Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי קרוס אובר ישנים

ford 2
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

קיבלתי מתנה מחבר זוג קרוסים של מורל הם נראה לי של דוטק הישן

רשום עליהם mx 2.0 השאלה שלי האם למרות שהם לפני משו כמו חמש שנים אם הם איכותיים(לפעול הם פועלים)?ומה ניתן לעשות איתם כרגע..?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שאלתי שאלה לא נכונה וברורה

התכוונתי הם אני יכול לחתוך רמקול רגיל שאינו שייך לסט קומפוננט?

והאם הם יותר טובים מהקרוסים של המורל כי אני רוצה לחבר אותם במקום הקרוסים של המורל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן אתה יכול לחתוך רמקול וטוויטר שהם לא סט בעזרת הקרוס הזה. למה לך לשים אותו במקום הקרוס של המורל? הקרוס של המורל נבנה בשבילהם ומתאים להם.אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איך קרוסים של מורל יכולים להיות טובים יותר מקרוסים של מורל?

אולי התבלבלת והתכוונת לדגמים.

אז לא, לדעתי כל קרוס מותאס לסט שהורכב לו - בשביל זה יש מהנדסים חכמים שזאת העבודה שלהם במפעל.

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שאלתי שאלה לא נכונה וברורה

התכוונתי הם אני יכול לחתוך רמקול רגיל שאינו שייך לסט קומפוננט?

והאם הם יותר טובים מהקרוסים של המורל כי אני רוצה לחבר אותם במקום הקרוסים של המורל

אתה לא יכול לחתוך רמקול רגיל (קואקסיאלי) עם קרוס של קומפוננט - אתה תסרס לו את כל הסאונד.

שוב, בהנחה ואתה מדבר על רמקול קואקסיאלי (לא וופר של קומפוננט)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...