Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה אצל כל חובבי ההגה שאני מכיר (אני למשל :-) ) צמיגים מחזיקים פחות משנה...

כל החובבי פוזה האלו, אם אתה לא שוחק צמיגים ונוסע רגוע כל הזמן, אולי באמת כבר לא משנה מה אתה קונה ...

צמיגים מחזיקים אצל אחרים יותר, מכיוון שיש אנשים שלא שוחטים את הרכב על בסיס יומיומי, ובג'מייקנות בכל הזדמנות. וגם עושים חשבון כלכלי לפעמים.

זה גם עניין של קילומטרז', יש כאלה שמחזיקים רכבים נוספים ועליהם נוסעים ביום יום.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפותח השרשור.

גם אני הייתי בבעיה עד לא מזמן כי אני גם מחפש את המידה 195/45/15.

אבל עובדה שמצאתי sp9000 במידה הזאת!!!!

אומנם זה 2800 שקל ל4 צמיגים אבל לפי כל הדעות שווה את הכסף!

אתה יכול למצוא את הצמיג הזה בצמיגי השרון בהוד השרון ברחוב הפטיש!

אם אתה רוצה עוד פרטים על המקום אז שלח הודעה פרטית!!

תסתכל שם על החנויות שלהם..

http://www.allbiz.co.il/Shoeftires/Page16285.asp

http://www.allbiz.co.il/Shoeftires/data/102599_דנלופ1.mht

SEAT IBIZA 20VT

Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.

פורסם
מה הקשר פוזה?

אולי חשבתי על זה שלא לכולם יש אבאל'ה עשיר שיכול לממן להם צמיגים ספורטיבים חדשים כל שנה..

יוגב

אני צחקתי.

אני באופן אישי מעדיף לשלם 3000 ש"ח בשנה עם צמיגים כדי להנות מהם בכל הזדמנות.

סך הכל אני מוציא 7000 על ביטוח, 2000 על טיפולים, 14000 על ירידת ערך ועוד 1000 טסט. לא לדבר על דלק שלמזלי ממומן מהעבודה וזה עוד 12000 בשנה.

אז להוציא 36000 בחודש על האוטו, אבל לחסוך מעצמי הנאה בנהיגה בשביל לחסוך 1500 ... מיותר.

בכל אופן כמו שעומר הבין. אני רק צחקתי, בעיקר על עצמי :-)

פורסם
אומנם זה 2800 שקל ל4 צמיגים אבל לפי כל הדעות שווה את הכסף!

שווה לכל הדעות??

לדעת מי זה שווה??

רבעיית F1 GSD3 במידה של 205/45/16R עלתה 2900 ש"ח!!

מחיר שערורייתי!

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

מסכים איתך בקשר למה שאתה אומר על המחיר, אבל אין שום צמיג אחר שמתקרב לרמה שלו במידה הזאת.

כניראה בגלל שממש אין הרבה צמיגים ברמה הזאת במידה הזאת זה המחיר.

וכאשר בן אדם לא רוצה להתפשר על איכות הצמיג הוא ישלם כמה שיבקשו!

SEAT IBIZA 20VT

Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.

פורסם
המצב הוא כזה:

אין יונירויאל!

אין SP9000 וכל שאר החברה הטובים...

יש רק קומהו או פאלקן 512

הקומהו יותר קשים והפאלקן יותר רכים...

האם יש למישהו ניסיון עם הפאלקן?

שחר טוען שהוא קנה את הרכב עם הפאלקן - כנראה שזאת הסיבה שהם היו דרק! כנראה היו ישנים ושחוקים...

בגדול יש לך שתי אופציות...

האחת, לייבא עצמאית. גם אני התחלתי לשקול את האופציה הזאת ולנסות לברר במה זה כרוך. אחרת, שכח מצמיגים טובים.

וזאת בהנחה שאין לך אף מידה אחרת מותרת שאתה יכול לקבל עליה אישור (אני מניח שבדקת את זה כבר...).

שתבין שבספר רכב שלי מצויינת גם המידה שלך, ולפני שבכלל בררתי אם היא מותרת לי, העפתי מבט על המבחר, ואני אפילו לא הולך לנסות... אפילו ב-185/60/14 יש לי יותר אופציות.

אפשרות שניה, להרים ידיים ולחפש צמיגים מקטגוריה נחותה יותר. הפאלקנים נמצאים שם, ויש דווקא לא מעט אנשים שאוהבים אותם נורא - אפילו ב-MDC בעד-1600 הם רואים פודיום לא מעט, והמבין יבין.

אגב, נדמה לי שגם היונירויאל נמצאים שם... והם בכלל צמיגי all season, לא?

אתה תמיד יכול ללכת על האקסלטו PE2 - בהנחה שאתה אוהב לשלם הרבה יותר מידי... אבל אולי זאת פשרה סבירה. גם בהם אני חושב שאתה יכול להתקל ב-MDC...

שורה תחתונה, גם אם תצליח למצוא איזה מלאי נסתר של צמיג איכותי, הבעיה פשוט תחזור פעם הבאה שתצטרך להחליף צמיגים - נראה שהמצב בארץ רק מחמיר (יותר מידי מכוניות ליסינג הופכות את הביקוש לצמיגים ספורטיביים לכמעט לא קיים).

ניר

פורסם

דרך אגב, בדקתי עכשיו באתר של שואף צמיגים וראיתי במקרה שמופיע שם הספורט קונטקט 2 של קונטיננטל במידה שלך. נדמה לי שהוא אמור להיות יותר טוב מהבינוניים שציינו פה קודם.

שווה בדיקה לדעתי.

ניר

• תוכן חדש...