Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לשים את ה-K44 אבל שמעתי שמומלץ לשים תוסף דלק לפני טיפול 10000

ועשיתי טיפול לפני חודש

שווה לשים עכשיו תוסף או שזה יהיה סתם ביזבוז

פורסם

לפני שאתה שם תוסף תשאל את עצמך מה אתה רוצה להשיג בזה.. הצריכת דלק גבוהה מידי? מנוע לא עובד עגול? לא סוחב?

איזה רכב, דגם + שנה

כמה ק"מ עבר

- אם יש איזשהי בעיה של צריכת דלק - גש לעשות בדיקת גזים

- אם המנוע לא עובד כמו שצריך תנסה להתחבר למחשב במוסך מורשה ולבדוק

או להקדים את הטיפול בקצת ולעשות טיפול מקיף - פלאגים,פילטר אויר, פילטר שמן מקורי, שמן איכותי מוכר ופילטר דלק אם יש אפשרות להחליף.

- לעשות ניקוי אינג'קטורים + בית מצערת (במקרה של הזרקה) או ניקוי קרבורטור במקרה של......קרבורטור.

לשים סתם תוסף = --יכול-- לגרום נזקים.

ואם כבר אתה שם אז מלא לפני טיפול 10,000, כדי שעד לטיפול רוב התוסף כבר יצא מהמערכת.

שפוך את התוסף לחצי מיכל דלק, וסע קצת באגרסיביות עם הגז (בלי להגזים, כמה סיבובים ונסיעה לתחנת דלק). אחרי זה מלא דלק לפול וסע רגיל - רק לא להגיע למינימום דלק במיכל כדי לא לגרום לכל המשקעים להגיע לתוך המנוע.

פורסם

אין לי איזה בעיה במנוע פשוט מאז שיש לי תאוטו *** תאוטו = את האוטו *** לא שמנו אפילו פעם אחת תוסף דלק

ובקשר לדלק אני ממלא כל שישה ימים משהו כזה ורוב הנסיעות ברכב הם בין עירוניות (ביו חולון לתל אביב) אני מאמין שזה נורמלי

אגב הרכב הוא הונדה סיווק 97 אוטמט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...