Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסויים בבעלי חיים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות התגובות שבמאמר ה

זה (יש אינסוף אבל דוגמא אחת לא רעה היא מספר 13)

החלטתי להחזיר לאלתר את הסמלון הקודם שלי, והוא עתיד להישאר לתקופה הקרובה.

bigpot6.jpg

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

צודק. נראה את יפה הנפש שיעדיף לגסוס, העיקר שלא ינתחו חולדה.

יש לי חבר טוב שעוסק בניסויים בבע"ח במסגרת הדוקטורט שלו בביוכימיה. הוא עובד כל תרופה לסכרת וכבר יש להם תוצאות לא רעות. אז אוקיי, הוא הרג כבר כמה עשרות חולדות. אבל כמה חיי אדם הוא יכול להציל? מאות אלפים.

שלא תבינו אותי לא נכון. אני נגד ניסויים בבע"ח שלא למטרות רפואיות, ומקפיד לקנות חומרי ניקוי ושמפו וכו' שלא נוסו על בע"ח. אני פעיל ותורם לכמה אגודות למען בע"ח ואפילו השתתפתי בצעירותי בהפגנות של אנונימוס (אמרו לי שיהיו קוסיות. היו. רצו רק לדבר על שפנפנים ולא לעשות כמוהם).

אבל התנגדות גורפת לניסויים רפואיים בבע"ח היא צדקנות יפת נפש של אנשים שקל להם לצאת למלחמות עם תמונות של כמה עשרות קופים שעוברים ניסויים, ומוותרים על מיליון וחצי תרנגולות שנשחטות. בקיצור - סתם עושים רעש.

פורסם
וואו. תודה.
אין על מה.

בתמימותי חשבתי שאפשר לספור את מספר האנשים שאומרים שחייהם של בע"ח חשובים לא פחות מבני אדם על יד אחת.. מסתבר שטעיתי.

די עצוב.

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

לי דווקא אין שום בעיה שקולגייט מצחצחים לבעלי חיים את השיניים, או שפאנטן חופפים לבעלי חיים את הפרווה, או שנותנים לבעלי חיים לאכול פרינגלס...

או שחברות שמייצרות אודם מאפרות כלבים.....

• תוכן חדש...