Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני כבר לא מעט זמן מתלבט בנושא ודי מתקשה להחליט... קודם כל הייתי די נעול על המורל דוטק, אבל אז הבנתי שכנראה הצליל לא יתאים לי (אני שומע בעיקר האוס/טראנס ומוזיקה שחורה, ואוהב טוויטרים חזקים, "צעקניים" קצת).

*האם למישהו יש ניסיון עם הסט של סאונדסטרים - XSC.6? אם כן, איך הוא?

הייתי רוצה לשמוע המלצות לסט במחיר של עד 1000 ש"ח (בלי חריגות, אין לי אפשרות להוסיף בכלל).

הסט יחובר על מגבר JBL GTO 75.4 - שאגב, לכל המעוניינים, נקנה בדיוטי פרי לפני שבועיים, כלומר יש אפשרות שהוא במלאי גם כרגע...

תודה מראש,

רז.

פורסם

לי יש בבמה הקדמית את הסט הזה...

להגיד לך אם הוא יותר מתאים למוזיקה שאתה אוהב אני לא יכול...

אבל כן... יש הבדל בצליל של הטויטרים לעומת המורל דוטק.

ההמלצה הכי טובה שאני יכול לתת לך זה פשוט לשומע את 2 הסטים ולהחליט.

דולפינים יש בנשיונל ג'יאוגרפיק - לי יש אלפיין (RST)

היה לי סיוט היום בלילה - חלמתי שהמגברים שלי נכנסים למצב הגנה!!

פורסם

אחי, אני לא שמעתי אף פעם את הסט של סאונדסטרים אבל המתקין שהתקין לי את הMB QUART אמר לי שהוא ממליץ ממש על הסאונדסטרים.

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

לשמוע סטים זאת קצת בעיה בשבילי, הייתי רוצה לשמוע דעות נוספות, אנשים שלא אהבו את המורל בגלל ה"רכות" של הטוויטרים, או התנסו עם הסט של סאונדסטרים, או שפשוט מותקן אצלהם סט אחר שהיו רוצים להמליץ עליו (כמובן במחיר שציינתי...).

פורסם

רז

מורל דוטק ינגנו יפה מאוד טראנסים האוסים וכו .. השאלה אם אתה תאהב את הטוויטר

אני למשל שומע מוזיקה מאותם סגנונות ולא יכול לשמוע טווטירים חזקים או צורמים כמו הפוקאל למשל

עדיף שתשמע את הקומפ' לפני הקניה, לפי זה תחליט.

פורסם

אני אישית לא הייתי ממליץ ללכת על הדוטק.עם כל הכבוד למורל (ויש כבוד)אני אישית מכיר שני אנשים שיש להם את הדוטק מסדרת MK2 ולאחד הלך הטוויטר (פעמיים) ולשני המיד (גם כן פעמיים),ולטעמי הסאונד שלהם הוא לא משהו בכלל,לעומת זאת גם שמעתי את הסאונדסטרים,וה אםבי קווארט.

אני אישית אהבתי מאוד אפילו את הסאונדסטרים וה אמ בי קווארט (יש לציין שזה הדגם הפשוט שלהם DSD 216 )אין מה להשוות את מורל לסטים שהזכרתי פה.

אז ההחלטה בידיך!!!

פורסם
אני אישית לא הייתי ממליץ ללכת על הדוטק.עם כל הכבוד למורל (ויש כבוד)אני אישית מכיר שני אנשים שיש להם את הדוטק מסדרת MK2 ולאחד הלך הטוויטר (פעמיים) ולשני המיד (גם כן פעמיים)אתה יודע לכמה אנשים יש את הדוטק ? קנו את הדוטק עבדו איתו כמה שנים ומרוצים עד הגג? על סמך מה אתה קובע שהבעיה היא בדוטק ? עלה בדעתך שמתקין שלא יודע להתקין יכול לגרום לבעיה ? כי מילא אני מבין טוויטר , אבל את המידבאס ?!!! זה או התקנה לא נכונה או בעיה בגין של המגבר או שניהם יחד . אז אל תוציא שם רע על מורל.

ולטעמי הסאונד שלהם הוא לא משהו בכלל,לעומת זאת גם שמעתי את הסאונדסטרים,וה אםבי קווארט.

אני אישית אהבתי מאוד אפילו את הסאונדסטרים וה אמ בי קווארט (יש לציין שזה הדגם הפשוט שלהם DSD 216 )אין מה להשוות את מורל לסטים שהזכרתי פה מה בדיוק אהבת בסאונדסטרים שאין במורל ? מה אין מה להשוות ? יש ועוד איך . .

אז ההחלטה בידיך!!!

ולפותח השרשור אנני מכיר את הסאונדסטרים ולא את הMB , אבל יש פה משתמש רציני בשם לאנוס והוא אמר שהוא שמע סט שנמצא בין המורל לפוקאל וזה האינפיניטי . את הפוקאל כנראה לא תשיג במחיר של 1000 , אז כדאי לך ללכת לשמוע את האינפיניטי יתכן וזה ימצא חן בעינך

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

אני הייתי מתעניין בבסידרת OPTI של לנזאר

אני שמעתי אותם אצל חבר

והם נשמעים מאד חדים בגבוהים

באותם סיגנונות שהזכרתה.

ד"א אני אישית בדקתי אותם עם מוזיקה קלאסית, וגם שם הם לא אכזבו

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

פורסם
אני אישית לא הייתי ממליץ ללכת על הדוטק.עם כל הכבוד למורל (ויש כבוד)אני אישית מכיר שני אנשים שיש להם את הדוטק מסדרת MK2 ולאחד הלך הטוויטר (פעמיים) ולשני המיד (גם כן פעמיים),ולטעמי הסאונד שלהם הוא לא משהו בכלל,לעומת זאת גם שמעתי את הסאונדסטרים,וה אםבי קווארט.

אני אישית אהבתי מאוד אפילו את הסאונדסטרים וה אמ בי קווארט (יש לציין שזה הדגם הפשוט שלהם DSD 216 )אין מה להשוות את מורל לסטים שהזכרתי פה.

אז ההחלטה בידיך!!!

ידידי היקר,

המלצות או הסתייגויות באות כתוצאה מנסיון ולא עפ"י שמועות מחבר של חבר של חבר ו...חבר.

אם אין לך נסיון או אינך מכיר , אנא ממך חסוך מאיתנו את ההמלצות\אי המלצות.

ישנם 2 סיבות עיקריות לשריפה של אלמנט כזה או אחר, בין אם זה טוויטר,מיד,מיד-באס,וופר,סאבוופר או כל מה שתמצא לנכון שמנגם מוזיקה.

1.עיוות= קשר ישיר לכיוון לא נכון או חוסר ידע ומקצועיות של המתקין\המכוון.

2.הספק גבוה ממה שהאלמנט יודע לעבוד איתו= שוב קשר ישיר לחוסר המקצועיות\ידע של המתקין או המכוון.

מעבר לכך, סיבות כמו נפח לא מתאים (קטן מידי\גדול מידי- פריאייר וכו') הם גם סיבות שנובעות מחוסר ידע+ מקצועיות של המתקין או המכוון.

או במילים אחרות, זה לא שהסט הנ"ל הוא לא טוב.

אלא 2 החברים שלך בעלי אותו סט כנראה שהם או המתקין שלהם לא מספיק מקצועיים או חסרי ידע ונסיון על מנת לבצע התקנה נכונה וכיוון מתאים.

ואני מצטער אם אתה או חבריך נפגעים מכך, אבל זו האמת.

הצורה היחידה שבה ישרף אלמנט כזה או אחר וזה לא אשמת המתקין\המכוון, זה רק כאשר ההגברה לאלמנט מתבצעת עם מגבר תקול שמוציא DC.

under construction..

פורסם

פלאנט אודיו מותקנים אצלי

תבדוק אצלי בחתימה...

מעולים לטראנס האוס ותאמת שלדעתי לכל דבר...

ונכנסים לך בתקציב...

ממליץ בחום ואתה מוזמן לשמוע אותם אצלי...

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

אם אתה לא מעונין ללכת אחרי כל העדר

משמע ללכת על הקומפוננט של מורל

וגם מעונין בתמורה יחסית למחיר

אני הייתי ממליץ לך ללכת על ה infinity 6510cs

זה גם עומד בתקציב שלך ומניסיון אישי

מתאים למוסיקה שאתה מחפש אבל גם לשאר

הסגנונות, בקיצר אם יוצא לך לשמוע אחד

מאוד מומלץ....

פורסם

לי יש סט של דראגסטר לא זוכר בדיוק איזה דגם אבל לא מהסדרות הגבוהות, אני מאוד מרוצה ממנו שומעים יפה מאוד בטראנסים והאוסים הטוויטר די חד אבל לא יותר מידי צעקני.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

גם הדגם שאני מדבר עליו הוא לא מהסדרות הגבוהות (חדש עולה 1350 ש"ח +\- לפי זאפ)...

עוד מישהו שהתנסה איתו? ואולי גם לשתף באיזה מחיר... המתקין "יעשה לי הנחה" לסביבות ה-1000, אם כל ההתקנה תהיה אצלו וזה...

• תוכן חדש...