Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דייהטסו קופן!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3247075,00.html

ראיתי את הרכב הזה לפני יומים במזרח לונדון חבל על הזמן איזה יופי.

מה אתם אומרים עליו?

הזדמנות טובה של דייהטסו לרענן את מכירותיה במיוחד עם מי קבריולט חמודה שכזאת!!!, אומנם לא ממש איכותית אך חמודה!!

מזכירה את החיפושית

Picture 149.jpg

Picture 150.jpg

Picture 151.jpg

Picture 152.jpg

Polo 2012

פורסם

אם היבואן היה חושב בהגיון, והיה מצמיד לה תג מחיר שהוא לא זהה למיאטה החדשה, אולי היה סיכוי ללהיט בארץ!

אבל כאשר מדובר על המיני הזאת או מיאטה, די ברור שהמיני לא תצליח!

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

המחיר שחשב עליו היבואן מלכתחילה, 150K ש"ח, היה מחיר סביר ושפוי לחלוטין.

הבעיה שיבואני הרכב כה חמדנים ככה שברגע האמת, זה היה די ברור שהמחיר הריאלי של כ-200K יהיה המחיר הסופי, וחבל מאוד, כי זה רכב לדעתי פשוט מרענן, מדהים וחביב מאוד, שאני בטוח שלא נראה אותו ביבוא סדרתי לארץ.

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם

אני חושב שזה פיספוס של היבואן והיצרן שהם לא יכולים למכור את הרכב הזה במחיר נורמאלי ששל כ 125k עד 140k שקלים.כל מחיר מעל זה ניראה לי מוגזם גם המחיר שהיבואן רצה למכור 150k וגם המחיר שהוצהר באחד ממגזיני הרכב 170k ובכלל המחיר של y-net 190k זה מחיר אסטרונומי שבמחיר זה עדיף לקנות את האגדה-מאזדה מיאטה...

זה סך הכול סיריון בתחפושת עם קצת סטרואידים.... אז לא להיסחף - במחיר הזה אפשר להביא פוני פתוחה משוחזרת במצב מוזיאון מארה"ב....

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

אם ישווקו אותה בארץ מעל ל-120 אלף שקל אני לא מאמין שמישהו יקנה אותה.

בכזה סכום (130-200K) יש כל-כך הרבה רכבים, מהנים הרבה יותר ושנותנים הרבה יותר אופציות לנהיגה, אם היא תגיעה לארץ במחיר של כ-120 אני חושב שהיבואן ירוויח אכן מכונית מרעננת וחמודה והרבה צעירים (עשירים) יוכלו לעצמם לרכוש אותה.

בכל מקרה הכל במדינתנו בגדר חלום :(

יום טוב.

• תוכן חדש...