Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ראש מנוע - AX 89 מול saxo 98

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מבין שאף אחד לא יודע?

טוב, אני אחזק את השאלה עם עוד נתונים, ותמונה להמחשה :)

המנוע בן כלעיים (K3A + KDX) הורכב ועובד חלק, הראש הוא של K3A כי ב-KDX אין כיוון לדיסטריביוטור (לא ידעתי אם זה טוב או רע, לקחתי את הדבר המוכר) + הראש של KDX דורש יישור שטח, כי הוא נראה מגעיל.

אבל מה - הראש של K3A מוציא מן קנאקים כאלה, רעש של נקישות כמו של רעשנים של הילדים בפורים. הוא תמיד הוציא אותם, וזה לא מטריד אותי, אבל אני חושב שיש חופש בקאמשפט, ושוקל להחליף ראש.

אז הנה, עוד שאלות:

1) עדיין לא ענו - האם הקאמשפט זהה?

2) מה המשמעות של ראש עם דיסטריביוטור ללא כיוון וללא דיאפרגמה? האם זה מבטל את קידום ההצתה המכני?

3) האם נקישות כמו שתיארתי בקאמשפט הן רעשים טבעיים לרכב, או משהו שמעיד על חופשים? (אם הרעשים יהיו מוכרים ליושבי הפורום - כנראה, טבעיים, אם אף אחד לא יבין על איזה רעש אני מדבר - כנראה, לשים לב ואולי לטפל, אם המנוע ישרוד לאורך זמן).

4) האם יש משהו מיוחד שאני צריך לשים לב אליו, אחרי בניית מנוע שהוצלב מ-2 מנועים? הוא לא זקוק להרצה, כי הבוכנות תואמות לצילינדרים והורכבו כמו שהיו בבלוק ה"תורם", אבל אילו בעיות לא טריוויאליות יכולות לצוץ, ששווה לשים לב ולחפש? (מים בשמן, שמן במים, בריחת מים, עשן מהאגזוז לסוגיו - טריוויאלי).

לעונים תודה, וגמר חתימה טובה לכולם.

הנה תמונה :) מצטער על האיכות, צולם בלילה עם פלאפון.

Image045.jpg

פורסם

למיטב ידיעתי, הKDX מגיע עם מערכת הזרקה וניהול מנוע ממוחשבת של בוש, וההצתה נשלטת ע"י המחשב ולא מכנית. או בקיצור - המחשב כבר יקדם הצתה בעצמו, כשירצה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...