Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה נוספת

אצלי ברדיו דיסק יש 2 יציאות (4 שקעים - 2 לסאב ו2 לרמקולים), אז בתור אחד שלא מבין הרבה

א. מה ההבדל בין 2 ל3 יציאות , מה השימוש ב3 יציאות לעומת 2 יציאות ?

ב. עבור המגבר מאק אודיו Z-4200 האם צריך שיהיה לרדיו דיסק 2 או 3 יציאות ?

בתודה מראש

SKI FARM

פורסם

ההבדל בעוד זוג RCA הוא יכולת לשלוט על הרכיבים שמורכבים על אותו יציאה מהרדיו דיסק.

אם המערכת תיהיה מורכבת מקומפוננט וסאב מספיק 2 זוגות של יציאות.

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

פורסם

כלומר אם הבנתי נכון :

עבור קומפוננט וסאב מספיק 2 יציאות לרדיו דיסק ( שהולכות אני מניח למגבר )

עבור קומפוננט וסאב וגם 6*9 צריך כבר 3 יציאות לרדיו דיסק ( שהולכות למגבר אני מניח)

הבנתי נכון ?

פורסם

אם אתה מגביר גם אחוריים, אתה צריך עוד זוג ערוצי הגברה שאליהם יתחברו זוג RCA מהרדיו דיסק.

בשביל להגביר גם אחוריים ,סט קומפוננט וסאב אתה צריך 5/6 ערוצי הגברה, ו3 זוגות RCA.

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

פורסם

אז עם מגבר של 4 ערוצים ורדיו דיסק של 3 יציאות חוץ מקומפוננט וסאב מה עוד ניתן להגביר / להשתמש שלא ניתן עם מגבר של 4 ערוצים אך עם רדיו דיסק של 2 יציאות ?

פורסם
אני גם שוקל לקנות את המגבר של מאק אודיו Z4200 ואני אשמח אם מישהו פה שקיבל הצעות מחיר יגיד לי כמה הוא קיבל, העדפות לאיזור המרכז, ת"א, הרצליה, רעננה וכו'..

כי שלו רשם לי פעם באחד הת'רדים שאפשר למצוא אותו ב1100-1500 לא מצאתי ב1100 אפילו שלא חיפשתי כזה טוב. אני אשמח אם תעזרו לייי

האם קניתה כבר את המגבר - אם כן כמה עלה לך ואיפוא ?

במידה והתקנתה כבר איך אתה מתרשם , למה הוא מחובר / מה הוא מתפעל אצלך ברכב ?

• תוכן חדש...