Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבר Kicker SX900.4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי לדעת אם מגברים של קיקר נחשבים טובים באופן כללי?

ובפרט האם מומלץ לרכוש מגבר של Kicker דגם: SX900.4, שזה מגבר 4 ערוצים שנחשב כמגבר "הדגל" שלהם?

תודה!

8) ...So When The Sun Meets The Sky

HU: Eclipse CD7100/F.S: Pioneer TS-C720PRS

F.S : Kicker SS65.2/SAmp: Kicker SX900.4

Sub Amp: DLS A6/Sub: JL12W6V2

פורסם

המגברים של קיקר טובים מאוד ותתקשה למצוא תלונות על איכותם.

השאלה המרכזית היא באיזה מחיר אתה קונה את המגבר ואיזה אלטרנטיבות יש באותו מחיר. למרות שמדובר במגבר מעולה יתכן ובאותו מחיר תוכל לקנות מגבר טוב יותר.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

המחיר אמור לנוע בין 300$ ל - 400$,

כבר שמעתי על הצעות לקנות את SOUNDSTREAM (טרנטולה), פייז או מגברים של זייד אודיו

אבל נראה שכולם עולים פחות מה - KICKER, נכון שמחיר זה לא פונקציה, אבל אילו מגברים טובים יותר יש?

פורסם

במחיר של300-400 דולר הקיקר המדובר מהווה תמורה טובה מאוד למחיר.

ZED AUDIO 4*70 יעלה לך קרוב ל- 400 דולר.

לקבל עוצמה דומה תזקק לשני מגברי 2 ערוצים חזקים של ZED כך שהמחיר יהיה כפול.

אפשרויות טובות אחרות הם חיפוש סאונדסטרים טרנטולה דור קודם (אם יש מזל), מגברי רפרנס של סאונדסטרים או מגברים מסדרת POWER של JBL (ש-"מתוכננים" על ידי CROWN)

הPHASE OPUS גם הוא יהיה מעל התקציב שלך.

יש מגברים מעולים אחרים ARC, TRU, GENESIS, LUXMAN, BUTLER הכל עניין של תקציב.

חשוב שתזכור שהסיכוי שתוכל להבדיל בין איכויות צליל של מגבר טוב לבין מגבר מעולה הוא נמוך למדי וברוב המקרים עדיף לא להשתולל עם המגברים ולהשתמש בתקציב בצורה מאוזנת.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם
המחיר אמור לנוע בין 300$ ל - 400$,

כבר שמעתי על הצעות לקנות את SOUNDSTREAM (טרנטולה), פייז או מגברים של זייד אודיו

אבל נראה שכולם עולים פחות מה - KICKER,הרעיון הוא שמגבר אכן לא יעלה יותר נכון שמחיר זה לא פונקציה, אבל אילו מגברים טובים יותר יש?

יש כאן בעיה מהותית של הבנה . מערכת קונים בפרמטר של sound per valu . וצריך לקחת בחשבון שהסאונד מורכב משרשרת , רק שלא כול החלקים שלה זהים לחלוטין מבחינה תקציבית .

אם אני מוצא שיש מגברים מעולים במחיר נמוך אין שום סיבה בעולם שים יותר כסך על מגבר , כי אז התקציב לחלקים אחרים (יותר חשובים) יורד .

אם תקנה טרנטולה ב320 דולר או קיקר בהרבה יותר , תקבל מגבר עם קרוס (לא בטוח מה הוא יעזור לך) ואת ההפרש לא תוציא על קומפוננט טוב/איטם או כול דבר אחר שישפר לך את הסאונד הכללי בהרבה

אני לא חושב שתמצא שהקיקר יותר טוב מהזד אודיו ו/או הטרנטולה הוא רק יקר יותר

ואתה יודע מה אני אתן לך משהו שעולה על הזאפקו . אם אני רוצה להגביר קומפוננט בהגברה אקטיבית , ואני לוקח את המגבר הזה למידבאס ואת זה לטוויטר זה יתן סאונד לפחות פי שתיים יותר טוב מהרפרנס 4 ערוצים החזק של זאפקו ויצא 100 דולר פחות

אני כבר לא מדבר על מגברים אחרים הרבה יותר יקרים שעדיין לא יוכלו להרים ראש כנגד הקומבינציה הזו .

לשם גילוי הוגן אתה צריך קרוס אלקטרוני והגברה אקטיבית לשם כך (אבל למי שקונה מגברים ברמות האלו בוודאי שיש קרוס בר"ד שלו לא?)

אתה יודע מה? אישית אני מהמר שברכב ללא איטום מסיבי ביותר ,לא תשמע הבדל בין המגבר הזה לזאפקו גם אם יהיה לך קומפוננט ב6K ו ר"ד ב5K

אז צא מהסרט שצריך לשלם הון כדי לקבל סאונד טוב

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

אני רק יכול להגיד לך שיש לי קיקר 650.4 שמפעיל עליו ELATE וHYBRID OVATION והוא עושה את העבודה בצורה מדהימה.

מגבר חזק מאודדד ואיכותי, ממליץ לך בחום ללכת על קיקר-הוא מפלצת של מגבר.

פורסם

למה אף אחד לא מזכיר את סדרת ה-POWER של רוקפורד? והשאלה היא מתוך סקרנות לדעת אם הסדרה הזאת של רוקפורד נחשבת לאחת הטובות או לא, מספקת את הסחורה גם מבחינת עוצמה וגם איכות או לא, או שפשוט אנשים שוכחים את הסדרות האלה של רוקפורד (מה גם שלא ראיתי בארץ בחנויות למכירה מגברים כאלה, ובטח שאין להרבה, אם בכלל, ניסיון איתם).

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
למה אף אחד לא מזכיר את סדרת ה-POWER של רוקפורד? והשאלה היא מתוך סקרנות לדעת אם הסדרה הזאת של רוקפורד נחשבת לאחת הטובות או לא, מספקת את הסחורה גם מבחינת עוצמה וגם איכות או לא, או שפשוט אנשים שוכחים את הסדרות האלה של רוקפורד (מה גם שלא ראיתי בארץ בחנויות למכירה מגברים כאלה, ובטח שאין להרבה, אם בכלל, ניסיון איתם).

בברכה,גיא.

מדברים על תמורה לכסף. רוקפורד POWER עולה בחו"ל 900$+- ? בארץ הקודש כמה? 7,000-10,000 ש"ח?

ליהודה: שוב אתה מתחיל? לא נמאס לך כל תר"ד אותם מילים?

ואיך בדיוק שני המגברים שהצעתי יוצאים 100$ זול יותר מהזאפקו רפראנס?

http://www.woofersetc.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=2379

אם כולם היו חושבים כמוך אז עד היום היינו שומעים ברכב בטייפ ורק בבית במערכת SQ ב- 30,000 ש"ח

או יותר גרוע מסתפקים בפאסט במקום איזה מאייבך? סה"כ הבדל בנוחות הריי שולי ולא שווה הפרש של 5,000,000 ש"ח?

אני לא אומר שצריך להיתפרע עם מגברים אבל כל פעם לקטול כל מגבר טוב זה לא לעניין בכלל :idea:

וגם: העולם היה משעמם אם לא היינו מתפרעים מדיי פעם נכון?! :roll:

בברכה

מנואל..

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם
מדברים על תמורה לכסף. רוקפורד POWER עולה בחו"ל 900$+- ? בארץ הקודש כמה? 7,000-10,000 ש"ח?

בברכה

מנואל..

או אה 900 דולר?! השאלה היא האם הם באמת כאלה שווים?! ובלי קשר לתמורה שלהם במחיר שקונים.

אני בשוק :shock: :shock: :shock: . לא הייתי מאמין בחיים שהם יהיו במחירים כאלה אסטרונומיים.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ליהודה: שוב אתה מתחיל? לא נמאס לך כל תר"ד אותם מילים?

ואיך בדיוק שני המגברים שהצעתי יוצאים 100$ זול יותר מהזאפקו רפראנס?

http://www.woofersetc.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=2379

צודק טעיתי עוד פעם

אם כולם היו חושבים כמוך אז עד היום היינו שומעים ברכב בטייפ יש לך טעות אדירה , אבל כאקנה את המערכת אי שם בעתיד (ונקווה כולנו שזה יהיה עתיד הנראה לעיין:lol: ) תוכל להבין עד כמה אתה טועה ורק בבית במערכת SQ ב- 30,000 ש"ח

או יותר גרוע מסתפקים בפאסט במקום איזה מאייבך? מי שקונה מאייבך במקום סידרה S באמת נראה בעיני פלצן מהשורה הראשונה סה"כ הבדל בנוחות הריי שולי ולא שווה הפרש של 5,000,000 ש"ח?

אני לא אומר שצריך להיתפרע עם מגברים אבל כל פעם לקטול כל מגבר טוב זה לא לעניין בכלל :idea:

וגם: העולם היה משעמם אם לא היינו מתפרעים מדיי פעם נכון?! :roll:תתפרע ותתחרע גם אבל על חלקים אחרים במערכת , ואז זה יעשה לך רק טוב

בברכה

מנואל..

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

חחח..

האמת שאני ראיתי את המגברים של רוקפורד סדרת POWER לדוגמא הדגם: T8004, במחיר די נחמד

משהו סביב ה - $400-$500, אבל למען האמת, אני לא כל כך סגור עליהם.

למרות שרשום שהדגם הספציפי הזה נותן 50 RMS ב - 4 אוהם, ואני בטוח שהוא הרבה יותר מה - P850.4

או מהמגברי PUNCH הרגילים שלהם, הוא פשוט לא מדבר אלי כל כך.

וקשה מאד למצוא עליו ביקורות טובות, כמו על ה - KICKER, או SOUNDSTREAM.

זה בטח חייב להגיד משהו, לא?

פורסם

זה לא בהכרח חייב להגיד לך משהו. ייתכן ואנשים לא קונים אותו מחוסר תקציב, שאם רוצים איכות וכוח הרי שקונים את הדגם של ה-900 דולר ולא של ה-500, ולכן לא להרבה יש את המגבר הזה, רק לבעלי התקציב (הכוונה בחו"ל).

לטעמי, אם היה לי תקציב, רק בגלל שאני קצת משוחד לרוקפורד (המערכת הראשונה שלי כללה סאב שלהם ומגבר שעדיין איתי היום), הייתי קונה ב-900 דולר את הפאוור החזק שלהם,כי פשוט אני יודע שהוא יהיה איכותי וחזק בעוצמות מטורפות, אמין, ופשוט מגבר בלי מילים, גם בלי לראות ולשמוע אותו לפני. ולא, לא הייתי מביא אותו בשביל הדוטק אוביישן שיש לי עכשיו. אם היה לי תקציב למגבר הזה מן הסתם שהיה לי תקציבים דומים לכל חלק במערכת. לזאת הכוונה.

בברכה,גיא.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...