Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בתמונה המצורפת (תמונה אחרונה) תראו את המקומות של הקרע,

ממה שהבנתי ההדבקה תהיה ע"י סיליקון שחור, יש הבדל בינו לבין סיליקון רגיל? או שזה רק מטעם הצבע?

ניתן לרכוש אותו מחנות של חומרי בניין? אם לא אז מאיפה?

www.subwoffer.pic.co.il

תודה לעוזרים,

שימי.

מחפש מגבר 2 ערוצים, 100W ומעלה מבית איכותי בלבד.

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם

ה"גומייה" הזאת נקראת סראונד.

יש לה תפקיד מאוד חשוב. תיקון חובבני יכול לפגוע בביצועי הרמקול.

באופן תיאורטי יש צורך להחליף אותה, אך אני מאמין שמתקן רמקולים מומחה יוכל להציל את המצב.

בכל מקרה אף פעם לא מומלץ לתקן רמקולים לבד.

אם אתה זקוק להמלצה - רפי האוזמן, תעשה חיפוש בדפי זהב ותמצא את הטלפון שלו. אני מאמין שתיקון יעלה בסביבות 200 ש"ח. אז יהיה צורך להחליף את הסראונד זה יהיה יקר יותר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לאט לאט,

קודם כל הקרע שנמצא על הסראונד הוא פגיעה ממברג, והחור הוא קטן. (בדגש על הקטן)

זה לא קרע לאורך הסראונד אלא פשוט חור.

גם כשהרמקול מחובר אין פגיעה בשמיעה, אין חרחורים למינהם.

העדפתי שנוריד את הרמקול ושלא יהיה בתפקוד מחשש שנזק ייגדל.

בכל מקרה, לדעתכם עדיין חובה ללכת למתקן רמקולים מקצועי שיעשה את ההדבקה, כי אני חושב שאין פה כזה מקום לפישול, אלא רק להדביק ולוודא שההדבקה תחזיק ושעם עבודה מאומצת של הרמקול זה לא ייגדל וכו..

דעתכם?

תודה על הכול,

שימי.

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם

שימי,

אם זה חור קטנטן בסראונד אפשר להדביק אותו לבד בעזרת סיליקון.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

אם מותר לי להציע (מכיוון שאני רואה שאתה רוצה לתקן עם סיליקון)

אל תשתמש בסיליקון שחור! וגם לא ברגיל שמדיף ריח.

יש "סיליקון" לתיקוני עץ.

הוא ניתן למריחה בדיוק כמו סיליקון, מתקשה די מהר ולאחר הייבוש הוא נמצא במצב גמיש אך קשה.

הוא לא מדיף ריח ומאוד כיף לעבוד איתו.

פורסם

סיליקון פוגע בממברנה בעקרון - עדיף להשתמש בחומרים קצת יותר מתאימים לגומי.

באלגד אתה יכול לקנות תרכובת כימית להכנת גומי או קצף גומי - שני חומרים שמערבבים יחד - יוצרים שכבדה של מילימטר וזה נשאר רך וגמיש וגם חזק באופן יחסי.

הבעיה היא שבשביל לסתום את החור המסכן הזה אתה בכל זאת תצטרך לקנות את הכמות המינימלית שהיא חצי קילו - וזה מספיק בשביל לשפץ חצי דשבורד או לכסות שני פנסים...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם ככה אז סיליקון לעץ אני ייקנה, אני חושב שזה יעשה את העבודה יופי.

האלמנט הוא וופר של דוטק MKII.

תודה,

שימי.

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם

אני תיקנתי עם RTV אדום! יצא אחלה תיקון, האדום נשאר ושומר על גמישות שלו לאורך זמן, אחרי היתייבשות, דבר המקנה לסראונד גמישות טבעית.

ממליץ בחום.

בברכה.

בוריס.

• תוכן חדש...