Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב,

נסעתי למוסך סוף סוף ונתתי לו לאבחן את התקלה.

הוא אמר שזה חוט הצתה אחד שהיה תקול.

כמו כן, הוחלף צינור נשם (בלי קשר לתקלה) כי צידו האחד התרחב מאוד והוא לא ישב טוב.

לאחר ההחלפה של חוט ההצתה הכל הסתדר !

תודה רבה לכל חברי הפורום שעזרו, אתם נורא מקצועיים !

Fiat Punto S-75 '96

פורסם

ה-"חרטה" היחידה שלי היא שלא ידעתי לעשות את זה לבד, וזאת מכמה סיבות.

קודם כל, מסיבה כספית - חוט ההצתה עלה 15 שקל, וההתקנה שלו (העבודה) עלתה 50 שקל - זה כסף שניתן היה לחסוך אם הייתי יודע לעשות את העבודה לבד.

שנית, אני רגיל לכך שאני יודע לפתור בעיות ותקלות לבד. במחשב, במכשירי חשמל ... אבל רכב הוא תחום חדש בשבילי ואני קצת מאוכזב שאני לא מבין הרבה בתחום הזה.

יש לכם הצעות כיצד ניתן ללמוד כל מיני דברים שימושיים (חוץ מלשוטט בפורום כמובן :smile:)?

Fiat Punto S-75 '96

פורסם

אני לא מאמין שזה 50 ש"ח בשביל לשלוף חוט הצתה ולהחליף אותו..

אלא הבדיקה שהוא עשה, ועד שהוא איתר את התקלה לקח זמן וכו, 50 ש"ח לפי דעתי מחיר סימלי לעזרה שהוא נתן, הרי גם הוא צריך להאכיל ילדים או משו בסגנון

פורסם

אביתר צודק.

הרי הוא איבחן את התקלה. הוא עלה איתי לאוטו, נבג בו כדי להרגיש את התקלה, אחר כך התעסק מתחת למכסה המנוע כדי לאתר בדיוק את מקור התקלה.

Fiat Punto S-75 '96

פורסם

אני חושב שזה מחיר הוגן,בקשר ללימוד עצמי,תקרא כאן בפורום יש פרויקטים מפורטים של כל מיני דברים,שאפשר לקרוא ולילמוד ואח"כ ליישם.

שב"ש,רן.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

• תוכן חדש...