Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט לאון 2002, איך היא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גיסי רוצה לקנות סיאט לאון שנת 2002 קילומטרז' 50 אלף, תיבה אוטומט, בעלות פרטית. רוצים עליה 63 אלף.

מה אתם אומרים על האוטו? שווה את המחיר? מבחינת תחזוקה האם החלקים והטיפולים יקרים?

:-) just smile
פורסם

1.6 או 1.8 ?

1.6 בשילוב עם תיבה אוט' = ביצועים עצלים (גם הגרסה הידנית, אותה אני מחזיק , לא רווית ביצועים)

אחזקת הרכב לא זולה, חלפים יקרים והאמינות ממוצעת.

תציג שאלות יותר ספציפיות ותציג יותר נתונים.

קח בחשבון שכל 3 שנים / 90 ק"מ צריך לבצע טיפול גדול, הכולל החלפת רצועת טיימינג + משאבת מים,

הבעלים הקודמים של הרכב שלי ביצע את הטיפול הנ"ל בצ'מפיון כמה שבועות לפני המכירה ושילם כ

2600 ש"ח על הכול יחד.

פורסם

סיאט ואט' זה לא שילוב מי יודע מה ...

מכיר את הפרסומת "אין אלף ושש מאות אוטומט"

אם תחליט על ידני, אוטו חביב.

אם תחליט על דגם ה1.8 אוטו חזק.

אם תלך על הטורבו, רכב פצצה, תבצע חיפוש ותלמד, היו עשרות קיונים.

ליאור (לאון-4)

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

היא 1.8 אבל אוטומט, ואני לא מחפש רכב שישרוף את הכביש, אני מחפש רכב טוב ואמין במכיר לא גבוה לעומת השנתון.

:-) just smile
פורסם

הבט

הלאון נותנת תמורה יפה מאוד למחיר דבר שהוא דווקא בעוכריה מכיון שלוי יצחק קורע את הרכב מבחינת המחיר ולכן אתה יכול במחיר ממש מצחיק לרכוש רכב ברמה אירופאית גבוהה מאוד ויש האומרים גבוהה מגולף למשל

בלאון היא גולף יחד עם A3 המציעה עיצוב יפה מחירי ביטוחים טובים אמינות כמקובל במנועי 1.8 גג שמש ועוד הרבה דברים טובים

פורסם

אתם נותנים לי חשק להביא כבר את הליאון שאני מתכנן לקנות ביום שני בעזרת ה' .

תמונות אני יעלה בקרוב לאתר , אם הרכב הזה יהיה שלי .

נראה לי שבגלל הצורות החדשות של הליאון , לצורה הישנה יהיה ביקוש גדול והמחירון לא יצנח כמו שהוא צונח כרגע , אני טועה ?

לדעתי הרכב הזה בעקבות הביקוש שיהיה עליו , המחירון שלו אפילו יעלה טיפה כמו שקורה עם האאודי TT

פורסם

את המחירון לצערך לא קובע היופי

גם לא האיכות \ הספורטיביות \ המנוע ...

וגם לא כל קומבינה אחרת

קובע אותו בחור שאינו מבין מה זה לאון 20VT-4 וגם לא מה זה לאון 20VT וגם לא מה זה לאון, הדבר היחיד שהוא מבין שכתוב שם סיאט, ואז צריך להוריד 20% כל שנה, למה ??? אין תשובות ...

47F_leonribua.JPG

ליאור

http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=50155

"מוות לשיעמום"

פורסם

האמת ברשד, 100K הולך, למרות טיפול הטיימינג היקר, טיפול ההאלדקס, וסט הKW שבדרך ...

אפילו עץ ריח משומש אני מוסר עם הרכב :shock:

"מוות לשיעמום"

פורסם

אם זה באמת כמו שאתם אומרים שיצחק לוי לא מעריך נכון את האוטו ולפי זה הוא מוריד במחיר אז אולי אפשר באמת לנסות לדבר אליו עם איזה מכתב או משהו ...

מישהו שיודע לנסח מכתבים בצורה טובה יכול לרשום לו מכתב בשם בעלי ביאט ליאון ולהסביר ליצחק לוי על הרכב הנ"ל ולתת לו קצת מושג כמה תמורה מקבלים ביחס לכסף שהרכב שווה ואולי יתחיל להבין שסיאט של היום זה לא הסיאט של פעם.

פורסם
אם זה באמת כמו שאתם אומרים שיצחק לוי לא מעריך נכון את האוטו ולפי זה הוא מוריד במחיר אז אולי אפשר באמת לנסות לדבר אליו עם איזה מכתב או משהו ...

מישהו שיודע לנסח מכתבים בצורה טובה יכול לרשום לו מכתב בשם בעלי ביאט ליאון ולהסביר ליצחק לוי על הרכב הנ"ל ולתת לו קצת מושג כמה תמורה מקבלים ביחס לכסף שהרכב שווה ואולי יתחיל להבין שסיאט של היום זה לא הסיאט של פעם.

רעיון פנטסטי, בנאי השחז את העיפרון שלך ולבש את חליפת האיומים. :-)

Never drive faster than your guardian angel can fly

• תוכן חדש...