Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי סוזוקי באלנו שנת 96 אוטומט.המחוג דלק שלי תמיד מראה את כמות הדלק גם שהאוטו מכובה. לפניי כמה ימים נשרפו לי כמה מנורות של הלוח שעונים, אז פירקתי את הלוח בשביל להחליף מנורות. אז בטעות הזזתי את המחוג דלק עם היד, במקור הוא היה על 4\3 מיכל, אז בטעות הזזתי אותו למעלה ,ואז הוא הראה טנק מלא, ורק אחריי שחיברתי את הלוח שמתי לב שהוזזתי אותו. התנעתי את האוטו והמחוג ירד ל4\3 ואחריי כמה ימים תידלקתי פול עד הסוף, עד שהדלק נשפך והמחוג לא עולה יותר מה4\,3 כאילו טנק מלא בשבילו זה 4\3 ,יש לציין שלא פירקתי את המחוג רק הוזזתי אותו עם היד. ומאז שאני מתדלק הוא לא עולה יותר עד הסוף. מצוף דלק החלפנו לא מזמן, אז לא נראה לי שזה מזה כי רק מאז שהחלפתי מנורות התחילה הבעיה. מישהו יודע איך פותרים את הבעיה? ממה זה יכול להיות והאם אפשר לתקן? תודה רבה לכל העוזרים חג שמח ושבת שלום לכולם

פורסם

ממש לא סיפור לפחות אצלי אתה מפרק 4 ברגים ומוציא את כל הקונסולה ובזהירות מסובב את הלוח לכיוון שלך כמה שאפשר לא למשוך חזק שלא יקרעו החוטים מאחורה ומאחורה יש מלא מנורות ובחצי סיבוב אתה מוציא אותה

פורסם
מישהו יודע איך פותרים את הבעיה? ממה זה יכול להיות והאם אפשר לתקן? תודה רבה לכל העוזרים חג שמח ושבת שלום לכולם

שלום ידידי !

השעון של הדלק בנוי על בסיס מגנט חשמלי, ז"א סליל מלופף סביב ליבה מתכתית.

כאשר הסליל מקבל מתח מסויים הוא משנה את מיקום המגנט הפנימי (ליבה) שמחובר למחוג.

המצוף הוא זה שקובע את רמת המתח המגיעה לשעון ( נגד משתנה - לפי מיקום המצוף בטנק הדלק).

(על מנת לא לבלבל אותך ואת האחרים יש דרכים רבות למדידת כמות הדלק אבל הנפוץ ביותר הוא המפורט לעיל)

ומכאן לענייננו - אתה הזזת את המחוג וגרמת לשינוי במיקום של המחוג יחסית למצוף בטנק הדלק.

כעת ייתכנו 2 בעיות :

(1) המחוג זז עם כל הליבה שלו יחסית לאלקטרו-מגנט ואז אתה קצת מסובך , כי צריך לבדוק אם הכל יושב שם במקום הנכון ולדעתי זה לא סיפור רד צריך סבלנות וקצת זמן.

(2) כל הליבה יושבת במקום אבל המחוג נע על מוט המתכת למקום לא נכון יחסית לסקלה.

נוצרה לך הסטה הפוכה של המחוג , במקום כלפי מעלה , המחוג סטה כלפי מטה והראה 3/4 במקום FULL.

אתה צריך למאל FULL ולהזיז בעדינות , כאשר כל הכבלים המתחברים לפנל מנותקים , עשה זאת בעדינות ותראה גם שאתה לא משפיע על תזוזת הליבה, כאשר לא יהיה מתח אתה צריך לראות שהמחוג יורד לאפס(0). , אם הוא על אפס והליבה לא במרכז אז כנראה שהזזת את המחוג חזק (בטעות) ועליך לגרום לכך שהמחוג יראה על אפס והליבה במרכז.

עליך לעבוד בעדינות ובסבלנות : הכן מבעוד מועד , פינצטה של מעגלים אלקטרוניים, פלייר שפיץ קטן , מברג ומד מתח , בכדי למדוד את המתח שמגיע לשעון דלק כאשר הטנק מלא.

בהצלחה

:mm_cool:
פורסם

תודה רבה לך doroh1 רק רציתי לשאול מה הכוונה שהליבה תהיה במרכז לא הבנתי למה התכוונת? לפי ההסברים שלך אני צריך להזיז בעדינות את המחוג לפול שהאוטו מכובה ואז לנתק את כל הכבלים שמחוברים ללוח ואז לראות שהמחוג ירד לאפס? הבנתי אותך נכון?

פורסם
תודה רבה לך doroh1 רק רציתי לשאול מה הכוונה שהליבה תהיה במרכז לא הבנתי למה התכוונת? לפי ההסברים שלך אני צריך להזיז בעדינות את המחוג לפול שהאוטו מכובה ואז לנתק את כל הכבלים שמחוברים ללוח ואז לראות שהמחוג ירד לאפס? הבנתי אותך נכון?

הליבה במרכז - ז"א שתשים לב שיש חלק מתכתי ,כמו כדור , שמחובר אליו המוט מתכת שבקצהו נמצא המחוג.

אז תוודא , אם הו נגיש, שהוא במרכז של הסלילים שמסביבו.

1. כבבה מנוע

2. נתח את לוח השעונים מהחשמל

3. ראה אם המחוג נמצא על אפס

4. אם לא תביא אותו לאפס

5.חבר חשמל ללוח שעונים

6.אם מילאת FULL אתה צריך לראות שהמחוג מראה FULL

7. אם זה לא מראה FULL גרמת לבעיה / נזק גדול יותר , וזה רק להליף שעון או בעל מקצוע שבד"כ לא מתעסק עם זה.

בהצלחה

:mm_cool:
  • תוכן חדש...