיר את הרכב ויודע לאיפה ניתן להבריג דיקט כדי לחזק את העניין אודה לו מאוד

תודה לכולם מראש

נועם

פורסם

בקשר להתקנה ממליץ לך על סאונדר ברחובות! התקנתי שם, שרות והתקנה מקצועויות ואדיבות!

יש גם את אדי מערכות ששמעתי עליהם דברים טובים אם אני לא טועה הם בראשון לציון

פורסם

לך למתקין שידאג שהמגבר שלך ישב במקום ולא יזוז.

כשהמגבר שלך נופל זה לא דבר טוב.

בנוגע לרכיבים אני כמעט בטוח שבקרוב יעזרו לך מהם.

את חלקי בעזרה אני אתן לך בהמלצה: תעיף את הרמקולים של פיוניר.

בהצלחה :)

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

עוד משהו קטן

באוטו שלי-- טויוטה קורולה 93 אין בבאגז' דיקט במאחורה של המושבים אז המגבר יושב על 2 ברגים לברזל, מה שלא נראה לי כל כך חזק ( כבר נפל פעם אחת וחיזקתי)

אם מישהו מכיר את הרכב ויודע לאיפה ניתן להבריג דיקט כדי לחזק את העניין אודה לו מאוד

נועם

צריכה להיות אפשרות לחבר פלטה לגשר המתכת שאליו מתחברים המושבים - אני מצרף לך תמונה מההתקנה שלי (החיבורים מסומנים באדום).

זו אמנם קורולה 98 אבל הרעיון דומה מאוד .

exxu4.jpg

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

אוקייי, זה בדיוק במקום שאליו מחובר כרגע המגבר

אבל מה לגבי למטה? לאן אני אבריג את זה??

בקשר לרמקולים הם דיי חדשים(בני פחות מחודשיים) אז יהיה חבל לזרוק אותם לא?

• תוכן חדש...