Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לי גיר 5 הילוכים של הרדטופ gft 1978 שקנינו חדשה, עמדה 10 שנים בחצר ונרקבה עד שבשבוע שעבר נמאס לאשתי מהחלומות שלי להחזיר אותה לכביש ,חתכתי את הבודי עם דיסק וזרקתי למכולת זבל. כמה מערכות פירקתי ממנה.
מצער לישמוע על סיבת השחיטה....

תן דרכי היתקשרות בה"פ, לא יזיק לי גיר ועוד כמה חלקים ספר :wink:...

מברוק !!! :beerchug:

ה"הריון" היה ארוך, אבל העיקר שנגמר טוב.

עכשיו אתה יכול לבנות רפליקה מושלמת של Custom, והכי חשוב - עוד הילוך בגיר ;-) ...

אני עדיין חושב על רעיון רפליקת Custom...

תרשה לי לתקן אותך... באוטומטית יש 3 הילוכים, יכלתי להרכיב 4 הילוכים כבר מיזמן אבל המתנתי ל 5. כך ששלפי חישוב שלי יוצא לי עוד 2 הילוכים....:wink:

בנוסף יש לי גם סעפת יניקה חדשה עם שני קרבורטורים שממתינה לשימוש...

תודה לכולם:

משה אזולאי.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
טוב, אם היה רושם governor הייתי יודע. לא הצלחתי להגות את זה בעברית (חשבתי שזה סירוס של איזה מושג גרמני :oops: ).

תודה על ההסבר!

נמרוד

תקנה לה בקבוק ג'יניוויקר ותוודא שהיא שתתה אותו
פורסם

איזה יופי בהצלחה.

לאבא שלי היתה סובארו סטיישן FF שנת 71 , אחלה של רכב.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם

משה, אני מציע לך להתחיל לקחת כל חלק אינטרייה/אקסטרייה - תהפוך את הDL העממית לקאסטום מפוארת.

בכל מקרה אל תחשוב לזרוק אותה לפני שניצלת 150% (לא, אני לא טועה) מהחלקים שלה. לך תדע מתי תצטרך חלקי פח וקוסמטיקה.

ככה גם אני עשיתי עם הפיאסטה שלי, רק חבל שניצלתי חלקי אינטרייה ולא חלקים מכאנים - זו הייתה טעות פטאלית.

אפשר לבוא להציץ בתורמת?

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

היום החל פירוק הגירים והרכבת הגיר הידני אצלי. הוחלף גם גשר תחתון, יש שוני בין האוטומאטי לרגיל. העבודה היתעכבה מעט עד שנימצאה תושבת חדשה לגיר. כשסיימתי את יום העבודה ב-14:00 פירקתי מהתורמת פגוש ק', הגה, גריל, פנסי וינקר, ועוד כמה פיציפקעס... בנוסף פירקתי את ידיות ההילוכים משני הרכבים, והרכבנו את הידנית בכחולה. מחר נישאר לפרק פנל דוושות גיר אוטו' מהכחולה, להרכיב פנל דוושות לגיר ידני, לבטל את המיקרו סוויטש של בורר ההילוכים. לפרק את הכסופה, להניע ולהנות...

עוד עידכונים מחר...

משה אזולאי.

Moshe Azulay

פורסם

יופי. כחובב רכב ידני בלבד (אוטומטית פסולת חיתון מבחינתי, באופן אוטומטי) עכשיו תוכל להרגיש בשינוי ובכוח המנוע, הייתי ממליץ על בולמים בריאים מקדימה ומאחור על מנת לתת לרכב קצת יותר התנהגות ואופי. מעבר לכך הרכב מדהים ואין לי ספק שתהינה ממנו יותר...מזמין סיבוב-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
...מזמין סיבוב-רן

בכיף... רק שאתה תשב לייד הנהג.... או שלא... שלא תיתן לי דו"ח על נהיגה לא חוקית :wink:...

משה.

Moshe Azulay

פורסם
היום החל פירוק הגירים והרכבת הגיר הידני אצלי. הוחלף גם גשר תחתון, יש שוני בין האוטומאטי לרגיל. העבודה היתעכבה מעט עד שנימצאה תושבת חדשה לגיר. כשסיימתי את יום העבודה ב-14:00 פירקתי מהתורמת פגוש ק', הגה, גריל, פנסי וינקר, ועוד כמה פיציפקעס... בנוסף פירקתי את ידיות ההילוכים משני הרכבים, והרכבנו את הידנית בכחולה. מחר נישאר לפרק פנל דוושות גיר אוטו' מהכחולה, להרכיב פנל דוושות לגיר ידני, לבטל את המיקרו סוויטש של בורר ההילוכים. לפרק את הכסופה, להניע ולהנות...

עוד עידכונים מחר...

משה אזולאי.

ראיתי את הכלה שלך היום על הליפט מחכה לגיר הידני דרך אגב בחרת במוסך מעולה אני עובד איתם שנים הם תותחים.

GMC SAFARI 4.3 1989

CHEVROLET CORSICA 1995 2.2

לשעבר בעליה של פונטיאק לה מנס 1974 5.7 שנמכרה בצער עקב קניית דירה.

פורסם

כאילו יש גבול לסבלנות שלי.....,

מה ניסגר איתך?....

תמונות,

חוויות,

הגיגים,

מתנות,

קרדיטים...

משהו? זרוק עצם-רן

נו טוב....

אז ככה... ביום רביעי חזרתי עם הסובארו הביתה. נסיעה ראשונית עם גיר ידני. נסעתי בלוד ללא כל בעיה... יצאתי מרמלה . צומת הקרח ימינה לכיוון ת"א.. הייתי על שני, הופ שלישי, הופ רביעי ו......

אין דוושה.... טוב הגעתי ככה עד צומת ניר צבי.. עצרתי כיבתי מנוע... דחפתי את הרכב בצומת עמדתי בצד ליראות מה הבעיה. ו.. נישבר התותב שמחזיק את הכבל קלאץ' שלא יזוז... נו טוב.. שילבתי להילוך שלישי.. ניסתי להניע ו.. לא הולך.. האוטו נחנק וכבה.. הכנסתי שני הצלחתי להניע ולהגיע עד הבית.. טוב כמה טלפונים להיתיעצות ו... חברי הטוב מהצבא, דודו, בא לשים יד... תפסנו את התותב עים 3 בנדים (הברזל עים הבורג, [ידועים גם בשם קלפסות.). וזה מחזיק.. אתמול המכונאי אמור היה להחליף כבל קלאץ' אבל הוא לא מצא... טלפון אחד למאירמן לא עונים.. טלפון נוסף לחנות חלקי חילוף נוספת ו... יש עונים....

אני: "יש לך כבל קלאץ לסובארו 79?"

הוא: "רגע אני יבדוק".

2 דקות ארוכות אני ממתין על הקו והוא "כן ישלי"..

אני "כמה יש לך???"

הוא "שנים".

אני: "טוב שים את שניהם בצד אני בא עכשיו לקחת"..

הגעתי, סגרנו על מחיר טוב, והוא הבטיח לחפש לי חלקים ולישמור לי בצד...

היום קמתי ב 7:05 במקום 6:20 יוצא מהבית.. בצומת של שער ירושלים, ימינה לכיוון ניר-צבי עוקף B.M.W עם סמלים של M3 (לא היתעמקתי אים הי M3 או שרק הסמלים של M3...). מגיע לצומת מוריד לשני פונה ימינה ו.. שלישי רביעי חמישי... רגע מה המהירות הזו.... שלא יבוא שוטר... 12 דקות הגעתי לעבודה (במקום 20..).

הפרוייקט עדיין לא היסתיים... צריך לבטל את ידית ההילוכים של האוטו' ביגלל המיקרוסוויצ'ש שמונע להניע בהילוך... אז כרגע אני נוסע עים שנים...

כשהפרוייקט יהיה גמור יהיו תמונות....

יאלה עכשיו לקצץ מעט את המינוס ולהמשך הפרוייקט... הוספת סעפת יניקה 2 קרב'...

תודות:

לאחים חסונה ממוסך אוטו טוב בלוד (נימצאים באזה"ת הצפוני).

לאלוני על הטיפים בטלפון..

לחבורת הגודחים שייעצו ותמכו לאורך כל הדרך...

לכל חברי carsforum על ההיתעניינות, העידוד והתמיכה גם בגלוי וגם בה"פ.

תמונות: בקרוב....

משה אזולאי.

Moshe Azulay

פורסם
האם אתה מתכוון למוסך מאירמן בפ"ת ליד צומת סגולה?

לא.. אלא לחנות ח"ח ברחוב אורלוב..

(אפשר לצוטט רק את השורה הרלוונטית.. לא חיב לצוטט את המיותר...).

משה.

Moshe Azulay

• תוכן חדש...