Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט בין הדגמים השונים של פיוניר בתקציב שבסביבות ה1400

מישהו יכול לאמר לי מהו המכשיר הכי טוב נוח ויפה?

תודה רבה .

HU: Panasonic cq-c7103u Amp: JBL gto 75.4 Comp: Morel Pulse 6.5 6x9: Morel pulse 6x9

פורסם

מאוד מחמיא לי שאני זה שצריך להמליץ לך איזה מכשיר הכי יפה - אבל אוותר על התענוג

http://tapuz.zap.co.il/models.asp?Sog=T-MP3&DB138513=138543&DB112377=112378&DB57562=130077

אלו שלושתם, תחליט אתה מה יותר יפה.

אם אתה רוצה בכל זאת עצה מקצועית יותר:

תבדוק את הנתונים של כל אחד מהם, ואת הפונקציות שהם מציעים.

אם מתאים לך - טוב מאוד.

אם לא - תעבור למכשירים שכן יציעו לך את מה שאתה מחפש.

ואם אתה מחפש רק יופי - אז הגעת למקום הנכון.

אם אתה מחפש איכות - חפש במחוזות אחרים (קלריון, פאנאסוניק, אלפיין וכו')

פורסם

עם אתה שואל אותי דעתי ,

אז אישית אני אוהב את ה 770 לדעתי המכשיר שהכי נותן תמורה לכסף, יש לחבר שלי אותו לא איכזב אף פעם

פורסם
מאוד מחמיא לי שאני זה שצריך להמליץ לך איזה מכשיר הכי יפה - אבל אוותר על התענוג

http://tapuz.zap.co.il/models.asp?Sog=T-MP3&DB138513=138543&DB112377=112378&DB57562=130077

אלו שלושתם, תחליט אתה מה יותר יפה.

אם אתה רוצה בכל זאת עצה מקצועית יותר:

תבדוק את הנתונים של כל אחד מהם, ואת הפונקציות שהם מציעים.

אם מתאים לך - טוב מאוד.

אם לא - תעבור למכשירים שכן יציעו לך את מה שאתה מחפש.

ואם אתה מחפש רק יופי - אז הגעת למקום הנכון.

אם אתה מחפש איכות - חפש במחוזות אחרים (קלריון, פאנאסוניק, אלפיין וכו')

אוי באמת הגזמת....

יש לי פיוניר עם כל הכבוד שמעתי גם קלריון וגם אלפיין נכון האיכות שלהם טובה מאוד אבל לא כל כך הרבה יותר מפיוניר.

שלא לדבר שלקלריון וליופי אין שום קשר ואמנם זוהי חברה מצויינת עם איכות מעולה אבל אני לא רוצה מערכת מכוערת. (רק הדגמים היקרים מאוד יפים ).

בכל מקרה פיוניר יפים זה נכון אבל יש להם איכות מצויינת , אמנם פחות יותר טובה מקלריון ואלפיין אבל מספיק טובה. (דרך אגב פנסוניק איכותיים?? אני מעוןניי לדעת מאיפה הגעת למסקנה הזאת כי גם פנסוניק שמעתי והם הרבה פחות איכותיים מפיוניר...)

פורסם
אוי באמת הגזמת....

יש לי פיוניר עם כל הכבוד שמעתי גם קלריון וגם אלפיין נכון האיכות שלהם טובה מאוד אבל לא כל כך הרבה יותר מפיוניר.

שלא לדבר שלקלריון וליופי אין שום קשר ואמנם זוהי חברה מצויינת עם איכות מעולה אבל אני לא רוצה מערכת מכוערת. (רק הדגמים היקרים מאוד יפים ).

בכל מקרה פיוניר יפים זה נכון אבל יש להם איכות מצויינת , אמנם פחות יותר טובה מקלריון ואלפיין אבל מספיק טובה. (דרך אגב פנסוניק איכותיים?? אני מעוןניי לדעת מאיפה הגעת למסקנה הזאת כי גם פנסוניק שמעתי והם הרבה פחות איכותיים מפיוניר...)

אני עובד עם פיוניר גם כן. 6800

יש להם צליל מעולה נכון ביחס למערכות הפשוטות, אבל אם תלך על המערכות המתקדמות הם מפגרים בצלילים.

הצליל שלהם פחות נקי ואת זה אני אומר מנסיון ששמעתי רדיו דיסקים אחרים עם הסטאפ שלי (די וי די של קלריון, ג'י וי סי המתקדם ואפילו היה לי לשבוע אלפיין 9855) וההבדל מורגש לטובת האחרים ולרעת הפיוניר.

אותי עכשיו זה מספק אבל

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

ממליץ לך על ה DEHP7700 Pioneer

אחלה מכשיר שבעולם יש בו הכל לא צריך יותר מזה לפי דעתי

:idea::arrow:

Jagermeister Herbal Liqueur

worldest storng beverage

8)

פורסם

אווי נו..באמת שמעתי אולי עשרות פיונירים ואף אחד מהם לא היתקרב אפילו לדגם הפשוט פלוס של אלפיין 9830 שהיה לי לא ראה אף פיוניר ממטר... עזוב חבר כמו שנאמר פה רוצה לטגן RCA ולישמוע רעשי אלטרנטור כמו פוורוטי וליבדוק כול יום מים/חמצן לדולפינים שלך קח פיוניר... מעוניין במשהוא איכותי לך על חברות אחרות כמו קלריון ,אלפיין וכו'.. ותעשה טובה תעשה חיפוש לא שווה עוד תרד עם אותם טחינות יש כבר מליון תרדים עם מה ליקנות..

פורסם

תרשו לי להגיב, אני עובד עם פיונייר כל החיים, ונכון ביחס תמורה למחיר בטווח של עד 1600 ש"ח הפיונייר עדיף על כל מכשיר אני עוד פעם מציין בטווח של עד 1600 ש"ח.

אבל את הטעות האישית האחרונה שעשיתי - רכשתי את ה 6850 רק כשהוא יצא, במחיר מלא של 1700 ש"ח, מה שאני מנסה להגיד זה שאם הייתי מחכה קצת, צובר מזומנים, אז עכשיו הייתי עם אלפיין 9853 מינימום ברכב, ולא מחפש כל מיני ליין דרייבים ופרוססורים למיניהם כדי לקבל פונקציות שהמכשיר שלי לא מאפשר לי.

בברכה.

בוריס.

פורסם

אולי כבר מספיק עם "פיוניר זה לא איכותי"?

אין שום בעייה עם המוצרים של פיוניר, לא בסדרות הנמוכות ולא בסדרות הגבוהות.

כל המכשירים של כל היצרנים מתחרים זה בזה ונותנים את אותה תמורה למחיר.

פיוניר מסדרה גבוהה יהיה איכותי בדיוק כמו אלפיין או קלריון מסדרה גבוהה. אם במבחן עיוור מישהו יצליח להבחין ש"הפיוניר מעוות" או שלקלריון יש איכות סאונד עולמית - אני מוריד את הכובע בפניו.

מספיק עם זה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

עזבו אותכם שטויות פיוניר קלריון שמריון אלפריון הכל אותו שיט

שכל אחד יתן חוות דעת בקצרה וזהו מה כל החפירות הכוונה על כל האלף ואחת

הודעות מדי שבוע שפותחים על המלצה על רדיו דיסק

:idea::arrow:

Jagermeister Herbal Liqueur

worldest storng beverage

8)

פורסם
אולי כבר מספיק עם "פיוניר זה לא איכותי"?

אין שום בעייה עם המוצרים של פיוניר, לא בסדרות הנמוכות ולא בסדרות הגבוהות.

כל המכשירים של כל היצרנים מתחרים זה בזה ונותנים את אותה תמורה למחיר.

פיוניר מסדרה גבוהה יהיה איכותי בדיוק כמו אלפיין או קלריון מסדרה גבוהה. אם במבחן עיוור מישהו יצליח להבחין ש"הפיוניר מעוות" או שלקלריון יש איכות סאונד עולמית - אני מוריד את הכובע בפניו.

מספיק עם זה.

איתמר.

זה בן אדם שמבין עניין

• תוכן חדש...