Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני הולך לרכוש השבוע ולהתקין בעצמי קומפוננט של מורל PULSE 6.5.

הרכב שיש לי הוא לנסר חדשה 2007 ואני רוצה להתקין אותם בדלתות ללא מגבר.

יש לי כמה שאלות:

1. איפה כדאי לשים את הקרוס? האם בתוך הדלת או למשוך חוטים לדלת ולהתקין בבגז'.
  2. איפה כדאי למקם את הטוויטר בהנחה שזה רכב ליסינג ואני לא רוצה לחורר אותו אלא התקנה כמה שיותר פשוטה אפילו על חשבון איכות.
  3. יש למישהו כבר ניסיון עם השילוב הזה? האם החלון נסגר בסדר או שהמגנט מפריע?

תודה מראש.

פורסם
היי

אני הולך לרכוש השבוע ולהתקין בעצמי קומפוננט של מורל PULSE 6.5.

הרכב שיש לי הוא לנסר חדשה 2007 ואני רוצה להתקין אותם בדלתות ללא מגבר הסט לא ינוצל טוב(במלואו) עם תחבר אותו רק עם ה HU.

יש לי כמה שאלות:

1. איפה כדאי לשים את הקרוס? האם בתוך הדלת או למשוך חוטים לדלת ולהתקין בבגז'.לא הייתי שם את הקרוס בדלת ביגלל שבחורף נכנסים מיים לתוך הדלת והקרוס יכול להירטב,כך שעדיף שתחפש מקום טוב יותר(בבאגז' או מאחורי תא כפפות).
  2. איפה כדאי למקם את הטוויטר בהנחה שזה רכב ליסינג ואני לא רוצה לחורר אותו אלא התקנה כמה שיותר פשוטה אפילו על חשבון איכות.בדגמים החדשים של מורל פולס יש מתקן כזה(כמו שיש בהיבריד ו ב דוטק) שלתוכו ניתן להכיס את הטוויטר ולשים על הדש בורד וזה נראה יפה,בלי חורים ובלאגנים.
  3. יש למישהו כבר ניסיון עם השילוב הזה? האם החלון נסגר בסדר או שהמגנט מפריע? זה כבר תצתרך לראות על המקום ותבדוק טוב טוב לפני שאתה קונה שהמידה בדלת זה 6.5 ולא 5 ורבע.

תודה מראש.

בהצלחה!
זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
בהצלחה!

הבנתי את החסרון של בלי מגבר אבל אין לי ברירה כרגע ל HU אין יציאה למגבר ואני כרגע לא יכול להחליף אותו.

פרקתי ניום את הדלת (קל מאד) וזה 6.5 בלי ספק.

תודה רבה.

פורסם

חכם חנוכה,

גם ל - HU מקורי שאין לו יציאות RCA למגבר, ניתן להתקין מגבר. יש לקנות מתאם/מנחת RCA שהופך את יציאות הרמקולים של ה - HU ליציאות RCA. אם למגבר יש כניסת HIGH POWER אין צורך במתאם ה - RCA הנ"ל, מחברים את יציאות הרמקולים של ה - HU ישירות לכניסה הנ"ל במגבר.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

בלנסר יש מקום ל-6.5 ולא צריכה להיות שום בעיה לסגור את החלון.

את הקרוס אתה יכול לשים ב-KickPanel או בדלת.

את הטוויטר אתה יכול להדביק במקום שיוצאות המראות צד של הרכב - סטנדרטי ביותר.

אתה יכול לנסות להשיג פלסטיקים של המראות צד בפירוק ולהכניס את הטוויטר פנימה בהשקעה של מקסימום חצי שעה ותוכל להחזיר את הפלסטיק המקורי כשתחזיר את הרכב.

בקשר למגבר, אני ממליץ בחום...

עוד מומלץ להריץ חוט חדש מה-HU לרמקול, החוטים של הרכב לא משהו בכלל.

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם

לדעתי אין בעיה עם לשים את הקרוסים בתוך הדלת

הדלת אטומה ובהישתחשב בזה שלא בא לך לקדוח באוטו ואין לך גם מגבר אז אין ממש טעם להריץ חוטים לבגאז.

תתחדש.

ובהצלחה

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

פורסם

שנתיים כבר יש לי קרוסים בדלת ואף פעם לא נכנסו לי מים

ואף פעם גם לא שמעתי על מישהו שנרטב לו...

יחסוך לך הרבה כאבי ראש...

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

לא הייתי שם בדלת למרות שבד''כ לא נרטב לא היתי לוקח את הסיכון גם לחות יכולה לגרום לקורוזיה

לבאגאג' בטוח לא היתי שולח אותם זה מיותר כי אין לך מגבר ואתה צריך להרציץ 3 חוטים לבאגאז' וזה דבילי.

המקום הכי ממולץ לדעתי במקרה שלך זה תא הכפפות או בקיק פאנלים אם יש לך מקום בפנים

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

כמו שכבר אמרו פה כמה אנשים, ואני אומר לך מניסיון, אם אתה לא מתכנן להביא מגבר שקול רמקולים יותר נצילים בהגברה של HU.. לדעתי חבל להביא את הפולס בלי הגברה, זה לא מנצל אותם כמעט.. הייתי ממליץ לך לשמוע אותם ללא הגברה אם עוד לא שמעת אותם..

רותם

רותם

• תוכן חדש...