Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לי סאב וופר (14") למערכת באוטו (ישלים לי סט של 4 רמקולים של קנווד 240W כל אחד ומגבר 5 ערוצים 4X70W+300W), ועכשיו ההתלבטות היא היכן לשים אותו.

 

האם אפשר ונכון למקום סאב-וופר בתא-המטען הסגור? (אין כמעט מעבר אוויר בין תא-המטען לתא הנוסעים)

 

איפה בד"כ שמים סאב ברכב והאם זה מצריך מעבר אוויר חופשי בין תא המטען לתא הנוסעים?

 

 

 

תודה.

שי.

פורסם
אף פעם לא שמעתי על סאב שלא היה בתא המטען...
נכון, אכן סאב-וופרים תמיד מותקנים בתא המטען אבל השאלה היא האם צריך מעבר חופשי של אוויר בין תא המטען (מקום התקנת הסאב) לתא הנוסעים?

 

כלומר האם בהתקנה ממוצעת של סאבוופר קודחים חורים בין תא המטען לתא הנוסעים או שמשאירים את תא המטען כמו שהוא (אטום)?

 

 

ושוב תודה.

פורסם

משאירים אטום.

 

בדרך כלל שתראה את הסאבוופר לא בתא המטען יהיה בדרך כלל ברכבי תצוגה או אצל אנשים ממש ממש חולי נפש. (אצלנו בארץ עוד לא יצא לי לראות בנאדם רגיל נוסע כך, אבל יצא לי לראות רכב תצוגה אחד או שתים כאלו).

לי אישית אפילו בנוסף לכסאות שחוצצים בין התא מטען לתא נוסעים יש גם פלטת עץ שמפרידה שנועדה למיקום המגברים.

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

×
×
  • תוכן חדש...