Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי, אני אבצע את זה עוד שבוע, שבועיים... לא נוסע הרבה בנתיים ברכב וגם אחרי ה 10 מתוכנן ביקור אצל איציק ויש מצב אני אעשה את זה כבר על הדרך.

תודה רבה לאלה שעזרו!

יש המלצות לשמן אם כבר?

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

בהרבה מקרים ניתן להגיעה לפתחי מילוי גם בלי להגביה את הרכב, פשוט שים קרטון ותשכב מתחת לאוטו.

יספיק גם חצי מטר אורך צינור (אתה יכול לקנות מטר ולחתוך)

השמן בצמיגות של 75W90 עדיף סינטטי. יש שמן של TUTELLA שמתאים לרכבי פיאט ואני מאמין גם לאלפא שמן מצויין אך קשה להשגה במיכל נפרד (ואני לא יודע אם הוא סינטטי מלא, בדוק באינטרנט).

אני יודע שבמוסך מורשה לפיאט עולה באזור ה 120 ש"ח מילוי 2 ליטר + עבודה.

לפי דעתי שווה כי לא תמצא שמן איכותי בפחות מ 40 ש"ח לליטר.

או כל שמן מחברה ידוע יעשה את העבודה מצויין ובמילוי עצמי די פשוט.

לדוגמא ל VALVOLINE יש שמן סינטטי מצויין בצמיגות זו בסביבות 40 ש"ח לליטר (יש להם גם שמן חצי סינטטי בצמיגות זו שדי דומה לו אך בחצי מחיר).

פורסם

נצל"ש:

החלפת שמן שכזו בפיאט אונו (94 1.4) תעזור עם ההילוכים הקשים? תמיד אמרו לי שככה זה באונו...

כמו כן מה השמן המומלץ לגיר של אונו עבור תהליך זה (או לחלופין באיזה מקום שילמת סכום כזה נמוך על שמן + עבודה)

סתם אנקדוטה - אחרי שלא הצלחתי להסתדר עם בורג ניקוז השמן הלכתי למוסך באיזור צומת שילת שאמרו שהוא זול וכו' ויצאתי עם נזק 80 ש"ח רק בשביל החלפת שמן רגילה... כמה עצוב... :(

תודה,

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

את הסכום הנ"ל שילמתי במוסך מורשה פיאט בירושלים שנמצא בגבעת שאול. ולפי דעתי מכמה ביקורים שם לצורך רכישת חלפים המחירים שם מאוד סבירים למוצרים מקוריים. ומחיר העבודה לפי שעתון סטנדרטי.

אצלי בפונטו החלפת שמן לצמיגות מתאימה עזרה מאוד בבעית ההילוכים הקשים כי לפני זה הצמיגות של השמן היתה אחרת. השמן המומלץ לפיאט זה TUTTELA

ב AUTODATA כתוב 2.6 ליטר אך כך גם אצלי בפונטו אבל בפועל נכנס בערך 2 ליטר אני מאמין שכך גם אצלך.

פורסם

אז מדובר בשמן TUTTELA בצמיגות 75W90 סינטטי מלא?

אכן העבודה והמחירים נשמעים טובים... האם העבודה גם מקצועית? (גם בשאר הטיפולים שעשית...)

יש מצב שאעשה את זה בקרוב...

תודה,

צביקה

...Carpe Diem

• תוכן חדש...