Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, כפי שאתם זוכרים לפני שבוע בערך הייתה התלבטות לגבי רכישת רכב, שפתחתי בפורום ייעוץ ברכישת רכב.

אחריי הכל החלטתי ללכת על ההונדה ג'אז :)

יש לציין ראשית שאני מאוד מרוצה ממנה ומהשירות, איכות נהיגה מרשימה , יש לנו קורולה משפחתית אני יכול להגיד שהיא מרגישה נימרצת מימנה, היא נוחה מימנה והעיצוב פנים שלה פשוט מדהים ואיכות חומרים מעולה.

יש אפשרות לתפעול מההגה שאותה עוד לא ניסיתי :)

בכל מיקרה הינה התמונות :

img0481nd7.jpg

img0485jf0.jpg

img0486an9.jpg

img0487mj6.jpg

img0488vu5.jpg

img0489mg5.jpg

img0490fk4.jpg

img0491xt1.jpg

לא להתרגש מהחתולים של השכונה שליד האוטו, יש גם משענת יד מקורית :)

כבר אמרתי שהיא ממש ממש מרווחת מאחורה ?

dreams dreams dreams do not come true

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תתחדש, אחלה רכב... נראית חדשה מהסוכנות לפי סיומת המספר. תוך כמה זמן קיבלת אותה, שבוע?

פורסם

כן הרכב חדש מהחברה

כן תוך שבוע וחצי, יש להם כרגע מלאי לפי מה שהבנתי אז זה צ'יק צ'אק.

ואני נס ציוני :)

פורסם

כי זו הגרסה הפשוטה יותר,אגב זה לא משנה כי נדיר שנוסעים מאחורה, וזה לא כזה ביג דיל מי שירצה לפתוח חלון זה לא מאמץ כלל ובישראל כל כך חם שרק מזגן יספק אותך לא האוויר החם בחוץ.

האמת שאני הכרתי את המשווק בהונדה אז קיבלתי משענת יד מקורית כולל מחזיקי כוסות והכל בחינם שזה עולה בטכלס 1,480, קיבלתי מראה פנורמית חינם, ומגיני בוץ חמודים כאלה, ויכולתי לקבל גם חיישני חנייה אבל וויתרתי על זה מרוב שזה מרגיז מנסיוני הרב. כל התוספות לא עלו לי שקל בגל שהכרתי את המוכר אבל אל תגלו לאף אחד :wink:

השווי של כל התוספות זה 2,000 שקל. שוב חיישני חנייה לבד עולים 1,600 ולא לקחתי ביגלל שזה מרגיז מאוד אז יכולתי להגיע לתוספות חינם ב 3,600 שקל.

פורסם

איזה חמודה!!!

החתולה :wink::-P

גם המכונית נראית מצויין. תתחדש, תהנה, סע בזהירות ושמור על עצמך!!! :-D

נ.ב, אמרת כמה עולות התוספות שקיבלת חינם אבל לא אמרת כמה עולה המכונית.

• תוכן חדש...