Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיני

MGA
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמונות משיפוץ המיני

שלבים הראשונים

הפחחות והצבע נעשים על ידי האומן רועי מאוטו פח בפתח-תקוה

mini 057.jpg

mini 054.jpg

mini 056.jpg

פורסם

מנוע 1275חדש +גיר חדש

קרבורטור חדש

כמו כן, הזמנתי את כל החלקים האפשריים מחברה באנגליה כרגע החלקים נמצאים בממן, אשחרר אותם בימים הקרובים

פורסם

הצבע הנבחר הוא צהוב כמו ברשיונות של הרכב

ריפודים הזמנתי שחור וכך גם כל השטיחים ברכב

כמו כן, אני מחליף את הברקסים הקדמיים לדיסקים וכריות hi-lo

כיסאות קדמיים אני אשים כיסאות ספורט של קוברה

פורסם

אהלן MGA!

שתי הערות:

1. קראתי ביקורת אחת על כיסאות של קוברה שנכתבה ע"י אדם שאת דעתו אני מעריך בפורום מיני בחו"ל. הוא טוען שהם מיוצרים בצורה נוראית, לא מתאימים למתאמים שהם עצמם מיצרים (אלו שמחוברים לרצפה), ושהצבע שלהם דוהה בשמש! אני במקומך הייתי מנסה כיסאות של Corbeau (או איך שלא כותבים את זה), הבנתי שהם ברמה גבוהה יותר. אני כמובן יוצא מנקודת הנחה שציוד של ריקארו או ספרקו או מותג אחר לא נכנס בתקציב.

2. כשאתה מחליף לדיסקים, ודא שאתה משתמש ב-Hub של מיני ולא של מטרו, אחרת תהרוס את הרכב.

3. Hi-Lo זה לא כריות, זה רק מה שמחזיק את הכריות (או בומבות. או קפיצי גומי. או גוש חרא שחור). אם אתה מתכוון להנמיך אותה באמצעות ה-Hi-Lo, שקול רכישת בולמי זעזועים מתאימים (קצרים יותר) וכן תפוחי הגה ארוכים יותר שמתאימים למיני מונמכת (long track rod ends).

בבקשה עדכן אותנו (זאת אומרת אותי, לא איכפת לי מאחרים) לגבי ההמשך!

מחפש סאבפריים קדמי למיני (שנת 76 ומעלה, בורג אחד בכל צד).

פורסם

הרבה הצלחה וכיף בשיפוץ

האם אתה מתכנן החלפת חלקי גוף לחדשים? (כנפיים ,ריצפות,SILLS פנימיים וחיצוניים,A PANELS, ועוד..) או משפץ את חלקי הגוף הקיימים?

האוטו ניראה בתמונות במצב סביר מאוד חוץ מהרצפות הקדמיות-האם יש עוד מקומות שדורשים טיפול עמוק?

NIR .Y

פורסם

גיל בהצלחה

כל הכבוד

ירון

הצבע הנבחר הוא צהוב כמו ברשיונות של הרכב

ריפודים הזמנתי שחור וכך גם כל השטיחים ברכב

כמו כן, אני מחליף את הברקסים הקדמיים לדיסקים וכריות hi-lo

כיסאות קדמיים אני אשים כיסאות ספורט של קוברה

פורסם
אהלן MGA!

שתי הערות:

1. קראתי ביקורת אחת על כיסאות של קוברה שנכתבה ע"י אדם שאת דעתו אני מעריך בפורום מיני בחו"ל. הוא טוען שהם מיוצרים בצורה נוראית, לא מתאימים למתאמים שהם עצמם מיצרים (אלו שמחוברים לרצפה), ושהצבע שלהם דוהה בשמש! אני במקומך הייתי מנסה כיסאות של Corbeau (או איך שלא כותבים את זה), הבנתי שהם ברמה גבוהה יותר. אני כמובן יוצא מנקודת הנחה שציוד של ריקארו או ספרקו או מותג אחר לא נכנס בתקציב.

אהיה חייב לחלוק על ההערות הנ"ל מפאת ניסיוני האישי עם מושבי קוברה.

במיאטה שלי מורכב מושב מתוצרת קוברה ואותו רכשתי לאחר מחקר מעמיק למדי.

בהתקנה של המושב שלי ועוד מושב של חבר לא נתקלתי בשום בעיה עם המתאמים, הכל הלך חלק לגמרי.

מושבי קוברה מאושרים ע"י ה-FIA לשימוש במירוצים בעוד שמושבי Corbeau לא לאחר שה-FIA הסיר את המושבים הנ"ל מרשימת המושבים שעברו תקינה, להערכתי בגלל בעיות בבקרת האיכות בייצור אחרת אני לא רואה סיבה אחרת לפסול מושב שעבר את מבחני ה-FIA לפני כן.

לידיעתך, מושבי מירוצים של כל חברה שאי פעם יצא לי לפגוש, וזה כולל את ה"מותגים" כמו שהגדרת אותם - מומו, ריקארו וספארקו, דוהים בשמש לאורך זמן, בעיקר האדומים והשחורים.

אל תשאל אותי למה, אני לא היצרן של הבדים וחומרי הריפוד, אבל סיבוב אחד בפיטס של מסלול מירוצים נורמלי ביום מסלול יוכיח לך שאילו הם פני הדברים.

המושבים של Corbeau וקוברה לא שונים במאום ודוהים באותו השיעור.

אני מציע לך לחקור את הנוגע למושבי קוברה טיפה יותר לעומק לפני שאתה ממליץ להמנע מהם ולרכוש מוצר נחות מהם במקום על בסיס יד שניה.

מוטי

פורסם

נראית אחלה מיני, מצפה לתמונות נוספות שיראו את מצבה בהמשך... :)

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

מוטי-

לא המלצתי לבחור להמנע מרכישת מושבים כאלו או אחרים, אמרתי בדיוק את המעט מאוד שאני יודע, וציינתי גם מאיפה אני יודע את זה על מנת שלא יחשבו במקרה שהידע מבוסס על נסיון אישי. אין ספק שהנסיון שלך שווה יותר משמועה שקראתי במקרה באינטרנט. ולמרות זאת, יתכן שיש משהו בדברי שכן מדובר ספציפית על מיני. התושבות ("subframes", לא אלה שמהצד שבטח מותקנות אצלך) שעליהן מרכיבים את המושב הן לא אוניברסליות, הן מיוצרות עבור כל רכב במיוחד. ברכב כביש שבו לא מותקן שום אביזר בטיחותי מינימלי, כדאי שלפחות המושבים יהיו מקובעים במקומם. לפיכך בחרתי "לדווח" על השמועה, למרות שהיא בסך הכל שמועה.

קישור לשמועה הזדונית

בלי קשר רציתי להוסיף שהתקנת מושבים מסוג זה במיני (באקטים) חוסמת את הגישה למושבים האחוריים (אולי אפשר לעבור באמצע..). גם אם ניתן להטות את המושבים קדימה, ההטיה מוגבלת לס"מ בודדים בגלל הגג הנמוך.

מחפש סאבפריים קדמי למיני (שנת 76 ומעלה, בורג אחד בכל צד).

• תוכן חדש...