Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה למיטב ידיעתי במרבית הכריזמות משנתונים 99-98 הלוחיות רישוי הן הגרסא הקטנה (האמריקאית)

בפעם האחרונה כשהעברתי טסט לרכב כהרגלם בקודש הם היו חייבים לעשות עוד 110 שקל ולחייב אותי להחליף

לוחיות רישוי בחדשות בטענה מגוחכת שהן דהויות.

אמרתי לעצמי אם כבר אז לפחות שיחליפו ללוחית אמריקאית כמו במרבית הכריזמות (לפחות נראה יותר יפה)

לא עזרו כל טענותי והם סירבו ובסוף לא החלפתי בכלל (איכשהו)

השנה לא נראה לי שזה יעזור ואני אהיה חייב להחליף

השאלה שלי מה אני אוכל לטעון כדי שיחליפו לפחות ללוחית האמריקאית ?

האם אפשר להחליף לוחיות במקום אחר חוץ ממכון הטסטים ?

תודה

Jealousy is misery, suffering is grief

פורסם
שתי לוחיות רישוי תיקניות בארץ.

רגילה - 10.5X52 ס"מ.

אמריקאית - 31.5X16.5 ס"מ.

גודל הספרות הינו אחיד ולא ניתן לשינוי(למעט לוחיות אספנות).

בכל רכב ניתן להרכיב אחת מן שתיים הללו ואין חובה להשאר עם הגודל המקורי שיצא משערי היבואן.

עמית

אבל מאחר ויש מקומות שבהם לא מכירים בכך, אני מציע שאו שתחליף מכון טסטים, או שבמידה ואתה מרוצה ממכון הטסטים שלך באופן כללי, פשוט תקדים תרופה למכה ותסור לפני הטסט וללא הזמנה רשמית למכון טסטים אחר מזה אליו אתה רגיל ותבקש שיחליפו לך את הלוחית ללוחית בה אתה חפץ.
פורסם

הם סירבו להחליף מהסיבה שזה "לא מתאים"

למרות שאפילו את זה סידרתי, ז"א זה מתאים מצויין מאחור, הבעיה היא החורים שנשארים

אבל בפעם האחרונה שצבעתי את הטמבון דאגתי שיסתמו את החורים ויעשו אותם יותר קרובים זה לזה

אולי באמת אני אחליף מכון טסטים

מכון פליקס בלוד:mm_nah:

Jealousy is misery, suffering is grief

• תוכן חדש...