Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב,

בשבת הקרובה אני אחליף שני צינורות בלמים קדמיים, בנוסף נוזל הבלמים יוחלף גם הוא.

מה השיטה הכי טובה לבצע את ההחלפה של הנוזל?

אני גם זוכר שיש את השיטה של חנן, לתת לנוזל לרדת לאט לאט.

אשמח להצעות כיצד להחליף וממה להזהר.

ארז.

פורסם

טיפ לגבי החלפת צינורות גמישים:

לפני הפירוק, לאטום את מיכל נוזל הבלמים בכיסוי ניילון נצמד (מהמטבח). ככה, הנוזל בצנרת ובמשאבה הראשית לא

ישפך, ויהיה יותר קל אח"כ לנקז את מעט האויר שיחדור.

:turn-l:
  • 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

סליחה על ההקפצה, עבר חודש ומחר בבוקר אני הולך לבצע את זממי בנוזל הבלמים.

האם פשוט לוחצים על הבלם עד אשר יוצא נוזל חדש מפטמת הניקוז בכל גלגל?

כמה ליטר נכנס? וכמה צריך לקנות כדי שיהיה עודף?

פורסם

שניים-שלושה מיכלים סטנדרטיים של נוזל בלמים יספיקו לך עם עודף. אם אתה זוכר את השרשור שבו הסברתי איך לעשות את זה, אז אתה גם מן הסתם זוכר את האזהרות לגבי הריסת המשאבה הראשית. אם לא תשים לב לזה יש סיכוי טוב מאוד שתהרוס אותה. אם אתה חייב לפמפם, אז שים בלוק עץ מתחת לדוושת הבלם על מנת שלא להגיע עם הדוושה לאיזור שבדרך כלל לא מגיעים אליו, קרוב לריצפה. זה חשוב ביותר.

פורסם

ראיתי באחד האתרים הסבר שלך לגבי העניין, אני לא מצליח למצוא איפה זה, כבר חיפשתי כמה פעמים.

זה היה פה?

פורסם

האם צריך לחבר צינור לכל פטמת ניקוז?

לפי מה שאתה אומר, לא צריך לפמפם בכלל?

רק לפתוח ולחכות.

פורסם

אין חובה לחבר צינור לפיטמת ניקוז.

כמעט תמיד אפשר להסתפק בפתיחת פיטמות בלבד, ללא פמפום, במיוחד כשמדובר במערכת ללא אוויר, שרק מבצעים בה החלפת נוזלים. במערכת שנכנס אליה אוויר, כמו במקרה שלך, קורה שזה לא עובד, ואז פמפום זהיר אחד או שניים מכניס את הגרביטציה לפעולה, וגם בפמפום הבודד להיזהר כמו שציינתי.

פורסם

צלחתי את העניין, נכנסו ויצאו מהמערכת 0.8 ליטר, שני מיכלים של ATE.

האם זה מספיק? יש לי עוד מיכל אחד של 0.4 ליטר.

לא יצא לי לבדוק את הבלימה, אבל בנסיעה הקצרה שנסעתי לשטוף את גחון הרכב, היה נראה כי הבלמים האחוריים עצבניים מתמיד, אני אבדוק שוב ואם צריך לנקז אויר מקדימה, נעשה גם את זה.

תודה!

פורסם

בד"כ יש הפרשי צבע וצלילות מאוד משמעותיים בין נוזל חדש לישן, ואם אתה שם כוס זכוכית מתחת לפיטמה, אתה תראה די בקלות אם הנוזל שמטפטף הוא כבר מהסטוק החדש או לא. אם זה עדיין חום ועכור, אז תמשיך להחליף. אם לא, שמור את המיכל הנוסף.

• תוכן חדש...