Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

EuroNCAP יפרסם מחר תוצאות מבחני בטיחות ל-4 מכוניות:

- המיניוואן הקומפקטי ניסן נוט

- הכביש-שטח טויוטה ראב-4

- (המתחזה לרכב) שברולט קלאוס=~שברולט אוויאו

- רכב השטח לנד-רובר דיסקברי III

 

במהלך הבדיקות גילה הארגון שני כשלי בטיחות חמורים ביותר ב....ניסן ובטויטה

בניסן נוט בזמן דימוי תאונת הצד נשבר אחד מעוגני ה- ISOFIX של אחד מכיסאות "הילדים" מה שכמובן חשף את "הילד" לפגיעה קשה וחמורה ביותר. תגובת "ניסן" הייתה שהעוגן ISOFIX המדובר הוא מסדרת יייצור מוקדמת והוא לא היה מרותך היטב. ניסן בעקבות הממצאים החמורים יוזמת ריקול לכל הרכבים המושפעים לשם תיקון העוגן.

 

בטויטה ראב 4 - כריות האוויר הקדמיות נפתחו בשלב מאוחר מדי בזמן דימוי תאונת החזית מכיוון שכבל החיישן שלהן השתחרר בשלב מוקדם של התאונה. טויטה עוד לפני המבחן עלו על הבעיה וביצעו שינויים במיקום החיישן, ברתמת החוטים שלו ובמערכת המחשב כדי שתפעיל את הכריות בתזמון הנכון גם אם יש פגיעה בחיישן. מבחן חוזר למכונית מהסידרה החדשה הראה שהכריות נפתחו הפעם בזמן אולם עדיין הייתה פגיעה בכבל של החיישן. למרות שמכוניות רבות נמכרו עם הפגם, טויטה הודיעו שהם אינם מתכוונים לתקן את המכוניות שכבר נמכרו לציבור.

 

בנוסף, כל 4 המכוניות איכזבו במידת מה מכיוון שאף אחת מהן לא השיגה תוצאה מקסימלית של 5 כוכבי בטיחות, דבר שלדעת הארגון צריך להיות מובן מאליו כיום.

 

טויטה ראב 4, ניסן נוט והלנד-רובר דיסקברי III קיבלו כל אחת 4 כוכבי בטיחות מתוך 5 אפשריים להגנה על נוסעים.

 

השברולט קאלוס (שהאוויאו היא גירסה "משופרת" שלה) קיבלה רק 3 כוכבי בטיחות. כאשר להזכירכם האוויאו 4 דלתות קיבלה תוצאה עלובה ביותר של 1.5 כוכבים - אחת מהתוצאות הגרועות ב-5 שנים האחרונות.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

צעד לא נכון מבחינת טויוטה. אם יש צורך לזמן ריקולים, יש לעשות זאת. אנשים שילמו את מלוא המחיר על הרכב.

 

בהחלט יערער את הכבוד והשם המהולל שבנתה לעצמה במשך השנים. טעויות שאפשר לתקן, צריך לתקן וכמה שיותר מהר!

פורסם

כנראה מבחינה טכנית זה לא בר ביצוע בלי לפרק חצי אוטו או לחלופין בעלות שהיצרן לא מוכן לעמוד בה.

 

מצד שני - האם זה לא פתח לתביעות מצד רוכשי הרכב? ה- EuroNCAP לא מפרט מה היו ההשלכות של הפתיחה המאוחרת של כריות האוויר הקדמיות על "הפציעות" שספגו היושבים מקדימה.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

לדעתי טויוטה כיצרן, צריכה לעמוד בעל העלויות של התיקון הזה.

זהו תיקון שיכול להציל חיים.

 

חוץ מזה,לא חכם עיסקית לדעתי, מצד טויוטה, לחסוך כסף פה ולהסתכן באיבוד מעמדה כאחת יצרניות הרכב הגדולות והנמכרות בעולם (ובמיוחד בארה"ב).

פורסם

לדעתי זה עניין לרשויות החוק. היות וישנן דרישות בטיחות מיצרני רכב, ניתן לטעון כי טויוטה לא עמדה בהן כשמכרה את אותם רכבים ולהטיל עליה קנס כבד.

 

כמו שנאמר - הם יורקים לעצמם על הרגל, מנסרים את הבאר שהם שותים ממנה ויורים בענף שהם יושבים עליו.

קוואסקי EN 500 VULCAN

פורסם

למה אתם מצפים עם שם כמו NOT?...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
:roll: קח טלכרד, תתקשר כשתבין בדיחות...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

×
×
  • תוכן חדש...