Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי מגבר Redsound 800W

מחובר למגבר 2 רמקולים Pioneer 6.5" 200W

וסאב Rockford Punch 8" בגישור.

הבעיה שלי היא כזאת, שמתי לב שיש אצלי הבדל באיכות הסאונד שיוצאת מהרמקולים.

רמקול אחד שומעים בסדר ובשני ממש לא.

נסיתי להחליף בין היציאות, לכוון מחדש את המגבר, להחליף רמקולים והגעתי למסקנה שהרמקולים בסדר וככל הנראה זה משהו שקשור ליציאות במגבר.

מישהו מכיר את התופעה ויכול לעזור?

תודה מראש לכל העוזרים.

Fun Is Not A Straight Line!!!

פורסם

יצא לי להיתעסק פעם עם מגבר כזה.... תבדוק את הכניסות של הRCA יכול להיות שהבעיה שם.

בכל מקרה הייתי ממליץ בחום להיפטר וכמה שיותר מהר מה"קונסטרוקציה של כלום" :) שנקראת REDSOUND ולרכוש מגבר נורמאלי אפילו בתקציב דל מאוד ניתן למצוא ביד שניה אחלה דברים.

בברכה.

פורסם

טוב, תודה רבה, אני אבדוק את מה שהצעת,

אני באמת מתכנן שינוי ב-setup אבל תודה בכל מקרה. :)

Fun Is Not A Straight Line!!!

פורסם

יתכן כי אחד הצדדים יותר חזק מצד שני, ובווליום גבוהה (לא ציינת זאת אז אני משער) יש עיוות בצד אחד כאשר בצד השני שומעים טוב.

הייתכן וזאת הבעיה שלך ? או שזה בכל עוצמה שלא תיהיה.... ?

פורסם

ישנם מגברים שהגיין שלהם מפוצל לשניים לערוצים קדמיים וערוצים אחוריים...

זאת אומרת..

ישנם מגברים שגם לא כל היציאות שוות ..

כמו למשל ישנו מגבר ש

מוציא בREAR 90WRMS

וישנו שמוציא 30WRMS FRONT...

אז יש לך שני דברים לבדוק

1.תבדוק אם הרמקולים מחוברים כל אחת ליציאה שווה front וfront או rear ו rear...

2.תוכל במקום לשבת ולבדוק ולהתבלבל מהשיטה הראשונה אם יש לך גיין מפוצל ל ריר ופרונט אז תכוון את הריר והפרונט שמכעט כל אלמנט יקבל הספק שווה שלא יהיה הבדל בין היציאות מבין אותי?

בהצלחה

• תוכן חדש...