Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[UPS] כמה VA מינימום יוכלו להחזיק את המערכת הבאה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

P4 2.4GHz

ASUS P4S800

GeForce4 4200 Ti 128MB

Corsair 1GB DDR 400MHz

WD 40GB 7200RPM 8MB Buffer

MaXtor 80GB 7200RPM 8MB Buffer

Creative Live! 5.1

Creative Inspire 2500

LG DVD-RW 4167B

LG CD-RW 8527B

מסך דק - LG L1730S

וספק 300 וואט. האם UPS בעל 500VA יספיק?

פורסם

לכמה זמן אתה רוצה את המערכת עובדת?

בדרך כלל לא מחברים גם מסך ורמקולים כדי להעריך את זמן החיים של האל-פסק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני צריך זמן מינימלי (5-10 דק' גג) ע"מ לכבות את המחשב כמו שצריך בעת הפסקת חשמל או נפילת מתח.

לגבי אי חיבור הרמקולים אני מבין, אבל לגבי אי חיבור המסך נשמע לי תמוה... כי בעת הפסקת חשמל המחשב ישאר דלוק והמסך יכבה? אז מה עשינו בזה... לא ניתן יהיה לראות את כל היישומים הדרושים ע"מ לכבות את המחשב... כמו כן, אי כיבוי המסך בצורה מסודרת (כפתור) עלולה לגרום לו נזק בלתי הפיך.

פורסם
600VA ומעלה יעשה את העבודה מצויין
הבנתי. ומה לגבי 500VA? אני שואל כי הבדל המחירים הוא סה"כ 100 ש"ח... ומדובר במחשב בודד, במטרה סה"כ לכבות אותו

בצורה מסודרת בעת הפסקת חשמל.

כמו שאני מבין, ככל שהVA גבוה יותר כך זמן הגיבוי גבוה יותר?

Guest תמיר .א.
פורסם

500VA יספיק לך גם למסך, וחובה לחבר מסך, רמקולים שכאשר הם לא מנגנים וגם מנגנים ההספק שלהם מאוד נמוך, אפשר לחבר את הכול. וזה יעבוד לך מעל 10-20 דקות.

לא בוחרים אלפסק לפי הרכיבים במחשב, אלה לפי הצריכה של הספק כוח והמסך, שאר הרכיבים שמתחברים למחשב הם צרכנים קטנים שלא חובה לשקלל אותם.

תמיר

פורסם

או קיי, אז לפי מה שאתה אומר 500 יהיה לי מצוין... יש לי ספק 300W בסה"כ ומסך דק שצורך מעט מאוד אנרגיה.

פורסם

בד''כ על המסכים בתויות מאחורה יש את ההספק P שניצרך

תחבר את זה עם 300 של הספק ותחלק ב 0.92

כמה שתוצאה שיצאה לך (והיא אמורה ליהיות לא גדולה) תיהיה קרובה יותר ל 500 ככה ישאר לך פחות זמן

הבעיה זה שאני לא יודע את הנתון של VA ליחידת זמן אבל אני מאמין שזה אמור להספיק

יש לינק לאל-פסק שאתה רוצה ליקנות

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

אני הבנתי למה אתה מתכוון, אין לינק לאל פסק אבל הדגם הוא ADVICE H55.

פורסם

אם אתה כבר קונה אל פסק - קנה אל פסק שיש לו יציאה סיריאלית/USB, חבר אותו למחשב בלבד, וכמובן חבר את היציאה הסיריאלית למחשב(או USB), ואל תחבר את המסך לאל פסק, ככה כשתהיה הפסקת חשמל האל פסק יורה למחשב לכבות את עצמו.

רוב הסיכויים שאתה לא תהיה ליד המחשב בהיכון לכבות אותו כשהחשמל יפול, אלא אם כן אתה עקרת בית, מובטל, ילד בחטיבת ביניים שכרגע בחופש גדול, וכו', כך שלקנות כזה אל פסק יהיה יותר חכם.

יאללה סלמאת

אלעד

• תוכן חדש...