Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלוף שדה מצולם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם כאשר נוסעים מזרחה (לכיוון תל השומר) על אלוף שדה,לפני המנהרה (במד של תחנת הדלק "דלק" לא "פז"), האם יש שם מצלמה?לא יודע אם ראיתי פלאש או ברק (בודד בחצי שעה:-( ), ממש בין הצומת לכניסה למנהרה.

תודה

פורסם

מצלמה נייחת אין, בוודאות.

עם זאת, למשטרה יש הרגל מגונה - לפחות היה - להעמיד ניידת שתצלם כאלו שיוצאים מהגשר, אבל תמיד ראיתי אותם פונים מערבה (כלומר, בהשתלבות מרחוב הירדן לדרך השלום).

אף פעם לא ראיתי אותם עושים את זה לכיוון מזרח, ואני גם לא חושב שזה אפשרי בהנתן נתיב אחד בלבד בכיוון הזה (בעוד שלכיוון מערב יש שניים).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

ישנו שוטר שעומד ליד הגשר שנמצא ממש אחרי הסופר מגה (אם מגיעים מתל אביב לכיוון תל השומר ) ,יצא לי לראות כמה וכמה פעמים רק אחריי שחלפתי על פניו ,זה ודאי !!!

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

למיטב ידיעתי העמדה החביבה על ניידות המולטנובה היא לכיוון מזרח אחרי המנהרה, כלומר מצלמים את התחת של מי שיוצא מהמנהרה (מותר 60, עירוני, כלומר מעל 90 זה כבר משפט)

לפני המנהרה לא ידוע לי על אכיפה כלשהי, אבל הכל יכול להיות.

(אבל לא מצלמה נייחת, אין שם. מקסימום ניידת)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
ישנו שוטר שעומד ליד הגשר שנמצא ממש אחרי הסופר מגה (אם מגיעים מתל אביב לכיוון תל השומר ) ,יצא לי לראות כמה וכמה פעמים רק אחריי שחלפתי על פניו ,זה ודאי !!!

בחיים לא ראיתי אותו. אני עובר שם על בסיס יומי.

את מתכוון אחרי ד.גבעתיים (איזור תעשיה) ?

לפותח השירשור, התשובה היא לא.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

תודה לכולם, לפי הבנתי והבנתכם לא צולמתי. לגבי היציאה מהגשר, זה היה נכון לפעם, השוטרים היו עומדים ביציאה מהגשר ממש סמוך ל"פז", היתה עליהם ביקורת נוראית (עומדים במקום מסיכן, חוסמים נתיב....) ולמיטב ידיעתי הם הפסיקו.

מקווה שלא אצטרך להקפיץ את השרשור הזה בעוד חודש.....:roll:

פורסם

בתור אחד שעובד ממש קרוב לנקודה ונוסע באלוף שדה על בסיס יום יומי, מעולם לא ראיתי שם מצלמה\שוטר (נוסע שם בשעות הבוקר ואחה"צ, אולי בלילה יש). בכל מקרה בכלל שכל (אבל כל!!!!!!!!) זקני גבעתיים החליטו ביחד להתנדב למשטרת התנועה :shock:, אני ממליץ להזהר שבעתיים כשאתם עוברים בעיר הזו בכל מקרה.

• תוכן חדש...