Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל קהילת CarsForum,

ברצוני לדעת קצת יותר על הסאבים הבאים,

RockFord Punch XLC 2142

Rockford P2

אז,

לפני מספר ימים שמעתי את מערכת שכני,אשר אצלו יש רדיו דיסק+מגבר שווים למגבר ורדיו דיסק אשר נמצאים ברשותי,

לעומת זאת,לי יש את הPUNCH ולו יש את הP2,

להפתעתי גיליתי,כי עם כל ההתאמות לכל הסאבים(תיבה,הגברה מדויקת וכו')והכל מדויק,

הסאב Punch שלי,היה הרבה יותר עוצמתי,שניהם בתיבה פתוחה ומותאמת בדיוק,

יש למישהו הסבר למה הדבר הזה קורה?

זאת אומרת,

הP2 הוא 200WRMS

והPUNCH XLC הוא גם 200WRMS

אז מה ההבדל בדיוק?

הגברה אותו דבר,אותו רדיו דיסק,

חד וחלק,

מוזר.....

עד כדי כך חברת ROCKFORD נהייתה *גרועה* בתקופה האחרונה?

תודה לעונים,

שלומי

פורסם

מזדה 323,לשנינו,

ובלי שום קשר,

גם ממרחק,כשהוא מגביר בוא נגיד ל20(בווליום) וגם אצלי,זה לא יוצא בכלל זהה,אצלו זה נשמע כמו חבטות לא רציניות,ופאנצים כמו רמקולים *על הפנים* לעומת זאת אצלי,גם ממרחק,מרגישים פאנץ חזק ועמוק מאוד.

....

פורסם

מה זה פיצרים?

מערכות החשמל?

הכל עובד על 55A אם זאת השאלה שלך,55A או 56A שנינו זהים,אותו אוטו..

עריכה:

הבנתי שהתכוונת למערכת חשמל ולא מצבר,אם תוכל לפרט בבקשה.

פורסם

פיצ'רים משמע חידושים טכנולוגיה וכדומה .

מערכות חשמל .

כלומר אולי באחד הרכבים ישנה בעית חשמל לא ידוע כמו אלטרנטור עייף מצבר עייף חיווט לקוי

זה יכול להיות 1000 וגם אחד דברים .

מה שאני בא להגיד שזה לא יכול להיות אוטו :)

פורסם

אני מסכים חלקית עם יגאל.

את שתי המכוניות מי התקין?

מי כיוון? הכיוונים זהים?

בדקתם עם אותו דיסק?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

מה אתה מתפלא? אין לכם את אותו הסאב. ה XLC הוא דגם ישן יותר וסביר להניח שנשמע אחרת.

אין לכם את אותו ציוד הגברה ובטח שלא אותם כיוונים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני בכלל לא מאמין שחלקכם נכנסתם לדיון הזה של "איך זה ששלו נשמע/לא נשמע כמו שלי?"

מה קרה לכם בזמן האחרון?

נראה למישהו הגיוני בכלל שסט אפ 1 יכול להשמע כמו סט אפ 2? בין אם מדובר באותם רכיבים או לא?

כ"כ הרבה משתנים יש, כמו סוג רכב, דמפינג פקטור, כיוונים, מתח כניסה, מתח יציאה, חשמל הרכב ועוד ועוד...

לפותח התר'ד, יכול מאוד להיות שחלק מן המשתנים האלו פועלים לרעתו, גם התיבות שלכם שונות...

להגיד שרוקפורד גרועה כשיש להם רזומה אדיר בעבר וגם היום עם ה T1 T2 T3 P3 ומגברי מונו מהשורה הראשונה?

ממש לא.

לכל חברה יש מוצרים טובים יותר וטובים פחות, אבל זה גם לא קשור לדיון הזה.

למעשה, כלום לא קשור לדיון הזה.

אני מקווה שתתחילו להרים את הרמה של הפורום בחזרה כי זה כבר נהיה בדיחה.

פורסם

אז אני רוצה להבין,

אין הבדל בכלל בין P2 לבין XLC?

זאת אומרת,מה אמור להיות יותר פאנצי?

יותר חזק?יותר "משמעותי(איכשהו)"?

כי,זה לא הגיוני ההבדל,הכל אותו דבר,אותו מתקין אותו הכל!אנחנו כמו אחים(אני והשכן שלי)

אז ההבדל הוא?

פורסם
אנחנו כמו אחים(אני והשכן שלי)

אז ההבדל הוא?

ומה זה קשור לעיניין? :shock: גם אני ואחי אחים אז למה הוא יותר גבוה ולא נשמע כמוני?

ככה זה עם הסאבים שלכם. תיקחו 2 P2 חדשים אחד אצלך אחד אצלו וגם אז הם לא יישמעו אותו הדבר. זה תלוי בהמון דברים ואתה לא רוצה להקשיב (כמו שגל אמר לך מקודם, לא אפרט שוב).

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ואתה אומר את זה כי בא לך להיות צודק ולהגיד שאנחנו טועים נכון? תהנה עם זה.

ובאף אוטו לא תשמע זהה. אלא אם כן שתי מכוניות יצאו עכשיו מהחברה ולשתיהם בול אותה התקנה ואותם רכיבים.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מה הקשר בדיוק?

איך אני בא לומר שאתם טועים?אני בא להתייעץ איתכם,איזה מוזר זה=\

זה אותו אוטו,מה לא מובן?אותם מתקינים,ואותה התקנה.

• תוכן חדש...