Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם.

חבר טוב שלי מעוניין לרכוש את הרכב הנ"ל, הרכב נילקח לבדיקה ולהלן התוצאות.

אשמח מאוד לשמוע את חוו"ד על הרכב.

תמונה.GIF

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

מי בחר את המכון בדיקה? חבר שלך או המוכר?

תנסה לבקש דו"ח שמאי בנוגע לתאונה על מנת לברר אם קיים ירידת ערך (מכיוון שבבדיקה מצויין בין השאר על פגיעה ברצפת תא מטען) . בנוסף צריך להכנס למוסך על מנת לברר מצב מנוע וגיר ומדוע הנורת אזהרה של כרית האוויר דולקת.

האם הרכב עבר 120000 או 170000 ק"מ?

בין אם מדובר על לנטרה או אקסנט ניתן למצוא אקסמפלר יותר שמור.

אסף

פורסם

מה זה לנקות מספר מנוע?

לא הצליחו לקרוא אותו?

שווה בדיקה.

ומה הסיפור עם הגג? לוודא שהרכב לא עבר איזו התהפכות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

ככל הידוע לי חבר שלי בחר את המכון

האם אתם חושבים שההערות על המנוע רציניות מכיוון שיש הערות די מפחידות, כמו כן האם היה עדיף להכניס את הרכב למוסך מרכזי לבדיקת מחשב רצינית יותר?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
ערב טוב לכולם.

חבר טוב שלי מעוניין לרכוש את הרכב הנ"ל, הרכב נילקח לבדיקה ולהלן התוצאות.

אשמח מאוד לשמוע את חוו"ד על הרכב.

בהקשר לשאלתכם.

אני מאיר שוראקי ,קונה האוטו בחרתי בעצמי את מכון הבדיקה והקונה בא אחרי.

בהקשר לשאלה השניה בלאי גבוה של הקילומטרז, בשיחה עם הבוחן,הבלאי של המנוע סביר ביחס לקלומטרז.

לשאלה השלישית. האוטו נקי מתאונות לא עבר תאונות.

פורסם

הרכב בבירור עבר תאונה מאחור ועוד מכה בכנף מקדימה. שווה לבדוק אם אין ירידת ערך במקרה של המכה מאחורה.

מרוב כסת"ח שמשתמשים במכוני הבדיקה אי אפשר להיות בטוחים לגבי מצב המנוע, בטח שלא דרך הפורום.

האם הרכב מעשן (בהנעה, במאמץ)? מה צבע השמן? האם משתמשים בנוזל קירור או במים?

שווה להיכנס עם הרכב למוסך מורשה ולבדוק את המנוע (לוודא מספר מנוע!!!!) והגיר, ובנוסף לברר מה הבעייה עם הכרית אוויר כי זו יכולה להיות תקלה קטנה (קונקטור מתחת למושב נהג) ויכולה להיות גם תקלה יקרה (מחשב לדוגמא).

בכל מקרה הרכב לא שווה מחירון (צמיגים, מנגנון חלון חשמל תקול, ק"מ גבוה) ובמידה שאתה קונה אותו זה חייב להתבטא משמעותית במחיר, מה גם שהשוק מוצף במכוניות כאלו (אקסנט,אלנטרה)

אסף

פורסם

עשה לעצמך טובה גדולה ותתרחק מהרכב הנ"ל.

עלות התיקונים פה מוערכת בכמה אלפים, וזאת על מנת להביא לישור קו בסיסי ביותר.

מהכירות אישית עם יונדאי , הגיר בסכנה , והרכב אף עבר תאונה לא קלה אם הגשר עקום.

פתח עיתון שבת ותמצא רכבים במצב טוב הרבה יותר.

בהצלחה.

• תוכן חדש...