Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יבין המבין.

האופציה שלך היא:לנסוע ולא לחפש בעיות היכן שאין.סע אין לך בעיה באוטו.

אתה מזכיר לי את ההוא שרצה לדעת, אם אישתו מתפקדת טוב במיטה,לקח אותה לבדיקה בתל ברוך.:-D

בברכה דוד.

את החשוב ביותר שכחנו,תשובה לשאלותיו של gartiy "מה כולל חצי אוברול? איזה חלקים מחליפים?"

החלקים:רינגים + מיסביי טלטל,סט אטמים, רצועת טיימינג ,שמן + פ. שמן,פרסטון,רצוי טרמוסטט.

שיפוץ ראש במידת הצורך.חיוך ותקווה שהתיקון יצליח.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
לקח אותה לבדיקה בתל ברוך

:lol: :lol:

אהבתי.

סתם לידע כללי שלי - ליטר לאלף ק"מ זה לא בעיה? אני יודע שיש דגמים ש"אוכלים שמן" וזה טבעי (אלפות למיניהן). מוסכניק הציע לי לעבור לשמן 20/50 במקום 10/40. זה נשמע לי קצת כמו כיסוי על בעייה.

אני נוטה להסכים איתך כי אין בעיות כרגע ברכב (וכתוצאה גם בעו"ש 8)). אני רק לא רוצה לגלות עוד חצי שנה שיהיה לי נזק בגלל שהזנחתי את הנושא.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

"ליטר לאלף ק"מ זה לא בעיה?" לא,לא מצריך שום טיפול, ואין זאת "הזנחה."

היצרן ממליץ על שמן 20/40 במזג אוויר חם.

לדעתי גם 20/50 מתאים.

בברכה דוד.

פורסם

דוד ידידי שלום רב!

קרא בעיון רב את תחילת השרשור, וכנס להיסטוריית ההודעות של פותח השרשור, ותגיע למסקנה שלי ושל שמר, שפותח השרשור שלא באשמתו, ורק בתמימותו, מטפל במכון קרבורטורים שרלטן ולא מקצועי,

שלא מטפל ברכבו בצורה מקצועית, ומחליף לו קרבורטור שלו לצורך, גם הקרבורטור שמוחלף לו, אינו מתפקד היטב,מפייח פלגים, הצוק האוטומטי לא מתפקד, וגורם לרכב קר לקרטע במשך חמש דקות לפחות, אני מניח שתצרוכת הדלק גבוהה בהתאם.

הפלגים לפי הבנתי מתמלאים בפיח ולא בשמן, ולכן מוחלפים ללא צורך, סידור וכוון הקרבורטור,

לתערובת אופטימלית, ימנע טאת פיוח הפלגים, ומאיליו ימנע את החלפתם.

בגלל קמצנות במידע של פותח השרשור, נמנע המידע לכמות השמן הנשרפת, בהתאם לכמות הקילומטר שהרכב נוסע,וכך נמנע האפשרות לחוות דיעה האם מוצדק לבצע חצי אוברול.

בעל מקצוע אמין ומקצועי, אמור להעמיד את הלקוח בפני עובדה מראש מה הסכוי שגומיות שסתומים,

ימנעו עשן יתר , וצריכת שמן, וימנעו החלפת טבעות שמן ומיסבים, ומובילי שסתומים.

בלנסר החלפת גומיות שסתומים איכותיות , מונעים ברוב המקרים עשן יתר בצבע לבן, ומורידים את תצרוכת השמן באופן משמעותי, ברכבי לנסר 93 זה עבד.

בידידות

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה, האמת ששכחתי להיתייחס לקרבורטור,רצוי מאוד לאחר רינגים לגרים לשפץ קרבורטור.

פותח השרשור כתב:" שכל כמה זמן אני צריך להחליף פלאגים כי הם נרטבים לי בשמן "

אני מאמין שהוא יודע על מה שהוא מדבר.1400ש"ח הוא מחיר נמוך לעבודה הנ"ל.

לעולם לא אגיע למסקנה שלך ושל שמר,ולמה ? תאמין לי שאם כולנו נגיע לאותה מסקנה ונחמיא האחד לשני בעניינים טכניים,ישעמם לכולנו.אז לפעמים אכתוב בכוונה הפוך מכם. :-D :-D

בידידות דוד.

פורסם
צביקה, האמת ששכחתי להיתייחס לקרבורטור,רצוי מאוד לאחר רינגים לגרים לשפץ קרבורטור.[הקרבורטור שופץ/הוחלף לאחרונה].

פותח השרשור כתב:" שכל כמה זמן אני צריך להחליף פלאגים כי הם נרטבים לי בשמן [הם מתפייחים תוך זמן קצר מאוד בגלל תערובת עשירה] אני מאמין שהוא יודע על מה שהוא מדבר.1400ש"חהוא מחיר נמוך לעבודה הנ"ל.(אז זהו... הוא לא יודע על מה הוא מדבר...]

לעולם לא אגיע למסקנה שלך ושל שמר,ולמה ? תאמין לי שאם כולנו נגיע לאותה מסקנה ונחמיא האחד לשני בעניינים טכניים,ישעמם לכולנו.אז לפעמים אכתוב בכוונה הפוך מכם. :-D :-D

בידידות דוד.

דוד ידידי שלום רב.

ביום שהוא חג בשבילי, אוכל רק להחמיא לך על הדרך שבה אתה נוקט הפוך על הפוך, ואצטרף לדעתך, אם לא יהיה חילוקי דעות מקצועים ביננו, הפורום יהיה משעמם.

בידידות

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אם משעמם לכם אשר לארגן לכם יציאה משותפת.

אני חושב כאן על טובת פותח השרשור , שמקבל עוד ועוד בומבות במוסך/כים , בלי לדעת על מה ולמה.

לצערי - הידע שלי במכניקה של רכבים מועט אך קיים , אבל בפסיכולוגיה של המין האנושי הינו אפסי. לפיכך נבצר ממני לעור לו כאשר אינו מוכן להקשיב/לתת מידע.

• תוכן חדש...