Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב: פורד פיאסטה יוטה 96' 1300(הזרקה), אבל נדמה לי שבהרבה דברים נראה כמו הדגם 95.

הסימטומים: נסעתי כ-50 ק"מ, 20 אחרונים בעליה, ובקילומטרים האחרונים הבעיה התחילה, והלכה והחמירה. כשאני עוזב קלאץ' להעברת הילוך, הטורים עולים מעט. אבל לא תמיד. אח"כ יותר, עד שכשהגעתי לרחוב של הבית, היה כל הזמן כאילו הגז לחוץ חצי דרך!

בדקתי כבל גז אם תפוס, אבל גם אם אני מושך המצערת עד הסוף חזרה שאפשר, כשאני מניע הטורים עולים מאד. אני לא יודע איך אגיע למוסך כך..

פורסם

שזה אומר מחר בבוקר באור יום..

בכל אופן, אולי יש מי שיודע מה הדברים הנפוצים יותר באוטו הזה (אולי זה מה שדווקא אתה אתה מתכוון)

עוד דבר ששכחתי- תמיד מאז שהאוטו אצלי, כשעוזבים גז בניוטרל הטורים לא היו יורדים מיד, אלא לאט. מכונאי אחד טען לי שכך פוקד המחשב מנוע באוטו הזה, ושזה נורמלי. אולי יש כאן למישהו להוסיף על זה מידיעה?

פורסם

גם לי יש פיאסטה יוטה97 ויש את אותה תופעה אצלי...הטורים בניוטרל יורדים לאט---תקין.

שאר הדברים...לא נתקלתי..

פורסם

נסה לנתק כבל מצבר למשך כחמש דקות ואז להרכיבו בחזרה וכך בצעת כעין RESET למחשב נהול המנוע

ואולי תפתר בזאת הבעיה ולפחות תאפשר נסיעה בטוחה למוסך.

בברכת חג שמח - רפי לין :idea:

פורסם

היי יש לי יוטה 97, הבעייה שלך מזכירה מאד את הבעייה שהייתה אצלי באוטו: TP (חיישן מצערת) תקול, פנה למוסך, )רצוי מורשה כי מניסיון לאחרים אין שמץ במה מדובר) ובדוק את העניין.

[img]file:///C:/My%20Documents/My%20Pictures/מתתי.jpg[/img]

פורסם

היי יש לחבר של הבן שלי פיאסטה 2000/1300.

אותה תקלה בדיוק נמרץ.בדקתי ובדקתי לא עליתי על הבעיה ,האוטו היה אצל חשמלאי שקבע

"מנוע צעדים." לא סמכתי עליו לכן לא נתתי לו להזמין,אמר 700 ש"ח לפני מע"מ לא כולל עבודה.

הבעיה לא קטנה,אם אזמין והבעיה לא תיעלם לא ניתן להחזיר את החלק ואז יגיד החשמלאי שעוד

חלק תקול.בבדיקה חשמלית שביצעתי לא היתה תקלה במנוע הצעדים.

חבר הפורום kmitech אינך עונה לטלפון, צור איתי קשר.

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

מוכרת לי הבעיה

נסה לנתק את הכבל שמוביל לספידומטר ( צמה של 3 חוטים אם אני זוכר נכון)

החיבור ממוקם מתחת למצערת לכיוון תא הנהג ( אם לא תסתדר אני אצלם אצלי, אני מאמין שזה די דומה )

לאחר הניתוק, סע מספר קילומטרים, וחבר מחדש ( שים לב שבבלימה הרכב עלול להכבות )

אצלי זה עבד בתקופות שונות, אבל הכי מוזר זה שלאחר שהחלפתי מצמד הבעיות נעלמו.

מה שהיה מותקן באוטו לא היה מתאים בדיוק לפיאסטה שלי ( 2000 ) אלה לישנה יותר.

בהצלחה

יניב

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

הייי שלום לך

היתה לי בעיה דומה , תבדוק את הצינור גומי שצד אחד מחובר לפתח מילוי השמן במנוע ובצד השני לפילטר אויר. אצלי חיבור הצינור לפילטר אויר היה מנותק , לכן לא היה וואקום ואמנוע כל הזמן עבד בטורים גבוהים.

עמית.

1.6 206

פורסם

בסוף זה נראה לי כבל גז שהסיבים שלו בצד הדוושה התחילו להתפורר, ועיכבו מאוד חזרה תקינה של הכבל למצב סרק. עכשיו אנסה להחליפו בחדש.

תודה רבה לכולם. מקוה לעדכן.

פורסם

אחת הדרכים לבודד את הבעיה זה להתחבר עם מחשב ולבדוק את חיישן מצב המצערת.

ככה למשל, החלטתי סופית שאני צריך להחליף כבל גז

יניב

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

שלום,

יש לי פורד פיאסטה 2000/1300 עם 135,000 ק"מ.

העניין הוא שלפני כשנה התחילה אצלי בעיה של קפיצה של הטורים למעלה כשאני לוחץ על הקלאץ בזמן העברת הילוך ( זה אמור לרדת למטה כי כביכול בזמן העברת הילוך מלדוגמא הילוך שני לשלישי, הטורים אמורים כמובן לרדת כשלוחצים על הקלאץ')

במוסך אמרו - נזילת מים ובאמת היתה נזילה פעמיים וטיפלו בה וזה עזר.

העניין הוא שתיקנו וזה שוב חזר, רק שהפעם אין נזילה.

הייתי גם אצל חשמלי ל-"איפוס חיישנים", הוא גם ניקה את כל מה שלדעתו היה אמור לפתור את הבעיה וזה פתר אך לאחר מספר ימים חזר שוב.

האם יש למישהו מושג למה זה קורה?

• תוכן חדש...