Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מוכר זוג עיניות של בליינדר M-10 או M-20 ב -700-500 שקלים לזוג עיניות .

לבחירתכם .

אני מוכר רק עיניות - זאת אומרת שאת החוטים , המפסק והזמזם אתם קונים . (סתם לידע כללי - עלות החומרים 10-20 שקל) .

שני הדגמים גם ה M-10 וגם ה M-20 עושים בדיוק את אותה העבודה ושניהם עושים בדיוק את אותה שגיאת השיבוש (השגיאה שמראה לשוטר שהיד שלו רעדה ולא כמו בישנים שמראה שיבוש) .

ההדבל היחיד ביניהם זה שה M-20 מגיע מהיבואן עם מוח שמאפשר לו חיבור של עוד 2 עיניות גם לאחורה של הרכב (ואז זה ניהייה M-40) וגם משתיק אוטומטית את המערכת ברכב במקרה של פיגעה ע"י ממל"ז .

חשוב לציין כי ב M-20 שאני מוכר הוא מגיע ללא מוח - רק זוג עיניות אך הדבר לא פוגע ביעלות שלו או בתיפקודו . ה M-10 לעולם לא הגיע עם מוח ולכן אני מוכר אותו ללא מוח (כי אין לו מוח ולא אמור להיות לו) .

גם ה M-10 שיש ברשותי וגם ה M-20 הם היו בשימוש אך במצב טוב מאוד ועובדים ללא ספק .

המחירים :

זוג עיניות M-20 - רק 500 שקל .

זוג עיניות M-10 - רק 700 שקל .

הכי זול בארץ , משבש כזה עולה אצל היבאון 3000+ שקל .

ההבדל במחירים הוא לא ידוע , פשוט יש כאלה שאוהבים יותר את ה M-10 ולכן המחיר יותר יקר .

אני חושב שנתתי את ההסבר כי מפורט שיכול להיות , אין מצב שמישהו לא הבין מה שרשמתי כאן הפעם .

זה המחירים והם סופיים לכן - רציניים בלבד נא להתקשר , לא יורד ולא מתגמש , אין לי גם סיבה .

יותר זול מדו"ח ובטח שיותר זול מעו"ד או רישיון מחדש ...

054-222-6342 , עודד

(אפשר להתקשר 24 שעות ביממה - אני מאיזור ת"א)

• תוכן חדש...