Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Rockford VS. Alpine

tamnam
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קודם כל זו ההודעה הראשונה שלי כאן, אז נא להיות נחמדים :)

השאלה שמעסיקה אותי לאחורנה, היא:

אני מעוניין לקנות מגבר לרכב, ולאחר בדיקה די עניינית והרבה מאד תגובות כאן וממוכרים בחנויות

הגעתי למסקנה שאני מעוניין לרכוש או את המגבר של Rockford p850.4 או את ה - ALPINE PDX-4.150

אני יודע שרבים כאן לא מסמפטים את רוקפורד, אני פונה למומחים שביניכם, מה מומלץ?

כדי לחסוך שאלות סרק, המגבר אמור לשרת 2 זוגות קומפוננטים, אחד של פיוניר פרימייר והשני כנראה

או CERWIN VEGA או ROCKFORD T162S.

אשמח לתגובותיכם!

8) ...So When The Sun Meets The Sky

HU: Eclipse CD7100/F.S: Pioneer TS-C720PRS

F.S : Kicker SS65.2/SAmp: Kicker SX900.4

Sub Amp: DLS A6/Sub: JL12W6V2

פורסם

לי יש את האח הקטן של ה-P850.4 ואני מרוצה ממנו. למעשה, החלפתי את כל המערכת שהייתה לי ושידרגתי אותה ממש מקצה לקצה חוץ ממה? מהרוקפורד כמובן. לטעמי האישי - מגבר מצויין, איכותי (למחיר שלו כמובן), נותן תמורה טובה ואמין. אם זאת הדעה שלי על האח הקטן אז מה אתה חושב על האח הגדול והיותר חזק? אז פה נכנס העיניין של האתר של רוקפורד. לא מזמן נכנסתי לאתר שלהם, ולמרבה ההפתעה הם הורידו את הדגם הנ"ל למרות שהוא מהדגמים החדשים! (שבניגוד למגבר שלי שלא הורידו אותו, אתה מוזמן להכנס ולהסתכל בעצמךhttp://www.rockfordfosgate.com/products/product_categories.asp?cat_id=2 ).

עכשיו, יכול להיות שיש טעות שם, או שיכול להיות שהיו בעיות עם המגבר הזה והם פשוט חזרו לחברה ולא יוצרו יותר. אלה לפחות שתי הרעיונות שעולים לי לראש. בקשר לזה כדאי לך לברר אם כדאי באמת לקנות את הרוקפורד. יכול להיות גם שסתם הורידו אותו, בלי קשר לאיכות המוצר, ושכתבתי כאן שטויות. בקשר לאלפיין אין לי ניסיון איתו ככה שאין לי דעה בקשר אליו.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כן אכן שמתי לב לעניין המוזר הזה בעצמי!

אומנם דרך חיפוש בגוגל אתה יכול להגיע לדף של ה - P850.4, באתר של רוקפורד

אבל אכן לא ניתן להגיע אליו בחיפוש רגיל באתר הבית שלהם.

לגבי המחיר, אני הולך לקנות את זה בחו"ל ככה ש...

הרוקפורד עולה משהו כמו 350$, ואילו האלפיין עולה בסביבות -ה - 400$+

השאלה מכיוון שאף אחד לא מכיר את 2 הדגמים הנ"ל, הייתם ממליצים משהו אחר כמו אינפיניטי למשל

או פייז?

או שאולי בכל אופן מישהו יציל את היום? :)

פורסם
כן אכן שמתי לב לעניין המוזר הזה בעצמי!

הרוקפורד עולה משהו כמו 350$, ואילו האלפיין עולה בסביבות -ה - 400$+ במחירים האלו יש לך את זד אודיו (המתכנן של רוב המגברי היי אנד בעולם) הדרקוניה שלו שזה 70 וואט *4 עולה בחו"ל 380 , ויש את הסאונדסטרים טרנטולה שעולה 320 דולר , לעניות דעתי שניהם לא רואים ממטר לא את הרוקפורד ולא את האלפיין

:)

הדיעה שלי באדום

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

בהחלט נראית חברה חמודה הסאונד סטרים, לגבי ה - Z AUDIO, לא מצאתי עליהם כלום

יש לך את האתר שלהם אולי?

• תוכן חדש...