Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תואי המסלול ב- MDC#4 מחר!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן הראת את כוחה של המיאטה. האמת היא שאני זה שחשבתי שאין סיכוי למיאטה אבל זאת בשל העובדה שהזהירו אותי שיהיה מסלול מהיר מאוד, בפועל המסלול לא היה מהיר מדי ...

נראה לי שה S2000 שמדברים עליה היא שנת 2005. מה שאומר שהיא תהיה במחיר מעל 200K. לטענת לוי יצחק המחירון ל 2005 הינו 291K - מחיר לא הגיוני יחסית לעובדה ששנת הדגם 2007 נכנסת כל רגע ... חוץ מהעובדה שבתור רכב מבחן היא כנראה עברה חיים קשים .

בארוע הבא יהיה עוד מיאטה. אני מבטיח :-)

ובקשר לטענה אחת נכונה מאוד של קובי, לעשות אימון במתכונת דומה למתכונת המרוץ זה דבר ממש לא תקין. יש המון מסלולים שניתן לעשות ועובדה שכל מסלול היה שונה (חוץ מעניין הפניה העגולה ...)

יאללה פעם הבאה...

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אה, החליפה... מישהו רוצה ?

מה אני אעשה איתה ? ועוד בכל מיני מידות לא קשורות (החולצה M, הפליז XL, מה נראה להם שאני ? :smile:).

גל, רוצה להחליף על המנוי להגה ?

ניר

אני מוכן להחליף אתך את מערכת חיישני החניה שזכיתי בה על המקום השני. לא ממש נתקלתי בצורך אמיתי במערכת כזאת ב 106 :wink:

אבל ברצינות - דיברתי עם מנהל השיווק של רדיו מילאנו שהיה בארוע, ואין להם בעיה שאני אחליף במוצר אחר.

כל הכבוד למישל גדז' על זמנים שפשוט העיפו את כל שאר קטגוריית ה 1600!! (וגם הרבה מהקטגוריות האחרות)

כל הכבוד לגל, שעם רכב 'נחות' (כפי שהגדיר זאת אחד הסדובסקים) עלה לגמר וגם לפודיום!! האמת - עם כל יתרון הכוח לחלק מהמכוניות האחרות - פעמים רבות היה נראה שהם תקועים בהילוך שני בסל"ד בינוני שפשוט לא אפשר להם להאיץ מספיק בקטעים המהירים. ב 106 ראלי באותם מקומות המנוע היה בשליש העליון של טווח הסל"ד עם כוח מלא.

כל הכבוד ליוני - שדווקא עם מיאטה דור ראשון הביא את התוצאות הטובות ביותר (האמת שזה לא מפליא אותי. בדומה לראלי המיאטה המוקדמות יותר קלות לשליטה במגבלות לטעמי מהחדשות יותר)

כל הכבוד למתחרים בקטגוריית הטורבו שנתנו הופעות מרשימות ומהנות!!

כל הכבוד למסלולים על ארגון וניהול מצויין של הארוע. עמדו בצורה מדוייקת להפליא בלוח הזמנים שנקבע, הגדרות החדשים ששמרו את הקהל במקומו, מערכת ההגברה היתה טובה מאוד ופשוט היה אחלה.

כל הכבוד לכל הגורמים המסחריים שתומכים בספורט המוטורי ונכחו בארוע/העניקו פרסים/שלחו דוגמנית להתנשק איתי!!

ולניב - פעם הבאה תמנע מראש מכל הקשקושים. תרשם מראש וזהו. בארועים מהסוג הזה לא יכולים להיות תרוצים - ובטח לא עוד לפני התחרות!!

נתראה ב 30/6 :-D

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

ולעומר - בטח חשבת ששכחתי את הבונבוניירה שלך - אבל לא, ומצאתי לך כמה דברים אפילו יותר טובים:

cartruck.jpg

theme_car_antique_small.jpg

Chocolate-BMW-Car.jpg

_1108538355_car1.jpg

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

אהלן אהלן אהלן קובי ..

אני מבין שהדברים שלי הצליחו להרגיז אותך.

לא התכוונתי לזה ואם כך אני מתנצל מראש.

אני מכיר אותך היטב ויודע שאתה בין הנהגים המובילים,וגם אחד שבא כדי לנצח ולא ליהיות מקום שני !

בדברי ניסיתי להסביר לך שבג'ימקאנה יש תקנון לכל מארגן ויש להגיע לתחרות עם הרכב הכי מתאים

לפי הבנתך. פעם בחרת ברכב מתאים והפעם לא ! על זה היית צריך לחשוב לפני שנרשמת !

גם אני בחרתי ב-MDC-2 להגיע עם אלפא GTA וחשבתי להפתיע, ופישלתי מה לעשות, טעיתי .

ואם שאלתי אותך על תת קבוצות זה משום שאתה בתור מארגן אירועים דומים,צריך להבין שזה דבר בלתי

אפשרי ולא אחזור על כך .

מקווה שהבנת את כוונותי ושהפיתות ירדו לך לקיבה !!

מישל

פורסם

ג'רמי, יש משהו במה שאתה אומר

כל פעם התלוננתי שבהילוך השני שלי בקליאו, אין לי מספיק כוח

ניב העדיף "לסחוב" את הראשון כל הדרך אבל לדעתי זה גם לא היה הדבר הנכון לעשות

רק רוני כל הזמן קישקש משהו על תחום מומנט יעיל בקליאו...

הבעיה הייתה שהיו כמה קטעים שבהם ירדתי מאיזור ה4000 סל"ד וזה כבר היה משמעותי בחוסר כוח

בקיצור אני הייתי מצויין והרכב חרא! :wink::lol:

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

אני חושב שכל אחד מאיתנו בחר שילובים אחרים ולמעשה אני עשיתי בכל מקצה משהו אחר ועדיין עשינו תוצאות מאוד דומות (בעצם, כמה ניב עשה ? הוא לגמרי נשאר על ראשון כל המסלול ?).

אני חושב שהמסלול הזה לא ישב טוב על הגיר של הקליאו, לא נכנס טוב בטווח היעיל.

ניר

פורסם

מישל

הכל בהומור וברוח טובה,היינו חברים ונשאר חברים!!!

אתה המסטר וההשראה שלי עוד מימי אשקלון.

יפה לך שדרסת את קטגורית ה-1600 סמ"ק ב-MDC

יום קסום

קובי

פורסם

אם כבר מדברים על קטגוריות - אז אני חושב שצריך לשים את מישל בקטגוריה נפרדת!

:wink:

מה זה הזמנים האלו, קיבינימ... תן צ'אנס...

כמה הוא גודש?

האם העתיד של מישל גדז' על מסלולי האספלט, או שהוא ימשיך לככב גם ב"אופ-רוד"...

:roflmao: :roflmao: :roflmao:

וקצת יותר ברצינות, באמת כל הכבוד - אני חושב שגם בקטגוריה שמעל היה רק אחד מהיר יותר ממנו.

אלון

פורסם
רוני, זה לא התפקיד שלך בדרך-כלל ? (גם הסיקור עצמו וגם הפרסום שלו פה בפורום)

בדרך כלל אבל לא הפעם. הפעם באתי רק בשביל להשתתף (וגם זה בקושי - זה בא על חשבון זמן התכוננות למבחן...)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אהבתי את העובדה שהכתב בחר לציין את צבע הרכב שלי...

קטגוריה שניה, 1600-2000 סמ''ק:

1. ניר מי פז (רנו קליאו ספורט) - 53.12

2. רוני שטרן (רנו קליאו ספורט) - 53.53

3. גל אופיר (פיג'ו 306 XSI לבנה)-53.90

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

• תוכן חדש...