Jump to content

המאגר

  • הודעות

    32
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי המאגר

  1. תודה רבה רוני ! אנא חבר'ה , עוד תגובות ...
  2. אני רוצה לקנות אוטו לחברה שלי . מדובר באוטו ראשון . היא מאוד אהבה את הסמארט . שנת 2003 - 2004 עולה בין 40.000 עד 50.000 אלף שקלים חדשים . האוטו קאן וטוב לחניות בעיר (אנחנו גרים בת"א וחברה שלי עובדת בשנקין - ר'ח ללא חניה) . נכון שאוטו ראשון אויל קונים משהו צ'וקומוקו אבל זה מה שהיא רוצה ואני יקנה לה . השאלה היא מה דעתכם על האוטו ? הבנתי שיש לו קשר למרצדס , האומנם ? אפשר להסתמך על מנוע ה 600 סמק הקטן שלה ? מחלות / בעיות / דברים שאני צריך לדעת ? כל מידע מועיל יתקבל בברכה ! תודה רבה מראש לעוזרים וברכת שבוע טוב . עודד .
  3. דגם jvc KD-AVX33 . מסך 3.5 בתוך המכשיר . דיבורית Bluetooth מובנית בתוך המכשיר . קורא DvD , Divx , Mp3 , DTS . מולטי זון - קורא את כל ה ZONEים . כניסת USB . שלט רחוק . חדש באריזה , נקנה אתמול אצל היבואן הרישמי לארץ - "אפריל טקליין" . אחריות מלאה 3 שנים אצל היבואן הרישמי . האריזה סגורה - לא נפתח מעולם ! עולה אצל היבואן - 6000 שקל . מחיר נדרש - 3000 שקל - כחצי מחיר מהיבואן . מחיר אחרון וסופי - לא מתגמש בשקל . 054-222-6342 , עודד . אני נימצא במרכז תל - אביב . (במידה ולא עונים נא לשלוח SMS ואני יחזור)
  4. יש לי למכירה : אנטי פלאש . מסגרת למ'ס האחורי של הרכב שבחלק התחתון שלה מותקן פלאש קטן . מתי שהמסגרת מזהה פלאש היא מחזירה פלאש ומה שיוצא זה תמונה לבנה . מעולה נגד מצלמות (של פפאר'צי כמובן ) . מחיר נדרש - 750 שקל (עלה ב E&A לפני שנה 2500 שקל) . ספויילר אחורי אורגינלי של פג'ו 206 . מצב חדש ללא שברים או סדקים . צבע כסוף - ניתן לצביעה בכל צבע . מחיר נדרש 450 שקל - בחברה עולה 1800 . יש לי גם מכסה טנק דלק של פג'ו 206 GTI . מחיר נדרש 250 - בחברה עולה 850 . מחירים סופיים ולא יורד מהם בשקל . רציניים בלבד בבקשה ! 054-222-6342 , עודד . איזור ת"א אפשר להתקשר 24 שעות ביממה ואם לא עונים נא לשלוח SMS.
  5. למכירה מסך + DVD (דאבל דין - 2 קומות) חדש באריזה עם הנילונים לא היה שניה בשימוש . דגם חדש כולל כל השיכלולים שקימים . רק כדי להבין מעט מהאופציות : מסך מגע 5.8 אינ'ץ . כונן DVD - קורא צרובים ואת כל ה ZONEים . קורא MP3 , MP4 , AVI , MPEG , JPG . רדיו AM/FM . כניסה קידמית במכשיר ל USB לחיבור נגני MP3 ומצלמות) . טיונר פנימי לקליטת ערוצי TV - טלויזיה - ערוץ 1 ו 2 . כניסה לאיפוד . כניסה למצלמת רוורס ולחיבור של עוד מסכים . עוצמת 50*4 , 4 RCA . בקיצור , כל מה צריך להיות במכשיר איכותי בכדי לעשות מערכת אולפן חזקה ומיוחדת באוטו . מוכר במחיר ריצפה של 1700 שקל - הכי זול באינטרנט , בארץ ובעולם !!! נמכר עקב אי התאמה לרכב , מוכר בהרבה פחות כי אני לחוץ לכסף ומהתחלה עשיתי טעות שקניתי אותה בפזיזות . אני מאיזור המרכז . רציניים בלבד יכולים להתקשר 24 שעות ובמידה ולא עונים נא לשלוח SMS ואני יחזור . 054-222-6342 - איציק .
  6. למכירה מסך + DVD (דאבל דין - 2 קומות) חדש באריזה עם הנילונים לא היה שניה בשימוש . דגם חדש כולל כל השיכלולים שקימים . רק כדי להבין מעט מהאופציות : מסך מגע 5.8 אינ'ץ . כונן DVD - קורא צרובים ואת כל ה ZONEים . קורא MP3 , MP4 , AVI , MPEG , JPG . רדיו AM/FM . כניסה קידמית במכשיר ל USB לחיבור נגני MP3 ומצלמות) . טיונר פנימי לקליטת ערוצי TV - טלויזיה - ערוץ 1 ו 2 . כניסה לאיפוד . כניסה למצלמת רוורס ולחיבור של עוד מסכים . עוצמת 50*4 , 4 RCA . בקיצור , כל מה צריך להיות במכשיר איכותי בכדי לעשות מערכת אולפן חזקה ומיוחדת באוטו . נקנה אתמול ב 17.10.2007 במחיר של 6500 יש לי קבלה ביד על זה מהחנות . מוכר במחיר ריצפה של 2500 שקל - הכי זול באינטרנט , בארץ ובעולם !!! נמכר עקב אי התאמה לרכב , מוכר בהרבה פחות כי אני לחוץ לכסף ומהתחלה עשיתי טעות שקניתי אותה בפזיזות . אני מאיזור המרכז . רציניים בלבד יכולים להתקשר 24 שעות ובמידה ולא עונים נא לשלוח SMS ואני יחזור . 054-222-6342 - איציק .
  7. בהחלט , שלוקחים לי על התקנה של בלינדרים 1000 שקל ושוחטים לי את הכיס אז ממש לא נישאר כסף לאיטום של הדלתות . :lol::lol::lol::lol::lol: סתם , בקרוב ב"ה ניתן ליחיאל ולעובד שלו "מלך הנרגילה" לפרק לי את כל האוטו ...
  8. בהחלט מקצועית - 2 אנשים עבדו לי על הרכב יום שלם מ 7.30 בבוקר עד 23.30 בלילה - ללא הפסקת אוכל אפילו !!!! מורכב HU DVD של פיוניר דגם 4900 . 2 סטים של קומפוננט אינפיניטי קאאפה 90 RMS . 2 מגברים של רוקפורד , אחד 4*450 והשני אני לא זוכר . כבל של לאגסי 1.6 פארד . ושלט מההגה שההתקנה שלו היהת מאוד מסובכת כי הקידוד בינו לבין המערכת החדשה הוא ארוך ומיאש . עלות ההתקנה היתה בסביבות ה 1500 שקל +- כולל חוטים , כולל הכול , כמו כן אל תשכח שבמחיר הזה הותקנו גם חיישני חניה , מצלמת רוורס וקיט קסנון . אני הבאתי רק את הרכיבים ואת הרכב והמקתין הביא את כל השאר . בהחלט ! מאשר את זה ובגדול ! עבודה ללא פשרות !
  9. **********הודעת מינהל המערכת:********** "המאגר" שים לב: 1. יש לרשום בפונט 2 . 2. תמונות יש להעלות באופן מסודר. 3.המלצות על בעלי מקצוע בשרשור הזה בלבד (וגם בפרטי כמובן). (הפעם לא נמחק) 4. הפעם ערכנו במקומך. 5. תתחדש ותהנה. להבא בבקשה לפי הכללים. תודה **************************************** אז כמו שכבר רשמתי כאן ... קניתי מאזדה 3 , מנוע 2000 סמ"ק , 150 כוחות סוס , צבע שחור עם כל התוספות . הרכב מגיע עם מערכת סטאנרדתית כמו בכל מאזדה 3 . הסטאנדרת לא התאים לי אז החלפתי . המערכת החדשה שקניתי כללה רדיו דיסק משולבב DVD עם מסך חשמלי של פיוניר 2 סטים של קומפוננט של חברת אינפינטי . 2 מגברים של רוקפורד סאב של קיקר וקבל מיצב מתח כמו כן התקנתי גם חישני רוורס , מצלמת רוורס וקיט קסנון . "הקושי" בהתקנה היה הוצאת הקונסה המרכזית תוך השארת מסך התצוגה של הרכב שנותן פרטים כגון , מזגן , טמפרטוה , שעון ועוד כל מיני דברים . והשארת כפתורי ההפעלה שנימצאים על ההגה תוך כדי החלפת המערכת מאורגינלית לחלופית . ההתקנה בוצעה במקום מעולה בעפולה . מתקינים מקצועיים ביותר . מי שירצה המלצה אישית ופרטים נוספים - אשמח לתת בפרטי המלצה חמה . הקונסולה הקידמית החדשה + מסך ה DVD של פיוניר . לדלתות האחוריות נבנו הגבהות מיוחדת . זאת הפלטה שעליה יושבים המגברים והמיצב מתח . התקנת החישני חניה + מצלמת רוורס . האנטי פלאש - או בכינויו באנטי פאפאראצ'י - גם כן הותקן באותו מקום . עכשיו כל מה שנישאר זה רק להביא קונסולת מזגן שחור ולא כסף כמו שיש לי כי זה לא מתאים לקונסולה של המערכת ... אשמח לשמוע את תגובותיכם שבוע טוב עודד .
  10. תודה רבה אחי אבל אנגלית זה לא הצד החזק שלי ... בכל מקרה תודה רבה .
  11. חבר'ה , לאף אחד אין ניסיון עם עבודה כזאת ?
  12. שלום לכולם . היום קיבלתי את חישוקי האנג'ל אייז שקניתי בחו"ל . הבעיה היא שבשביל להתקין את זה צרך לפרק את כל הפנס ואת הטמבון ולעשות את זה עם פאן של שיער קיצר - קצת סיפור ולא בדיוק קל כמו שחשבתי שיהיה . השאלה היא האם יש מישהו בארץ שיודע להתקין את זה והתקין את זה בעבר ולא מישהו שיעשה ניסוי ראשוני על האוטו החדש שלי . שוב - למי שלא הבין ... זה זוג חישוקים בכל פנס על כל אור (רגיל וגבוהה) ומלבישים את זה עליו בעצם מבפנים . לא מדובר בפנס שלם כמו בגולף או ב BMW אלא רק בחישוקים בתוך , האנג'ל עצמו . אם מישהו כבר התקין מוצר דומה ויכול להגיד לי כמה עלתה ההתקנה והיכן אני מאוד יודה לו . סתם לידע כללי במידה וזה חשוב - הרכב הוא מאזדה 3 שנת 2008 .
  13. עקב ריבוי תמונות של גורמים לא רצויים החלטתי שאני צריך ספרות אנטי פפארצ'י . רציתי להזמין מהאתר הזה את הספורות - האנטי פפרצ'י האלה : http://www.reflectos.com אבל משום מה האתר שונה וכעת בכניסה הוא מבקש סיסמא . אני רוצה להזמין מהם את הספרות כי הספרות שלהם הם היחדים שעובדות . אם מישהו יודע איך אני יכול להשיג את החברה שמוכרת אותם אנא עיזרו לי . שוב , אני מדבר רק על החברה הזאת שמוכרת את זה באתר הזה ולא ספרות אחרות . אם מישהו יודע אנא עיזרו לי . . .
  14. חיפוי (כיסוי) לקאליפרים בצבע אדום של ברמבו . יושב על הקאליפר המקורי של הרכב ו"מנפח" אותו . העתק מדוייק של הקאליפר של ברמבו איבו 9 . מתאים לכל רכב , מדביקים אותו בעזרת דבק סיליקון (מסופק) . מגיע סט של 4 , קדימה + אחורה . חדש באריזה , לא היה בשימוש שניה - חדש ! מחיר אחרון וסופי - לא לגמיש ולא למיכוח - לבוא לקחת . 500 שקל בלבד . 054-222-6342 , עודד . (אני מאיזור ת"א , אפשר להתקשר 24 שעות ואם לא עונים נא לשלוח SMS)
  15. תגיד , אתה לא באילת ? או שגם באילת אתה יושב על הפורום ? שבת שלום אחי (אם הוא אחיך ,דבר איתו בבית. בפעם הבאה אזהרה! שים לב לכללי הפורום.), שבוע הבא אני אצלך ב"ה . ************************************************ הודעה כללית למשתתפים בתרד' מאת ההנהלה: התרד' הזה נערך. זהו תרד שני לעריכה ארוכה ומיותרת. למי שחושב שהגנון ימשך, שיקח בחשבון שיתחילו לצוץ התראות מהסוג הרגיל והפחות מתחשב. בסופן, התנהלות המקבלים אותן תהיה מוגבלת, עד אפשרות חסימת הגלישה של חברים מסויימים. התרד' לא ינעל בשלב זה, המשך תגובות לעניין וקצר בלבד ! ************************************************
  16. אל תדאג - יצא סוף הדרך ! באחריות ! אם חלילה לא אז אני זורק את האוטו לפח .
  17. דבר ראשון תודה לכולכם על העזרה והעצות , תודה רבה !!! ושמעון אדם מכובד והעבודות שלו הולכות לפניו אבל שוב יקר או לא יקר את מה שהוא עושה לי יכול לעשות לי אותו מתקין "חאפר" כלשונך בלי בעיה - ביחוד שמדובר בדגם 2008 ללא צורך בהלחמות כמו שחברי MAZDA3MAN אמר . בכל מקרה אין לי דאגות שאולי יפגע חלק זה או אחר מהאווט מכיוון שברגע שאני הולך למתקין חאפר או לא ואם משהו קורה לאוטו בגלל התקנה מרושלת אז אוי ואבוי מה שאני יעשה לו . בין אם זה שמעון המתקין התותח או בין אם זה אלברטו הקטן שעובד מאחורי הבית שלו בחניה . בכל מקרה חברים , העבודה תעשה אצל מתקין בעפולה בסדנא ששחכתי את שמה . במחיר יחסית הגיוני לעומת כל האחרים שהמציאו שצריך הלחמות בו בזמן שלא צריך וככה הראו את ה"ידע" שלהם . תודה ענקית למשתמש יחיאל מהפורום שעזר ונתן יד ובכלל לכל החברים שהגיבו כאן באשכול ועזרו ! תמונות בשבוע - שבועיים הקרובים !
  18. אין צורך בציטוט ההודעה שמעל. האוטו שלי שנת 2008 . ולפי ממה שהבנתי בשיחה טלפונית עם יחיאל אז זה לא כל כך פשוט כמו שאמרת , אלא באמת צריך לעשות שם קומבינה מיוחדת - אם אני לא טועה - אבל שוב לא בטוח . יצא לך יפה העבודה אבל החלק שמתאים את הרדיו דיסק החדש ניראה לא אורגינלי בכלל - גם אצלי לא . איך זה ישתלב עם הדש בורד ? רואים שזה לא אורגינלי ?
  19. טובים זה מעולה - השאלה אם הם יכולים לעשות לי התקנה כזאת מבלי לבטל את המסך הזה . זאת השאלה החשובה .
  20. מוכן ! איפה ? מי ? הוא יכול להשאיר את המסך הזה עובד ? מחיר ? תודה מראש .
  21. אני רוצה להתקין את המערכת הבאה : DVD מסך חשמלי של פיוניר 2 מגברים 2 סטים של קומפוננטים קבל - מיצב מתח סאב מצלמת רוורס וחשיני חניה במאזדה המערכת היא מובנית והזמנתי וכבר קיבלתי מאין מתקן מיוחד שמבטל את המערכת האורגינלית ואז אני יכול לשים CD רגיל הבעיה היחידה היא שבמאזדה 3 יש מעל המערכת כמו מסך תצוגה כזה שמראה את הרדיו ואת הטמפרטורות של המזגן וכ'ו ... אם אני מבטל אותו אז אני לא יראה את עוצמת המזגן , טמפרטורה בחוץ ועוד כל מיני פרמטרים שאני לא רוצה לוותר עליהם . חוץ מזה שאני אוהב את המסך הזה ולפי הוא מוסיף ליופי בפנימי של האוטו . זה המסך המדובר - מעל המערכת : האיש היחיד נכון לרגע זה שדיברתי איתו ואמר לי שהוא יכול להשאיר את המסך הזה עובד ולא לבטל אותו להבדיל מכל מתקין שאמר לי שבישביל להתקין את זה הוא צריך לבטל אותו היה שמעון מסאונד-סטורם והוא רצה על זה ועל התקנת המערכת מחיר שהיה ניראה לי מאוד גבוהה ולכן לא היה ניראה לי שווה ומשתלם . האם יש עוד מתקין בארץ חוץ משמעון שיכול להתקין לי את זה מבלי לבטל את הפאנל של המסך הזה ? כמה לדעתכם צריך לשלם על התקנה כזאת ? והאם אתם מכירים מתקין טוב שעושה התקנה באיכות טובה עם חיוט טוב ולא פרטיזני ? אני מחפש מתקין טוב שלא חוסך בחומרים ושיש לו איכות עבודה ללא פשרות ... תודה מראש -עודד-
  22. מחפש אך ורק את הגלאי ולנטיין 1 - לא מעוניין בשום גלאי אחר . עדיפות לחדש - אך גם משומש יתקבל בברכה . מחירים הגיוניים בלבד - הצעות של 1800+ שקל לא באות בחשבון בכלל . יש לי כסף מזומן - לא מבלבל את המוח , בא ומביא כסף . לרציניים ולהגיונים - שילחו הודעה עם מחיר ומ'ס טלפון בפרטי . עודד .
  23. אף אחד לא התעסק כאן בעבר עם טלוויזיה באוטו ?
  24. שלום לכולם . רכשתי מכשיר DVD משולב עם מסך (ביחידה אחת) של חברת OWA מדגם : DTV-2065 . למכשיר יש טיויטיונר בפנים - אין לי כך מושג מה זה . אבל הבנתי שלא בעיה לראות בו ערוץ 1 2 ו 10 . הבעיה היא שנאמר לי שבגלל שאין אנטנה אז אני לא יראה טוב כל כך וגם אם אני יראה זה יהיה באיזורים מאוד מסויימים . לחבר שלי יש BMW X5 ויש לו טלוויזיה מקדימה אורגינלית של האוטו והוא רואה טלוויזיה חלק חלק כמעט כמעט כמו בבית . קראתי כאן בפורום שצריך לחבר טיונר ועדיף חיצוני , איזה טיונר יש לי והאם בגלל שיש לי טיונר במכשיר אז אני לא יצטרך לקנות את הטיונר אלא רק את האנטנה ? השאלה שלי אין אני יכול לשפר את איכות הקליטה ? מה לקנות ? כמה עולה ? היכן ניתן לרכוש ? האם למישהו יש דגם ממומלץ ? ואם מדובר באנטנה - האם היא ארוכה מידי - שלא יראה כמו אנטנה של מוניות . והאם למישהו יש ניסיון עם זה ? תודה רבה מראש , ממתין לתשובותיכם . עודד .
  25. אני מחפש את הבחור מטבריה , אני מעוניין לקנות ממנו את האוטו . התוכל לעזור לי למצוא אותו ? חוץ מזה ? , היכן ראית את הכתבה שהיתה ב YNET ? , אני מאוד רוצה לקרוא אותה .
×
×
  • תוכן חדש...