Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אשמח לקבל חו"ד על הסאב הבא: http://www.kicker.com/06/tech-support/manuals/manuals/2006/2006%20CVX%20Sub%20a01%20WEB.pdf

האם הסאב הזה יותר "טוב" או פחות "טוב" מהסולובאריק L7 או ששניהם פחות או יותר דומים בתכונותיהם ובסוג הבאס שהם נותנים?

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

תשמע גבר אני קצת מוגבל עם החברות,כי החנות שבא אני עובד לא עובדת עם כל הספקים והיבואנים שיש כך שאני מנסה להביא(לקנות) את הדבר הטוב ביותר וגם אל תשכח התנאי "תשלום" שלי מאוד נוחים.

לפי דעתך שראגמן למה הסאב הזה לא כל כך יתאים למערכת שלי באוטו? מההכרות שלך עם המערכת שלי ועם הטעם שלי מה אתה היית מציע לי לקנות לאוטו שלי?

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

כל הליין של אוטופרט כלומר הרוקפורדים והסרווין ווגה וכל הליין של הקיקרים.

יש עוד חברות כמו הסאונדסטרים ומורל אבל לאלו אני לא חושב שיהיה משהו מעניין להציע.

כמובן שיש גישה לכל מני חברות אחרות.

מה אתה מציע?

פורסם

לא חובה מהיבואנים שכתבתי.

בכלליות על מה אתה ממליץ?

פורסם

מישהו יכול לתת חו"ד על הסאב הזה של אלפיין?

אבנר מה אתה אומר?

http://www.alpine-europe.com/content/english/a685.det.SWR-1222D---SWR-1242D_12%22-30cm-Subwoofer-2Ohm%2B2Ohm---4Ohm%2B4Ohm.htm

פורסם

אם זה הסאב ששמעתי אצל חבר שלך באוטו שכיוונתי אותו אז הוא לא רע

אבל בתיבה אטומה הוא ישמע טוב

בעיקרון יש לך פוניקס גולד קסנון שהוא מאוד טוב למחירו ובכלל

אבל בזמן האחרון אני דייי נעול על הרץ , ממש אהבתי אותם (מהדגם הפשוט ביותר אפילו)

אתה צריך להחליט מה אתה באמת רוצה, לרכב תצוגה עדיף SPL עם סאב רועם

לעצמך עדיף סאב SQ

פורסם

ביגלל שזהו רכב תצוגה של החנות שאני עובד בה אז אני חושב ללכת על ה קיקרים.

פורסם

אבנר , ב CVX אין כל כך הרבה שואו אוף כמו שאמרת בגלל שהקיקרים האלה אפורים אז הם לא "בלינג בלינג"

בנוגע לסאב עצמו

הוא נחשב לסאב ממשפחת הסולובאריק , הוא העגול במשפחה

הרכיבים והחומרים שלו זהים לאלה של ה L7 החדש , הצליל קצת שונה , יותר דומה ל CVR מה L7.

בנוגע ליכולות שלו

עמיד ליותר הספק לאורך זמן ארוך יותר מהCVR , שיפרו לו את החיווט

אותו מרחק מהלך , ובתיבה פתוחה לא ינגן נמוך כל כך [כמו כל משפחת קיקר]

חשבתי לקנות זוג , ירדתי מהם מהר מאוד , בגלל שיש את הCVR יותר יפה ובחצי מחיר.

אם אתה מוגבל לחברות האלה שיהיו לרכב תצוגה

זוג alpine type-R 15" בתיבה פתוחה "בריאה" יניבו תוצאות של מעל 150דיבי בפורט.

הם הרבה יותר ייחודיים , ונראים יותר טוב מהקיקר

האלפיין הם גם ברשימת הקניות הבאה שלי 8)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...