Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה כיף, מודה, הנעה אחורית זה כיף אבל לא קונה מיאטה, מה תעשו לי ? 8)

ניר

חשבתי שסגרנו על HARD TOP...:lol:

nissan silvia s14

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רוי, זאת פעם אחרונה שאתה מתעלם מהסברים מפורטים שאתה מקבל ממני, מבין ? (פעם ראשונה בקרת אחיזה, פעם שנייה לחץ אוויר, פעם שלישית גלידה ?)

אני כבר מחכה לראות איזו יציאה תהיה לך עם הרכב באירוע הבא...

ניר

|אני אפס- כל אחד הוא קצת אפס...כל אחד זקוק לאהבה.":wink:

:lol: :lol:

פורסם

היה יום ממש כיפי, אוירה טובה, אנשים טובים, ומכונית מטורפות.

חוץ מזה לפי התמונות שנינו לא ממש נהגנו ברכבים שלנו :wink:.

תפסיק לבכות! :wink:

אגב, מתי יגיע היום שתעביר עליה סמרטוט ?! :-D

p11917075dp.jpg

p11916836ad.jpg

p11917015vf.jpg

p11917275hm.jpg

p11917439af.jpg

פורסם

ואני חפשתי במשך יומיים את השרשור הזה תחת "ספורט מוטורי". :shock:

מזל טוב לנער היומהולדת,

הנער חגג 43 אביבים...:wink:

ניר, תבוא איתי לסמטא אפלה ונראה לך מה עשים למי שמתעקש לא לקנות מכונית עם הנעה במקום הנכון. אגב, היה פעמיים 58.9 - I WIN !!!! :twisted: - כבוד למגזר!

יוני, עזוב מהארד-טופ. מהר חזרה למיאטה! בנושא אחר, כמו בפעם הקודמת גם הפעם הבאתם יופי של תמונות. אהבתי את הבדואים במיוחד.

חושבים שחגגו על ה GT טורבו? לאנשים שם יש משהו נגד מכוניות כחולות בכלל וזה כולל גם באגז' של מיאטה כחולה.

כבוד לסדובסקי על היוזמה, הארגון והביצוע. ישר כח!

פורסם

יוני, עזוב מהארד-טופ. מהר חזרה למיאטה!

המיאטה עומדת מאז שהיא לא אצלי מכוסה ועטופה. אני אתפלא אם היא תתניע בכלל:x

האמת המיאטה הרגישה הרבה יותר מתאימה לג'ימקאנות. כמו כפפה.

הסילביה הרגישה בבית יותר בכבישים המפותלים בדרך...

אל תשכח שהסילביה אוטומטית עם בולמים מקוריים וקמבר סגור שגורם להרבה תת היגוי.

גיר ידני שמגיע עוד חודש + זרועות קמבר אחוריים + קויל אוברים איכותיים - והכל ייראה אחרת.

בקיצור נתראה בג'ימקאנה הבאה... :wink::twisted:

nissan silvia s14

פורסם
חוץ מזה לפי התמונות שנינו לא ממש נהגנו ברכבים שלנו :wink:.

LOL :hihi:

לדעתי זו התמונה הראשונה בכל הקרירה שלי עם גלגל אחד באויר....

פורסם

אז לאחר שהחלפתי מקלדת הנה התוצאות המלאות:

בקטגוריית הטורבו נוצתר מצב משעשע שכל המתחרים נהגו והשיגו את הזמן הטוב ביותר על הרכב של גיא ששימש בתור רכב משפחה ...

ראשון גיא עם 53.7, שני אורן עם 53.9, שלישי אריק עם 56.2, רביעי ליעד עם 57 ומשהו ובסוף נגררה סילביה חבוטה ואוטומטית עם 1.02.3...

בקטגוריה הקטנה יותר דן הוכיח את הכבוד למיאטה NC בשתי תוצאות מצויינות של 58.9, ניר קליאו ספורט עם 58.9 ו 59 נאלץ להסתפק הפעם במקום השני, דבר שהוא רגיל עליו אחרי סיום ליגת ה MDC, רק שאז הוא עוד הפסיד לרוני :!:

מאחוריהם מיאטה NB חלשה עליה נהגו תום 1.00.3 וניב 1.00.4. מקום חמישי צמוד לרוי עם קליאו ספורט ועשירית שנ יה מאחור 1.00.5 ומאחוריהם היה גל אופיר, עם ה 306 החלשה בהוציא זמן של 1.01.2. גל הוכיח נהיגה יוצאת דופן בכך שמהסיבוב מדידה הראשון ועד האחרון הזמן שלו השתפר בכחצי שניה בלבד דבר שמראה על כמה טוב הוא עשה את המסלול מההתחלה ובעיקביות מרשימה הוא הביא תוצאות דומות.

בנוסף היו בהשתתפות אורח נועם בן גל הצלם שעשה הכרות ראשונה עם הנעה אחורית ותומר עם 106 שהראה מה יש לצרפתיות להציע, שזה לא היה הרבה בעצם ;-)

אז מסקנות לפעם הבאה. קודם כל ניקח את המיאטה NCבתור רכב זמניםן, במסלול כזה הפרשי הכוח מורגשים באופן ניכר. שנית לקחת לפחות רכב אחד שיהיה מיועד להחלקות ולא רק לזמנים, גם להנות צריך בגימקנות האלו.

תודה לכל המשתתפים. ונתראה בפעם הבאה ...

ניב

פורסם

נער כמושג אתה יודע.

:)

וגם אנשים בני 43 עדיין קצת נערים, בעיקר אם הם נהנים מג'מאייקנות או דראגים לפעמים :wink:

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

מזל טוב ליום הולדת.

תמונות יפות, נהנתי להתבונן בהן.

:mm_yeah:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תמונות מדהימות, בעיקר של הסילביה על עם ההשתקפות.

רואים שאתם יודעים איך לעשות חיים!

ומזל טוב לחתן היוםהולדת

הייתה וולקן, היום יש קליאו ספורט MK1

• תוכן חדש...