Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צר לי להעלות את הנק' הזו, אך ל106 בשנים האלו אין קרבורטור, היא הזרקה.

האם בדקת את הרכב במכון שאתה בחרת, ואינו קרוב לבית העסק, או שהלכתם למקום שהוא מכיר?

PUG-306 XSI MK2

פורסם
לצערי אחרי

אתה מתכוון שקודם חתמת על הסכם, ואחר כך התברר הק"מ האמיתי...? תשמח!

יש לך עילה מספקת לאי קיום החוזה בינכם, ללא חשש.

dirty old man

need love too

פורסם
אתה מתכוון שקודם חתמת על הסכם, ואחר כך התברר הק"מ האמיתי...? תשמח!

יש לך עילה מספקת לאי קיום החוזה בינכם, ללא חשש.

הלואי, אך לא כך הדבר..

הלכתי למקום עקב פרסום שגוי

והבדיקה נעשתה לפני בדיקת הק"מ.

תוך כדי כתיבת הזכרון דברים החלטתי ללכת לבדוק את הק"מ ונדהמתי לגלות 205 (לפני שזה היה חתום)

וכמו טיפש השתכנעתי עקב המלצת המומחה כי האוטו טוב בכל זאת להתגמש, כי בכל זאת חיפשתי 106 המון זמן.. שיגעתי המון אנשים וגם אני השתגעתי בעצמי אבל כמו שאומרים החיפזון מהשטן!

ואכלתי אותה..

אגב יש אנשים שרואים בזה עדין עיסקה סבירה.. אני לא=\

פורסם

אז רגע,תן לי להבין? הרכב באורגינל שייך לך ? רכשת אותו? מה ניסגר בסוף?:?

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

מחר בבוקר המקום (טריידאין) אמור לקחת את הרכב שלי ולהעביר אותו טסט ולנקות את הקרבורטור (מישהו כאן אמר שאין לרכב קרבורטור בשנתון הזה אני אברר), אני מתכוון לנסות להתקשר הערב במוצ"ש אל הנייד של אחד העובדים ולבקש ממנו לעצור את הנושא בטרם עת ולא להתחיל את הטיפולים עבורי בתקווה שאני אזכה לראות את כספתי חזרה כי באמת שמאד קשה לי להוציא 1400 שקל מיותרים, אני חייל =\

אם יש לכם איזה רעיון איך עוד אפשר לתקן את הטעות האיומה שעשיתי אני אשמח לשמוע תגובות

תודה רבה!,

RipCurl

פורסם
אז רגע,תן לי להבין? הרכב באורגינל שייך לך ? רכשת אותו? מה ניסגר בסוף?:?

הוא עדין לא שייך לי (ואני מקווה שגם לא יהיה שייך לי)

רק חתמנו על זכרון דברים בסך 1400 ש"ח שאני מת לבטל ולהחזיר אלי את כספי.

פורסם
תעלה את הנוסח של הזיכרון דברים, לפעמים זכרון דברים הוא חוזה לכל דבר

תעלה את החוזה בדיוק

זכרון דברים הוא חוזה לכל דבר ועניין.

הסיפור שלך לא ממש מובן לי, הנקודה העיקרית שחתמת על זכרון הדברים אחרי שידעת את העובדות

העובדה שהטעו אותך במודעה לא רלוונטית היות ובכל זאת חתמת על התחייבות מתוך בחירה אישית.

סעיף 15 לחוק החוזים קובע:

15. מי שהתקשר בחוזה עקב טעות שהיא תוצאת הטעיה שהטעהו הצד השני או אחר מטעמו, רשאי לבטל את החוזה; לענין זה "הטעיה"- לרבות אין-גילוין של עובדות אשר לפי דין, לפי נוהג או לפי הנסיבות היה על הצד השני לגלותן.

על פניו נראה לי שזה לא המקרה.

מצד שני ניראה לי שעניין ההטעיה במודעה וגילוי הק"מ רק אחר הבדיקה יכולה להעמיד לצידך את הסעיף הבא שדן בחובה לנהוג בתום לב (מה שלא שלדעתי לא התקיים כבר מעצם פרסום המודעה):

12.(א) במשא ומתן לקראת כריתתו של חוזה חייב אדם לנהוג בדרך מקובלת ובתום-לב.

(ב) צד שלא נהג בדרך מקובלת ולא בתום-לב חייב לצד השני פיצויים בעד הנזק שנגרם לו עקב המשא ומתן או עקב כריתת החוזה, והוראות סעיפים 10, 13 ו- 14 לחוק החוזים (תרופות בשל הפרת חוזה), התשל"א- 1970, יחולו בשינויים המחוייבים.

עצתי פנה לבעל העסק ונסה לקיים משא ומתן על העניין ונסה לקבל החזר חלקי לפחות.

לעניות דעתי ביהמ"ש לא יעמוד לצידך.

ראה זאת כשכר לימוד ויראו זאת אחרים בתמרור אזהרה נוסף בנוגע לרכישה אצל סוחרי רכב.

אין היעוץ הבא מהווה תחליף ליעוץ משפטי והנוהג על פיו עושה זאת על אחריותו בלבד.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תקח בחשבון שאם אתה מצליח להגיע לנקודה שבה אתה מבין בוודאות שלא תראה את ה 1400 ש"ח האלו יותר, אז זה לא כל כך נורא, ואני לא הייתי משלם את הקנס של ה 1400 ומוותר על הרכב, בגלל שבכסף הזה אתה יכול לכסות חלק נכבד משיפוץ ראש מנוע, שגם ככה לא בטוח שלא נעשה עד עכשיו.

אם זאת תהיה הדילמה שלך, תחשוב על זה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם
תקח בחשבון שאם אתה מצליח להגיע לנקודה שבה אתה מבין בוודאות שלא תראה את ה 1400 ש"ח האלו יותר, אז זה לא כל כך נורא, ואני לא הייתי משלם את הקנס של ה 1400 ומוותר על הרכב, בגלל שבכסף הזה אתה יכול לכסות חלק נכבד משיפוץ ראש מנוע, שגם ככה לא בטוח שלא נעשה עד עכשיו.

אם זאת תהיה הדילמה שלך, תחשוב על זה.

השאלה היא האם הראש מנוע יפתור אתה בעיות לתמיד

והאם זה יעזור לי גם במכירת הרכב,

הסיבה העיקרית שאני נבהלתי והלכתי אחורה היא הקלומטג' הגבוה לשנתון 98

והיד היא כבר רביעית

כך שאני לא בידיוק קונה את המציאה של החיים שלי

ואפילו רחוק משם..

אגב עדכון:

היום חזרתי מהטרייד אין על הבוקר הייתי שם,

מנהל הסניף ינסה להקטין את הכנס במקום ל 10% מהעסקה ל-3-4% זאת אומרת במקום 1400 למשהו בסביבות ה710-800

אני מקווה לטוב..

פורסם
זכרון דברים הוא חוזה לכל דבר ועניין.

הסיפור שלך לא ממש מובן לי, הנקודה העיקרית שחתמת על זכרון הדברים אחרי שידעת את העובדות

העובדה שהטעו אותך במודעה לא רלוונטית היות ובכל זאת חתמת על התחייבות מתוך בחירה אישית.

סעיף 15 לחוק החוזים קובע:

15. מי שהתקשר בחוזה עקב טעות שהיא תוצאת הטעיה שהטעהו הצד השני או אחר מטעמו, רשאי לבטל את החוזה; לענין זה "הטעיה"- לרבות אין-גילוין של עובדות אשר לפי דין, לפי נוהג או לפי הנסיבות היה על הצד השני לגלותן.

על פניו נראה לי שזה לא המקרה.

מצד שני ניראה לי שעניין ההטעיה במודעה וגילוי הק"מ רק אחר הבדיקה יכולה להעמיד לצידך את הסעיף הבא שדן בחובה לנהוג בתום לב (מה שלא שלדעתי לא התקיים כבר מעצם פרסום המודעה):

12.(א) במשא ומתן לקראת כריתתו של חוזה חייב אדם לנהוג בדרך מקובלת ובתום-לב.

(ב) צד שלא נהג בדרך מקובלת ולא בתום-לב חייב לצד השני פיצויים בעד הנזק שנגרם לו עקב המשא ומתן או עקב כריתת החוזה, והוראות סעיפים 10, 13 ו- 14 לחוק החוזים (תרופות בשל הפרת חוזה), התשל"א- 1970, יחולו בשינויים המחוייבים.

עצתי פנה לבעל העסק ונסה לקיים משא ומתן על העניין ונסה לקבל החזר חלקי לפחות.

לעניות דעתי ביהמ"ש לא יעמוד לצידך.

ראה זאת כשכר לימוד ויראו זאת אחרים בתמרור אזהרה נוסף בנוגע לרכישה אצל סוחרי רכב.

אין היעוץ הבא מהווה תחליף ליעוץ משפטי והנוהג על פיו עושה זאת על אחריותו בלבד.

בידיוק כך עשיתי, המון תודה לך!

פורסם

גם עניין ניקוי הקרבורטור שהובטח לך (אם באמת אינו רלוונטי) יש בו מן ההטעייה, אבל אני מסופק אם תוכל להוכיח שאכן הבטיח זאת.

פורסם
בידיוק כך עשיתי, המון תודה לך!

שמחתי לעזור 8)

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...