Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האיש רוצה ג'יפ עם שבעה מקומות. כי ככה זה משהו רוצה, מי כמוכם יודע שרכישת רכב לא נעשית רק משיקולים פרקטיים.למה מציעים לו פורד פוקוס?

האופציה היחידה זה ג'יפים גדולים ישנים יחסית כמו פג'רו ,טרופר ,טרנו,דיסקו. -עלויות החזקה גבוהות משמעותית מפרייבט חדש. אם לא יורדים לשטח ההוצאות מצתמצמות קצת.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

שים לב שבג'יפ 7 מקומות הספסל האחורי בדרך כלל די מוגבל בגודלו וגוזל שטח מתא המטען.

שתי נקודות שיכולות להיות קריטיות להחלטה שלו -

א. שיבדוק טוב טוב אם בג'יפ 7 מקומות שהוא מחפש יש מקום בבגאז' לשתי עגלות תינוק או עגלה + טיולון ועוד מקום למטען סביר.

ב. רוב הסיכויים שכדי שאפשר יהיה להכנס לספסל האחורי יהיה צורך לפרק בכל פעם את אחד ממושבי התינוק מהספסל האמצעי כדי לאפשר קיפול גב הספסל וגישה אחורה.

עם כל הכבוד לחלום על ג'יפ, שיבין שמדובר ברכב פחות פרקטי ופחות בטיחותי, שההוצאות עליו יהיו גבוהות יותר ושייתן תמורה גרועה למחיר לנהג שאינו מתכוון להשתמש בו לצרכי שטח אלא לצרכי הובלת ילדים.

פורסם

שלום לכול המבינים- פותח התרד רוצה גיפ חולם על גיפ אז תעזבו אותו תנו לו מה שהוא רוצה ,

לפעמים הרגש גובר על ההגיון .

היום יש לי ניסן טראנו 99 ארוכה דיזל וגם לי יש שני ילדים קטנים שיושבים במושבי בטיחות.

אז נכון יש מושב אחורי אבל אפשר לפצל את שורת המושבים האמצעית ולהגיע בקלות למושב האחורי ( ולפי דעתי זה יתרון שיש לפעמים אופציה להפריד בין שני ילדים שלא ישבו אחד ליד השני )

כאשר המושב האחרון מקופל תא המטען ענק וכול מה שניכנס ברכב פרטי רגיל יכנס גם שם.

אז נכון שהוא פחות בטיחותי וצריך לנהוג בו בזהירות ( במיוחד בכביש רטוב - הנעה אחורית )

אבל זה נכון לכול רכב - אם תשתולל אז תהרג / תהרוג.

בקיצר

אני הייתי מיעץ לפותח התרד - אם גיפ אתה רוצה אז תקנה, לא מסתדר תמכור, לפחות תגשים

חלום . בתקציב שלך לך לכיוון הסנינג מוסו או היונדאי גלופאר ,את שנהם תוכל להשיג בשנתונים גבוהים יחסית לסכום שיש לך להשקיע , שנהם גדולים ומרווחים המוסו יותר אמינה ( גיר ומנוע מרצדס ) לשנהם פלסטיקת תה נוסעים פריקה ,אל תתפשר חפש רכב מטופל כי רכב קרוע יקרע לך את הכיס במוסך .

נ.ב

הייתה לי מזדה 626 שנת 99 אמינה מרובחת , רכב מעולה אבל אחרי שנה לא יכולתי לסבול והעפתי את הרכב - בעיה מנטלית לא יכול ליסוע במזדה ,שיגע אותי הרגשתי כמו זקן -שעמום אחד גדול

בהצלחה

פורסם

מצ"ב סקירה של רכבי השטח המשפחתיים המשומשים בטווח המחירים שהבחור ביקש, נדמה שכתבנו אותה ממש לפי דרישה :-D

http://www.jeepolog.com/208.html

אני אישית גם חושב שאם אין כוונה להשתמש ברכב שטח לטיולים אז זו טעות לקנות אחד, לא רק במובן הבטיחותי אלא כל העלויות - כל רכב שטח וזה לא משנה של איזה יצרן ומאיזו מדינה, נושא איתו עלויות דלק, רישוי (רוב הכלים בשנים הרלוונטיות היו דיזלים) ועלויות תחזוקה שוטפת גבוהות משמעותית ממכוניות פרטיות (ומיניוואנים קומפקטיים הם מכוניות פרטיות מבחינה מכאנית), מה גם שעבור כל סכום כסף אתה קונה רכב שטח ישן יותר מאשר מכונית פרטית ואפילו מכונית מנהלים מרווחת של אותו הייצרן. אבל אם רוצים רכב שטח אז יש היצע לא רע בכלל, הסקירה שבג'יפולוג מתייחסת כמובן גם ובעיקר ליכולת השטח של הכלים.

Jeepolog.com

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...