Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הנה:

http://www.morelhifi.com/support/pdf/mobile/DOTECH_M.pdf

פשוט יש בעיה בהגדרת java בעמוד הראשי.

אם נכנסים ל SUPPORT - USER MANUALS הוא שם.

אבל אני ביקשתי של הדוטק אוביישן. אבל לפי מה שנראה לי, המידים זהים בין הדוטק לדוטק אוביישן או שזה רק אני? (לפי מה שרשום עליהם באתר ).

תודה בכל זאת על ה MANUAL (רושם באנגלית כי יש את מנואל בפורום שלא יחשוב שמדברים עליו :hihi: )

ואני יודע מה זה ADOBE READER, עשית אותי טמבל אה? :-)

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אחד יצא נכון השני הפוך. מ"לחץ" של הבניות וההסנפות של הפוליאסטר קשה היה להתרכז :lol: :lol:

לטעמי, יצא ממש יפה. נראה איך ייצא אצלי באוטו (אנחנו רק בהתחלה אצלי).

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כל הכבוד !

רועי , גיא . נכנסתם טוב לעניין .

מקווה שכל השיחות של שישי בערב (בזמן ארוחת שבת לרוב ) עזרו לכם

מתי שתרצו .

סה"כ , יצא ממש יפה והעיקר אך העיקר א- שאתם מבסוטים .

ב- שנשמע לכם טוב

בברכה רוני , או יגאל-בנץ . או איך שבא לכם :)

פורסם
כל הכבוד !

רועי , גיא . נכנסתם טוב לעניין .

מקווה שכל השיחות של שישי בערב (בזמן ארוחת שבת לרוב ) עזרו לכם

מתי שתרצו .

סה"כ , יצא ממש יפה והעיקר אך העיקר א- שאתם מבסוטים .

ב- שנשמע לכם טוב

בברכה רוני , או יגאל-בנץ . או איך שבא לכם :)

:roflmao: :roflmao: :roflmao: הרגת אותי עכשיו רוני :lol: :lol: :lol:

תודה בנאדם על כל העזרה!!! בוא נקווה שיבוא יום ואנחנו נעזור לך, איכשהו :wink:

בברכה,גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם
תנו בראש !!

נו התחלתם את העבודה על שלך ?

או שהתעייפתם ?

התעייפנו? לא. נהיינו מסטולים מהפוליאסטר כבר. אבל עם שלי התחלנו אבל העבודה נתקעה קצת כי אין לנו ממש זמן ביחד כרגע. מחר נחזור לעבוד על שלי. נקווה שיהיה טוב גם עם שלי. תתכונן לעוד שיחות בשישבת בלילות חח :lol: :lol: :wink:

גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כל הכבוד חבר'ה!!!! אני מאוד שמח מהתוצאה שקבלתם!!! קבלו ח"ח עצבני,ממש אהבתי לפעם הראשונה שלכם.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אם סלבה מביא לנו ח"ח אז כנראה שמשהו באמת טוב בעבודה שעשינו. סלבה- קבל ח"ח ענק על כל הפרוייקטים "הקטנים" שלך :-D

אה, כן, לקחנו ממך גם הרבה השראה מהפרוייקטים שלך.

גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם

חח הסמל של מורל לא הפוך ! סתומרת הוא כן ... אבל איך שהוא הכוונה הייתה ששני הבניות יהיו בערך אותו דבר

אז באחד הוא סבבה בשני שהוא אמור להיות הפוך עשינו אותו כמו הראשון שיהיה דומה, ולא מוזר

רוני הרגת אותי אולי יגיעו עוד שיחות באמצע הלילה תהיה מוכן, דרך אגב חיברתי את הקסנון - לפנים !

תודה רבה לכולם, ורק שאלה קטנה ללאנוס פורס:

באמת אתה צודק היה לנו בעיה קצת עם הבונדו, עכשיו אתה אומר לעבוד עם קלף גומי, אתה מתכוון לקלף של המשחק קלפים לא הבנתי בדיוק איזה קלף, השתמשתי בכרטיס מגנטי והיה קצת קשה לשמור על צורה האמתי.

פורסם

תודה תודה (אחד בשמי ואחד בשמו). הוא התקשר אליי עכשיו והוא מבסוט חבל על הזמן מאיך שהכל יצא מבחינת השמיעה, מה גם שסופסוף אחד מאיתנו חיבר את הפיניקס קסנון. נקווה שבקרוב מאוד אצלי.

תודה למגיבים, תגיבו עוד ואם יש מה לתקן תגידו, בשביל זה פתחנו שירשור, לא?!

בברכה,גיא.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...