Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ריתוך ברכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברכבי (סקודה פיבוריט) יש תקלה אופיינית לדגם הנ"ל טלסקופים שלא מצליחים להחזיק את משקל הדלת האחורית בגלל קרע בפח. הקרע הוא בחיבור של הטלסקופ לפח הרכב (ולא בחיבור לדלת).

הפתרון היחידי הוא לייצר לוחית שתרותך לחיבור ותחזק אותו, לכן יש לי שתי שאלות:

1 ) האם אפשר לרתך ברתכת רגילה (כזאת שקונים בהום סנטר) או שיש צורך ברתכת אחרת?

2 ) הריתוך מתבצע מעל מיכל דלק (בערך כ-90 ס"מ), האם זה לא מסוכן לבצע ריתוך במקום שכזה?

פורסם

1. רתכת לא קונים בהום סנטר , הם סתם ממציאים מחירים לא הגיוניים.. , עדיף לחפש בחנויות לאספקה טכנית וחומרי בניין.

עם אלקטרודות יהיה קשה מאוד לרתך פח של רכב , שהוא דק מאוד , עדיף לרתך עם CO2 , מצד שני , אף אחד לא קונה רתכת בשביל לעשות תיקון כזה , בטח שלא CO ( יקררר! )

2. במידה והפקק של המיכל סגור טוב , לא נראה לי שיש סכנה.

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

חבל על הזמן יהי לי רכב כזה.

מה שלא תעשה לא יחזיק (צכוסלובקי מה אפשר לעשות)

אני עשיתי הכל והשקעתי גם כסף בטלסקופים חדשים .

נאדה כלום . פשוט לא מחזיק.

הפיתרון הטוב ביותרהוא...

מוט תחתון של שמשיה

נ.ב

יש לי צלקת על הראש שמוכיחה שמה שלא תעשה לא יחזיק לאורך זמן.

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם

ל - TOPOFTHEGEAR אם החלטת להגיב, אז לפחות תענה ברצינות.

לזרוק סתם תשובה זה לא ענייני. אני לא סתם שואל על ריתוך פשוט אין אפשרות אחרת, חוץ מריתוך. אין לי ידע בריתוך ולכן אני שואל, אם אני לא טועה זאת מטרת הפורום לעזור לאנשים לא לעשות שטויות.

ולגבי מה שרשמת בסעיף השני, גם אני יכול לרשום נוסחאות, השאלה נשאלה כדי להעריך את מידת הסכנה.

בניגוד אליך אמריקן ענה לי על השאלות, אני אקח את הרכב לאיש מקצוע אחרי שאני אפרק את כל הבגז בדרך אני אבדוק אם יש דליפת דלק ליתר ביטחון.

פורסם

כדאי להתייעץ עם חשמלאי לגבי ניתוק (-) במצבר של הרכב לפני הריתוך.

בענין ריתוך ליד מיכל דלק - לא שווה את הסיכון. אם תחליט שכן - נקוט בכל אמצעי הזהירות.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

mush יחזיק ועוד איך לפני כשנה ייצרתי את אותם לוחיות עם הברגה לחבר עם אותו רכב ומחזיק יופי, הפתרון פשוט בסך הכל פלטת ברזל מלבנית עם קדח באמצע והברגה.

בדרך כלל אני מנסה לעשות הכל לבד, אבל במקרה כזה אין לי ציוד ואין לי ידע אז בפעם הזאת מקצוען ישלים את המשימה.

פורסם

בשביל ריתוך במקומות בעיתיים כמו פנים הרכב וכו' משתמשים בשמיכת ריתוך.

רצוי להשתמש בריתוך מיג.

אין סיבה שלא יחזיק אם הריתוך יהיה טוב. אם הזוית של הריתוך היא מלמטה (אם הבנתי נכון) אז אולי כדאי לפרק את הדלת, כך יהיה הרבה יותר קל לרתך.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

פחח רכב בטח שלא ייצר חלק עם הברגה, יותר מדי זמן לא שווה לו ומבחינתו תשים מקל מטאטא יותר זול. לא כל הזמן רצים למומחה משלמים כסף ולפעמים הרבה על מה שאתה יכול לפתור לבד ויותר יעיל. אני לא מחפש פתרון לשבועיים המטרה הסופית היא להרים את הדלת האחורית בבטחה ללא חשש מנפילת הדלת. בכל מקרה מצאתי מוסך שמטפל ברכבים לאחר תאונה שמסכים לרתך את הפלטות שייצרתי סגרנו מחיר, מבחינתי העניין סגור.

• תוכן חדש...