Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם!

בידי יש פרטים מדויקים על מצב המנוע ברכבי ואני מבקש מכול מי שמבין ויכול לעזור לי לגבי השאלות שאני ישאל אחרי הפרטים שיסמרו לכם, תעזרו לי בבקשה כי אני בדילמה קשה.

 

כמו שרובכם יודעים יש לי אופל אסטרה, גיר רגיל, שנת 92, נפח מנוע 1400.

אחרי כול הבדיקות שעשיתי ,בדקתי ונעזרתי באנשי מקצוע יש כמה בעיות במנוע והם:

1). 2 נזילות שמן: בקרטר ומחזירי שמן.

2). נזילת מי קירור: כשקניתי את הרכב בעל הרכב הקודם השתמש במים רגילים , החלפתי למים ירוקים איכותיים יותר ושפכתי את כול המים הרגילים עד לטיפה האחרונה, אחרי חודש וחצי אני רואה שחסר כול כמה ימים מי קירור לרדיאטור, נזילת מי הקירור בין הבלוק לראש מנוע בפתח קטן שיוצא לעט לעט וכולו מתרוקן כנראה שזה נגרם על ידי חלודה או שאטם לא טוב.

3). אכילת שמן: אוכל שמן אבל לא ממש, והעשן שיוצא מהרכב יוצא בצורה לא מוגזמת, כנראה שזה 90% גומיות שסתומים, הקומפרסיה בכול צילינדר הו 180 PSI.

 

ועכשיו אני יגש לשאלות ואני מודה מראש לכול מי שיעזור לי:

1). מה עדיף לי לעשות כדי לחסוך בכאב ראש וכסף, להחליף את המנוע ולהביא מפרוק או יבוא, או לסדר את כול הבעיות האלה?

2). מי שהו יודע את הסיבה לנזילת מי קירור ואיך בידיוק אפשר לעצור לתקופה קטנה?

3). כול מי שיש לו רעיון או יעוץ כול שהו שיכול לעזור לי הקבל בברכה.

 

 

בברכה אלכס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
×
×
  • תוכן חדש...