Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

GT זו הגירסא הספורטיבית של פונטו MK1 , מנוע 1400 עם מדגש טורבו ( פיתוח מנוע של אונו טורבו ) , 136 כ"ס. נמכרה בשנים 95-97 בלבד. רוב היחידות עברו התעוללות קשה , שיפורים לא תמיד מקצויים , תאונות או סתם הזנחה .

לגבי הבדלים בין הגדמים : ב S אין כלום , גם לא מד חום בלוח שעונים . ב SX יש שני חלונות חשמל ונעילה מרכזית וכמובן מד חום . גיא שגב צודק והיו גם פונטו ללא מזגן בשנים הראשונות .

לחלק מהפונטו מזגן מקורי ולחלק מהתקנה מקומית. אני חושב שמשנת 98 לכל הדגמים היה מזגן מקורי . הגה כוח היה רק בדגמי 75 המאובזרים (HSD ויותר מאוחר XTZ ) וכמובן גם ב 90.

בשנת הדגם 98 היה שינוי מסויים בליין הדגמים , הופסק יבוא של ה -GT ,של הקבריולט , של 90 ELX , ושל 55 SX .

נוסף מנוע נוסף , שלא הזכירו פה , 1242 סמ"ק , 60 כ"ס (מעין דגם ביניים בין 55 ל75 ). כפי שאתה רואה , היו הרבה דגמים , מקווה שלא בילבלתי אותך .

לגבי ההבדל ביו 55 ל75 .

בנסיעה עירונית , כשרק נהג ברכב , אין הבדל גדול , מנוע 55 דיי גמיש וסוחב לא רע .

בנסיעות מחוץ לעיר, במיוחד באיזורים הרריים , עם רכב עמוס ומזגן , מרגישים הייטב את ההבדל .

פורסם

קודם כל תודה לכולם - באמת, חפרתי וחפרתי לכם על כל מיני רכבים - פעם יונדאי פעם אסטרה פעם אפילו על הפולו , חשבתי שמצאתי את מבוקשי בפונטו ונראה אולי בכל זאת אני אלך עליה אבל בגרסת ה 5 דלתות כי לא נראה לי שאני אמצא 3 דלתות נורמלית ( לא מהשכרה )

מה גם שאני רוצה הגה כוח חלונות חשמל ומיזוג .

אלא אם מישהו מכיר רכב 3 דלתות עם כל אלו עם מנוע קטן וחסכוני כמו הפונטו ובעלת מרחב מחיה כמו בפונטו - לדעתי לא קיימת - מלבד הסיריון החדשה שיש לי עליה רק תשבוחות ( מלבד תנוחת הישיבה ) אבל היא עולה הרבה יותר הרבה מעל מה שיש לי , נ.ב - הסיריון לא באה ב 3דלתות .

הגה כוח היה רק בדגמי 75 המאובזרים (HSD ויותר מאוחר XTZ ) וכמובן גם ב 90.

חשבתי שיש s ו sx - מה זה hsd ו xtz ??

---------------------------------------------

אני כבר הבנתי - זה הכימיקלים שלי שלא הבינו.

jingel

פורסם

רמות גימור נוספות , HSD - מנוע 75 , כולל הגה כוח , כרית אוויר ו ABS , חלונות ונעילה חשמלית . עד שנת 98 . XTZ מנוע 75 או 60 , בשנים 98-99 , אותו דבר , אבל בלי ABS .

פורסם

היו 75 XTZ עם שתי כריות אוויר. ב-85 XTZ יש שתי כריות אוויר וגם ABS.

ה-XTZ שווקו מ-98 עד 00 (בדגמי 00 הם נקראו XTZ Stile).

דגמי 00 בגרסת הבסיס (ה-S) נקראו Sole.

אתה מתכוון ל 3 דלתות ?

jingel

פורסם

רמות גימור נוספות , HSD - מנוע 75 , כולל הגה כוח , כרית אוויר ו ABS , חלונות ונעילה חשמלית . עד שנת 98 . XTZ מנוע 75 או 60 , בשנים 98-99 , אותו דבר , אבל בלי ABS .

במחירון של 98 מופיע גם s75 - מה ההבדל בינו לxtz ?

jingel

• תוכן חדש...